GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Να σου πω την αλήθεια φωτογραφίες του Αμβούργου, βρίσκω χιλιάδες στο διαδίκτυο (βέβαιαΈνα έχω να σας πω: το Αμβούργο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Ειδικά αυτή την εποχή. Πήγα για 5 ημέρες και δεν ήθελα να φύγω. Ο καιρός μου έκανε τη χάρη και ήταν, όχι απλά, ηλιόλουστος αλλά και με φοβερή ζέστη. Δε θα το πίστευα αν μου το έλεγαν ότι θα φορούσα κοντομάνικα στο Αμβούργο (και θα έσκαγα κιόλας) και θα γυρνούσα στην Ελλάδα για να ξαναφορέσω μακρυμάνικα
Όλο το Αμβούργο ανθισμένο και καταπράσινο...τι υπέροχη πόλη! Την Πρωτομαγιά είχαμε αράξει σε ένα πάρκο, κάτω από τον ήλιο και το είχαμε ρίξει στη φωτοσύνθεση
Για το μοναδικό πράγμα που μετάνιωσα (και δεν το ξανακάνω) είναι ότι δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου
Θα ξαναπάω πολύ σύντομα, δε το συζητώ! Είναι από τις λίγες πόλεις της Ευρώπης που θα μπορούσα να μείνω μόνιμα!!
οι προσωπικές μας φώτο που περιλαμβάνουν εμάς και τους συνταξιδιώτες μας, λειτουργούν εντελώς διαφορετικά στην επικοινωνία μας και γι' αυτό έχουν άλλη αξία!!)
οπότε όταν μπορείς δώσε μας τεχνικές λεπτομέρειες του ταξιδιού σου. Προτιμώ έναν αληθινό ταξιδευτή και την εμπειρία του, παρά έναν ταξιδιωτικό οδηγό.