Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Καλησπέρα στο forum,να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου δυο βιβλία,ένα για εμάς τους μςγάλους και ένα για τα παιδιά μας(από 8 ετών),τα οποία παρήγγειλα και η ίδια..καλή δύναμη σε όλους μας!
καλό δε λεω (αν και με τα λεφτα αυτα, γυρω στα 800, παιρνεις ηλεκτρικο επιδοτούμενο) αλλά κάτι ανάλογο σε μηχανάκι δεν εχει;;;ουσιαστικά ταξιδευεις ποδηλατώντας βίρτουαλ!
ΕΚαλησπέρα στο forum,να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου δυο βιβλία,ένα για εμάς τους μςγάλους και ένα για τα παιδιά μας(από 8 ετών),τα οποία παρήγγειλα και η ίδια..καλή δύναμη σε όλους μας!
Επιπλέον, μπορείτε να ακούσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς του κόσμου live, στην εξής διεύθυνσηΚαλησπέρα στο forum,να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου δυο βιβλία,ένα για εμάς τους μςγάλους και ένα για τα παιδιά μας(από 8 ετών),τα οποία παρήγγειλα και η ίδια..καλή δύναμη σε όλους μας!
Απίστευτη ιστοσελίδα, έχω φάει κόλλημα με τις ώρες.Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, πρόσφατα ανακάλυψα το εν λόγω site, στο οποίο "μεταφέρεσαι" μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται σε διάφορες πόλεις (τις οποίες επιλέγεις), ενώ παίζει τοπικά ραδιόφωνα.
Ναι μη χάσουμε τη μεγάλη ομορφιά της!Εχει και τη δική μας Σαλονίκη!
Το 800αρι είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο, που είναι κάπως ακριβό.καλό δε λεω (αν και με τα λεφτα αυτα, γυρω στα 800, παιρνεις ηλεκτρικο επιδοτούμενο) αλλά κάτι ανάλογο σε μηχανάκι δεν εχει;;;
Γνωστη μου μολις μεγαλωσαν τα παιδια της γραφτηκε στο ΕΠΑΛ για τους ιδιους λογους. Μπηκε Πανεπιστημιο μετα τη Γ Λυκειου. Εν τω μεταξυ κανενα απο τα παιδια της δεν περασε κι ας εδωσε μια περιουσια στα φροντιστηρια για τα παιδια. Κοντευει να τα πνιξει απο τα νευρα της και εννοειται οτι παρακολουθει κανονικα τα μαθηματα της σχολης.πριν την καραντινα,κι εφοσον ταξιδια φετος δεν προβλεπονται ειχα παει και γραφτηκα στο τοπικο ΕΠΑΛ πρωτον γιατι δεν προλαβα να τελειωσω το σχολειο,ειχα μεινει εγκυος στην κορη μου,και δευτερον για να βγει και κατι καλο απ αυτη την ιστορια. πρωτακι κι εγω φετος και διαδικτυακα μαθηματα απο αυριο,για να δουμε...