paefstra
Member
Πλεξιμο
Χάθηκε να έβρισκες και καμιά χρυση λιριτσα! Θα είναι το μελλοντικό χαρτονόμισμαΠερασα την μερα ψάχνωντας σε πουγκια, ντουλαπια, συρταρια, σακους κτλ. Το απροσμενο αποτελεσμα:
1. Δουλεύουμε από το σπίτι, οπότε αφιερώνουμε εξ' ορισμού αρκετό χρόνο εκεί.λύσεις για να ξεπερνάμε την ανία τις μέρες που θα είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι.
Αυτό δεν έχει σταματήσει ποτέ.Διαβάστε κι άλλες Ταξιδιωτικές Ιστορίες. Τι καλύτερο.
Αυτό τελευταίο σημαίνει κι επιπλέον δουλειά για σας τους Moderators όμωςΓράψτε ταξιδιωτικές ιστορίες για τα μέρη που επισκεφτήκατε πρόσφατα ή και πιο παλιά.
Τελειώστε τις ιστορίες που έχετε σε εξέλιξη. Χρόνο θα έχουμε...
Σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο για το Πάσχα, δυστυχώς. Και σε εμένα, το κέφι για οτιδήποτε ταξιδιωτικό έχει πέσει κατακόρυφα. Καλά ξεμπερδέματα!Όταν ξεπεράσουμε το ξενέρωμα από τα 3 ταξίδια που χάσαμε σε τρεις διαφορετικές ηπείρους λόγω της κατάστασης, συν το παραδοσιακό ταξίδι για το Ελληνικό Πάσχα, βρούμε λίγο την άκρη με τη ψυχοφθόρα διαδικασία των αποζημιώσεων, και γενικά όταν δούμε λίγο το όλο θέμα που μας εχει τύχει πιο αισιόδοξα καθώς είναι κάτι που δε μπορούμε να αποφύγουμε πλέον, θ' συνεχιστεί το ποστάρισμα στις υπάρχουσες ιστορίες αλλά και η συγγραφή των νέων από παλιότερα ταξίδια. Υλικό υπάρχει, όχι όμως κέφι...
Σε πιστεύω, περισσότερο χρόνο είχα να χαζέψω όταν ξεκινούσα από το σπίτι στις 8:00 και επέστρεφα στις 23:00. Τώρα είμαι σπίτι, 4 μέρες προσπαθώ να κανω δουλειά 8 ωρών, και ολη τη μέρα ειμαι στη κουζινα, πρωινο, τακτοποιηση πιατων, μαγειρεμα, ξανατακτοποιηση μεσημεριανών, κόψε φρουτο για το απόγευμα, απλωσε ρούχα, μάζεψε, σιδέρωσε.. απαπαπαπα...και οποτε καθομαι να δουλεψω αρχίζουν τα "μαμά"That.
Λέω σε όλους ότι τώρα με την εργασία από το σπίτι έχω ακόμη λιγότερο χρόνο μες στη μέρα και δε με πιστεύουν....
Πάντα, διότι είμαστε και ρεμπετολαϊκοροκ τύποι πανω απ' όλα!Υποθέτω μιλάς για μπουζούκι @psilos3
Εσείς έχετε ξεφύγει, ολόκληρη ορχήστρα φτιάξατε. Βοηθάει και κάνει πολύ πιο ευχάριστη τη μελέτη όμως.Εμείς εδώ παίζουμε κλαρινέτο εγώ, πιάνο η κόρη, κιθάρα και φλάουτο και ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες. Τότε που δεν είχαμε σκοτούρες και τα βλέπαμε όλα πράσινα
Καθόλου αισιόδοξος, ακριβώς αυτό λέω αλλά μάλλον το συνέταξα για τ' ανάθεμα.Σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο για το Πάσχα, δυστυχώς. Και σε εμένα, το κέφι για οτιδήποτε ταξιδιωτικό έχει πέσει κατακόρυφα. Καλά ξεμπερδέματα!