Nikos86
Member
Εγω μενω Νικαια καλη μου, χτες σκοτωνονταν μια οικογενεια, βρισιδια οχι αστεια σηκωσαν ολη τη γειτονια στο ποδι (λαοθαλασσα κατω απο το σπιτι μου, βγηκα στο μπαλκονι κι εκανα τον Ανδρεα στην χαρακτηριστικη ποζα να χαλαρωσει λιγο το κλιμα αλλα δεν ) και δωσαν ξανα ραντεβου για σημερα, τις προαλλες εδινε χαστουκια η κορη ενος ηλικιωμενου που πεθανε, στην κουτσομπολα της γειτονιας επειδη διεδιδε οτι πεθανε απο κορωνοιο. Δεν παει πολυς καιρος που πιαστηκαν στα χερια δυο τυποι για μια θεση παρκινγκ. Τι να μου πουν τα ηλιοβασιλεματα κι αλλα στατικα τοπια οταν μενω σε μια τοσο διαδραστικη γειτονια!Ανοίξτε ένα παράθυρο στον κόσμο
Βαρεθήκατε αυτό που βλέπετε κάθε μέρα από το δικό σας παράθυρο; Κι όμως, μπορεί η θέα σας να είναι συναρπαστική για κάποιον άλλον, όπως και για εσάς η δική του θέα.
Η εφαρμογή Window Swap κάνει εφικτή αυτήν την «ανταλλαγή παραθύρων».
Πατώντας ένα κουμπί «τηλεμεταφέρεστε» τυχαία κάπου στον κόσμο και βρίσκεστε να κοιτάτε απο το παράθυρο ενός άγνωστου σπιτιού. Μαθαίνετε το μικρό όνομα όποιου κατοικεί εκεί, καθώς και το μέρος όπου βρίσκεται το σπίτι.
https://www.window-swap.com/window
Last edited: