Καλησπέρα σας! Σκεφτόμαστε Αστυπάλαια , η σύζυγος λέει για 7 ημέρες. Πιστεύετε είναι πολλές μέρες για Αστυπάλαια?
Είχα πάει το 2014 για 4 νύχτες αλλά λόγω καραβιου έμεινα 7. Τις παραλίες τις βλέπεις σε 4 νύχτες άνετα. Τα βράδια έκανα διαφορετικά πράγματα οπότε γέμισα τις αναμνήσεις μου. Πιστεύω ότι 4 νύχτες είναι καλά. Τις άλλες τρεις μπορείτε να τις περάσετε Αιγιαλη Αμοργού ή Δονούσα ή Πάρο και από εκεί Αντίπαρο.Καλησπέρα σας! Σκεφτόμαστε Αστυπάλαια , η σύζυγος λέει για 7 ημέρες. Πιστεύετε είναι πολλές μέρες για Αστυπάλαια?
Καθολου πολλές! Πανέμορφο νησί. Θες 5 μερες για να την δεις κ αλλες 2 για να χαλαρωσεις κ να την ευχαριστηθεις. Εγω ειχα κλεισει 4 και τις εκανα 7 οταν ημουν εκει γτ δεν εφταναν.Καλησπέρα σας! Σκεφτόμαστε Αστυπάλαια , η σύζυγος λέει για 7 ημέρες. Πιστεύετε είναι πολλές μέρες για Αστυπάλαια?
Δύσκολο για ημερήσια. Υπάρχει παντως σύνδεση 3-4 φορές την εβδομάδα σύνδεση με Κάλυμνο κ Κω (δες ferryhopper η openseas.gr). Ίσως για την Κάλυμνο κάτι να γίνεται κάποια μέρα. Για τα άλλα δύσκολοΠέρα από τα νησάκια Κουνούπες κλπ. μπορείς να κάνεις ημερήσια σε άλλα 12νησα;
Γιατί έχω αρκετές μέρες στην Αστυπάλαια.
Ευχαριστώ.Κάλυμνο κ Κω έχουμε πάει αρκετές φορές.Δύσκολο για ημερήσια. Υπάρχει παντως σύνδεση 3-4 φορές την εβδομάδα σύνδεση με Κάλυμνο κ Κω (δες ferryhopper η openseas.gr). Ίσως για την Κάλυμνο κάτι να γίνεται κάποια μέρα. Για τα άλλα δύσκολο
Ω...καμία σχέση. Χρειάζεται διαμονή έστω κ 1 βράδυ για να μην πω και παραπάνωΕυχαριστώ.Κάλυμνο κ Κω έχουμε πάει αρκετές φορές.
Έλεγα για καμιά Νίσυρο που έχω πάει μια φορά μόνο κ ο σύζυγος καμία.Ή κανένα μικρότερο νησί Τήλος,Χάλκη(μάλλον είναι μακριά βέβαια).
Οι Λειψοί με είχαν ξετρελάνει, παρότι οι παραλίες δεν ήταν τόσο πολύ του γούστου μου. Η Χώρα μου άρεσε πολύ. Δεν ξέρω αν συνδέονται με Αστυπάλαια, αλλά έχει πλοίο που περνά από Κω / Κάλυμνο / Λέρο / Πάτμο (φτάνει μέχρι και Ρόδο, ενίοτε και Καστελόριζο).Πέρα από τα νησάκια Κουνούπες κλπ. μπορείς να κάνεις ημερήσια σε άλλα 12νησα;
Γιατί έχω αρκετές μέρες στην Αστυπάλαια.
Ναι είναι ωραία.Είχαμε πάει ημερήσια Λειψούς.Νομίζω από Λέρο...Πήραμε ταξί για παραλία γιατί δεν είχαμε πάρει ΙΧ. Μάλλον την επόμενη φορά πρέπει να πάρουμε...Οι Λειψοί με είχαν ξετρελάνει, παρότι οι παραλίες δεν ήταν τόσο πολύ του γούστου μου. Η Χώρα μου άρεσε πολύ. Δεν ξέρω αν συνδέονται με Αστυπάλαια, αλλά έχει πλοίο που περνά από Κω / Κάλυμνο / Λέρο / Πάτμο (φτάνει μέχρι και Ρόδο, ενίοτε και Καστελόριζο).