Elgrec0
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα Μπαρ του Τσινάσκι L.A
Σε ευχαριστώ πολύ! Μάλλον πρέπει να κλείσω κάποιο κεντρικότερο...
Καλύτερα ναι, εκτός και αν πηγαίνετε χώρα με το αμάξι, εμείς Αύγουστο που πήγαμε βρίσκαμε πάρκινγκ
Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σουΚαλησπέρα και καλώς ήρθες.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο ζήτημα είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του νησιού.
Ταξι έχει μόλις ένα, οτι πρωτοπρολάβει. Λεωφορείο υπάρχει, αλλά με πολύ αραιά δρομολόγια συγκεκριμένες ώρες.
Αν το χάσεις, μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις 3 ώρες για να πας σε μια παραλία που θέλεις.
Αφού δε μπορείτε να έχετε μεταφορικό μέσο σου προτείνω τα εξής:
1. Βλέπεις τα δρομολόγια του λεωφορείου και προσαρμόζεις το πρόγραμμα σου ανάλογα.
2. Υπάρχουν βανάκια που πραγματοποιούν οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές σε παραλίες του νησιού. Είναι μια λύση.
3. Επίσης ημερήσια αλλά με καΐκια, που πηγαίνει σε παραλίες οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες οδικώς. Αξίζουν!
Τίποτα, ότι χρειαστείς.Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
Τα δρομολόγια η αλήθεια είναι ότι τα ψάχνω αλλά εχω δυσκολευτεί γτ δεν τα έχουν ανανέωση από όσο εχω ψάξει
Όσο για τα βανακια δεν το ήξερα σε ευχαριστώ πολύ θα ψάξω περαιτέρω πληροφορίες
αρχες αυγουστουΠότε πας ;
Καλησπέρα και σε σένα.Σκεφτόμασταν με τους φιλους μου που μαστε αντροπαρέα να πηγαίναμε διακοπές Αστυπάλαια τέλος Ιούλη.Από ό,τι έχω ακούσει το στυλ εκεί είναι προς το alternative.Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια νυχτερινή ζωή ,να είναι χαλαρή αλλα να μαζεύει κόσμο στο όρθιο σε κάποιο μπαρ(αν υπάρχει) ,για ποτάκι αργά το βράδυ.