discolata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- raja ampat
πανάκριβο... αντιγράφω παλιοτερο μου ποστ...Επειδή είδα οτι σε πολλούς φίλους αρέσει το ινδικό φαγητό και επειδή δε μου φαίνεται οτι είναι πολύ εύκολο να τρέχουμε συχνά ως την Ινδία, προτείνω ανεπιφύλακτα το Jaipur Palace στο Μαρούσι (Αγ. Κων/νου και Θέμιδος). Διαθέτει φοβερό φαγητό και υπέροχο περιβάλλον. Η μερακλίδικη διακόσμηση σε ταξιδεύει πάντως...όσο για το καυτερό, το ρυθμίζεις ανάλογα με τα γούστα σου! Νομίζω πως την Κυριακή το μεσημέρι έχει μπουφέ, όπου μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα πιάτα!
xτες το βραδυ ενας φιλος μας πήγε σ' ενα ινδο-πακιστανικο εστιατοριο στο μεταξουργειο δεληγιωργη 43 * Noor* τηλ 5246644
ειναι πολυ κοντα στο σταθμό μεταξουργειο -1 λεπτό περπάτημα απο την πλατεια καραισκάκη - η αλήθεια ειναι οτι η περιοχή θελει λιγο προσοχή - αν και νιώθαμε πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια απ΄οτι στο *γκετο* της ομονοιας.. θα δειτε μετανάστες και ισως και κανενα junkie να κοιμάται σε καμια γωνιά..
τα φαγητά πεντανοστιμα ,το Ταζ Μαχαλ πανταχού παρόν, φάγαμε το μισο μενου του μαγαζιου και δώσαμε 15 ευρώ το ατομο .. στο τελος μας κεράσαν και γκουλαμπ τζαμουν και chai masala !
διπλα σας τρωνε οικογενειες ινδων και πακιστανών ενώ μπορειτε να βλέπετε και ινδικά videoclip τρώγοντας
το δε μπανιο αστράφτει!
highly recommended!