Vasileti
Member
ποτέ δεν ήμουν νοικοκύρης αλλά έχω ρίξει τόσο τριψιμο σε τοιχους και πατώματα που αύξησα τα τετραγωνικά και την αξία του σπιτιού
Πέθανα στο γέλιο.που αύξησα τα τετραγωνικά
Πριν μια εβδομάδα είδα εδώ για αυτήν την εφαρμογή και ξεκίνησα και εγώ με τα ισπανικά ! Κάθε μέρα κάνω φανατικά τα μαθήματα μου ! Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία !Τι καλο που ειναι, μπηκα κι εγω να δω τα ισπανικα και κολλησα....
Έχω το Duolingo στα ρωσικα και ομολογώ πως είναι η καλύτερη εφαρμογή. Όμως ξέρει κανεις αν μπορώ καν την έχω και σε δεύτερη γλώσσα ;Τι καλο που ειναι, μπηκα κι εγω να δω τα ισπανικα και κολλησα....
Έχω το Duolingo στα ρωσικα και ομολογώ πως είναι η καλύτερη εφαρμογή. Όμως ξέρει κανεις αν μπορώ καν την έχω και σε δεύτερη γλώσσα ;
Εννοείς να μάθεις δεύτερη γλώσσα παράλληλα; Ναι.Έχω το Duolingo στα ρωσικα και ομολογώ πως είναι η καλύτερη εφαρμογή. Όμως ξέρει κανεις αν μπορώ καν την έχω και σε δεύτερη γλώσσα ;
Όσες θέλεις!Έχω το Duolingo στα ρωσικα και ομολογώ πως είναι η καλύτερη εφαρμογή. Όμως ξέρει κανεις αν μπορώ καν την έχω και σε δεύτερη γλώσσα ;