_antonis_
Member
Ε ναι... Ηράκλειο-Κάρπαθος 7 ώρες (αν σκεφτείς και τη σεζόν μπορεί και παραπάνω) συν Κάρπαθος-Ρόδος 4,5+ = 11,5...χωρίς τη συνέχεια, ε;Τόσο κάνει?? Αν είναι δυνατόν!!!!!
Πάντως εγώ δεν θεωρώ ότι η Αστυπάλαια έχει και τόσο φοβερές παραλίες...
Ε καλά, ωραίο βυθό έχουν όλα τα Δωδεκάνησα, ιδίως αν έρχεσαι απο Κρήτη και ειδικά αν έχεις εξερευνήσει τη νότια Κρήτη, πόοοοσο να εντυπωσιαστεί κανείς;Για όσους δεν τρελαίνονται με τις κλασσικές "τροπικές" αμμουδιές και τις απέραντες παραλίες, ας λάβουν υπόψη τους ότι η Αστυπάλαια έχει ωραία νερά και πολύ ωραίο βυθό.
Αν κάποιος δε, έχει τη δυνατότητα για φουσκωτάκι, τότε είναι τέλεια.
Αν είναι να πάρεις και φουσκωτό -και το ένα και το άλλο- για να κάνεις το ταξίδι ενδιαφέρον, πάει μακριά η βαλίτσα (πιστεύω).
Δρομολόγιο άλλο απο αυτό που λέω απο Κρήτη, δεν υπάρχει. Απλά όταν βγούν τα δρομολόγια, θα δεί ποιες μέρες έχει και τις ώρες αναχωρήσεων (που τώρα επειδή είναι Απρίλιος αλλάζουν), δεν αλλάζει η διάρκεια του ταξιδιού, δυστυχώς. Τότε σημαίνει ότι θα έκανε και το Ηράκλειο-Κάρπαθος σε 4 ώρες αντί για 7, πράγμα αδύνατον, εκτός αν μπεί BlueStar!!Δεν έχεις παρά να συμβουλευτείς τα δρομολόγια των πλοίων, όταν βγουν. Η ταλαιπωρία είναι σίγουρη πάντως. Εδώ, από Πειραιά και τα είδα όλα. Ήταν βέβαια και το πλοίο της εταιρίας Αγούδημος .
Πάντως δεν ξέρω αν σε συμφέρει η ταλαιπωρία με πλοίο (εκτός αν τρελαίνεσαι για την εμπειρία-παλιό-σάπιο πλοίο-καλοκαίρι-πανικός κλπ) και δεν ξέρω και αν συμφέρει και απο οικονομικής πλευράς. Γιατί δεν ελέγχεις λίγο τις πτήσεις Ηράκλειο-Ρόδος;