• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Για τη βαρεμάρα τις μέρες της καραντίνας

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για το back ground δε θα σχολιασω
Μου είναι πολύ οικεία όλα αυτά, μιας και μένουμε στην ίδια πόλη :)
Το μουσικο ή το αθλητικό background; :haha:
Ότι απο τα δύο στη πόλη αυτή όπως λες έπρεπε να το περιμένεις!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το μουσικο ή το αθλητικό background; :haha:
Ότι απο τα δύο στη πόλη αυτή όπως λες έπρεπε να το περιμένεις!
Τι να σε πω; Εγώ γριά είμαι αλλά στο σπίτι μας μόνο σε τέτοιες κούπες πινουμε καφέ :)
7D159B48-8F1E-4897-9168-862FEAEBAC6C.jpeg DD8ACE20-FD05-46E7-8405-DA6E6DA67E17.jpeg

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ως τωρα ειχα το amazon prime....ειπα να δοκιμασω κ netflix...γενικα κ τα δυο ψιλο απογοητευση...αν θες να δες εργα ολα εινια σχετικα δευτερο κλασσατα....οκ, βρισκω κατι να δω αλλα οχι οτι περιμενα..
ασε που καποες φορες πρεπει να πληρωσεις να δεις εργα που πριν 2 βδομαδες τα ειδα στην Τηλ.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Σε πιστεύω, περισσότερο χρόνο είχα να χαζέψω όταν ξεκινούσα από το σπίτι στις 8:00 και επέστρεφα στις 23:00. Τώρα είμαι σπίτι, 4 μέρες προσπαθώ να κανω δουλειά 8 ωρών, και ολη τη μέρα ειμαι στη κουζινα, πρωινο, τακτοποιηση πιατων, μαγειρεμα, ξανατακτοποιηση μεσημεριανών, κόψε φρουτο για το απόγευμα, απλωσε ρούχα, μάζεψε, σιδέρωσε.. απαπαπαπα...και οποτε καθομαι να δουλεψω αρχίζουν τα "μαμά" :)
Αν είχα κρύσταλλα, θα τα είχα κατεβάσει...

themischar

Member
Τους ζήλεψα :

<< Οι μουσικοί της ιστορικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ρότερνταμ -που εφέτος συμπληρώνει 102 χρόνια ζωής- συστήνονται και στη συνέχεια, καθένας από το σπίτι του λόγω της καραντίνας του κορονοϊού, ερμηνεύουν την «Ωδή στη Χαρά» του Μπετόβεν.

Στο μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα και στα social media της ορχήστρας, αναφέρεται μεταξύ άλλων «προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα και βρίσκουμε λύσεις να για στηρίζουμε ο ένας τον άλλον». >>

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καθόλου αισιόδοξος, ακριβώς αυτό λέω αλλά μάλλον το συνέταξα για τ' ανάθεμα.
Ναι, το κατάλαβα όλο ανάποδα :rolleyes: και σε αυτό συνέβαλλε ότι σε έχω για φουλ αισιόδοξο άτομο :).

panpan

Member
Να το κοιτάξεις....Φυσιολογικά το αντίθετο συμβαίνει.Ξύρισμα κάθε 2-3 μέρες... :lol:
Θα το κοιτάξω.Κι εγώ κάθε 2-3μέρες,αλλά από την βαρεμάρα πάω ξυριζομαι,πλένω τα δόντια μου κάνω μπάνιο.Κοντεύω να βγάλω λέπια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom