Vito
Member
Στο Ribe πηγα!! Στο Lund δεν πηγα!!τελικά πήγες ή δεν πήγες στο Ribe?
έψαξα λίγο και όντως είναι μια ωραία παλιά πόλη.
Το γραψα λιγο μπερδεμενα...
Στο Ribe πηγα!! Στο Lund δεν πηγα!!τελικά πήγες ή δεν πήγες στο Ribe?
έψαξα λίγο και όντως είναι μια ωραία παλιά πόλη.
13 euros?Από Κοπενχάγη πήγα στο Αalborg με αεροπλάνο με 13 ευρώ και από κει επεστρεψα με ενδιαμεσες στάσεις στην κοπενχάγη με τρένο..
!!!!!εισαι κρητικια??τελεια!!αγαπαμε κρητη!!!καλησπέρα
ειμαι νεα στο φορουμ και επειδη ειμαι απο κρητη και βρίσκω αυτην την περίοδο καλες προσφορες για απευθειας πτησεις στη δανια σκεφτομαι να την επισκεφτω.
ομως τα ξενοδοχεια φαινονται πανακριβα και με σχετικα μετριες παροχες αν δε θες να ξεφυγεις πάνω απο τα 90 ευρω
ειναι όλα τα ξενοδοχεία το ιδιο ακριβα? μηπως εχει κανεις συβουλή για οικονομικότερη διαμονή?
Πριν απο 20 ημερές γυρισα απο Κοπενχαγη.....4 ημερες ειναι αρκετες προσωπικα την γυρισα μεσα σε 2 ημερες ..μην ξεχασεις να πας μια μονοημερη στο Χελσινγκορ (25 λεπτα με το τρενο) και αν εχεις χρονο να πας και στο Μαλμο (30 λεπτα με τρενο) να δεις ολο το παραλιακο μετωπο ...
Καλησπερα.Μολις σημερα ανακαλυψα αυτο το site και το σκαλιζω για να βρω πληροφοριες για το επερχομενο ταξιδι μου.Θα μεινω στο Helsingborg στη Σουηδια σε μια φιλη και μπορω να κανω ημερησιες εκδρομες σε Malmo και Ηelsingor-Δανια.Επισης σκεφτηκα μιας και φτανω γυρω στη 1 το μεσημερι στην Κοπενχαγη να δω αν μπορω να φυλαξω καπου στο αεροδρομιο τις βαλιτσες για να δω λιγο την πολη μεχρι το βραδυ.
Εχεις να μου προτεινεις κατι? Ψαχνω στο ιντερνετ για ταξιδιωτικους οδηγους και γενικα πληροφοριες αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι που να με κατατοπιζει ιδιαιτερα.