chrisbd
Member
Και φούρναρης..
Piece of cake για να το φτιάξει κάποιος..
Ωραίο φαίνεται.΄Εχεις κάποια συνταγή αφού είναι και εύκολο όπως λες;
Ακολούθησα αυτή εδώ και επειδή εχω και το μηχάνημα (μπορείς και με τα χέρια ομως) και δεν θέλει και πολύ ώρα.. απο όσες είδα μέσα στο δίκτυο μου φάνηκε η πιο εύκολη..Ωραίο φαίνεται.΄Εχεις κάποια συνταγή αφού είναι και εύκολο όπως λες;
Την έχω δίπλα μου αλλά δεν το τολμάω. Συνεχίζω τη "Μνήμη της Φωτιάς" του Γκαλεάνο, αλλά με ρυθμούς χελώνας. Διαβάζω που διαβάζω όλη μέρα για τη δουλειά, δεν αντέχω να διαβάζω και όταν τελειώνω τη δουλειά.Εγω ηδη την εκανα επαναληψη.
Ειναι το πλεον καταλληλο αυτη την περιοδο.
Θα τσεκαρω και το "Κεκλεισμενων των θυρων" του Σαρτρ
Ωραίο φαίνεται.΄Εχεις κάποια συνταγή αφού είναι και εύκολο όπως λες;
Να την τολμησεις γιατι δεν ειναι απαισιοδοξο βιβλιο. Περιγραφει ακριβως πως μας αλλαζει ολους μια επιδημια.Την έχω δίπλα μου αλλά δεν το τολμάω. Συνεχίζω τη "Μνήμη της Φωτιάς" του Γκαλεάνο, αλλά με ρυθμούς χελώνας. Διαβάζω που διαβάζω όλη μέρα για τη δουλειά, δεν αντέχω να διαβάζω και όταν τελειώνω τη δουλειά.
19:01
Τα νεύρα μου !! .... το πρωί για 2 ώρες ο απέναντι μου , έβαλε στο ΔΙΑΠΑΣΩΝ, βαριά λαϊκά και ξεκίνησε πάλι! .... !! πρέπει να τον ακούει όλη η περιοχή !
ερε τι έχει να γίνει τις επόμενες μέρες!!!...
όλους στο Δαφνί μας βλέπω να συναντιόμαστε ...όταν βγούμε από τα σπίτια μας....
Τις έχω δει και αυτές τις συνταγές χωρίς ζύμωμα αλλά θα φας ψωμί την άλλη μέρα.. Αυτή που έβαλα θα φας ψωμί σε 2 ωρες περίπου και αν έχεις μηχάνημα αποφεύγεις και το 10λεπτο ζύμωμα..Κάνω συνεχώς αυτή.
https://www.daddy-cool.gr/sintages/blog-post_17-2.html
Είναι πανεύκολη και γίνεται πεντανόστιμη. Το ψωμί μετά από μία βδομάδα είναι ακόμη ψωμί.
Την κάνω σε παραλλαγή, με αλεύρι ολικής, σπόρους κολοκύθας, καρύδια και αμύγδαλα, αλλά και σκέτη που την έχω κάνει, πάλι τέλεια βγαίνει.