Εγω καταλαβα που θα παω αν "φαω" την λεγαμενη... Αμα φαω την απογοητευση ειπαμε... Μενουμε Ελλαδα! Στα βουνα...Μα, νομίζω δεν την έχει φάει ακόμη την απογοήτευση... Ή έχω χάσει κάτι;
Άσε που έχει στηθεί ολόκληρη δημοσκόπηση για το που θα πάει αν τη φάει.
μια χαρα ειναι και τα βουνα.....και μην ανχωνεσαι αμα δε τη "φας" τη κοπελια...ολο και καμια συνατηση τραβελστοριτικη θα υπαρξει...θα βρεις μια νεα!!! καλωσηρθες!Εγω καταλαβα που θα παω αν "φαω" την λεγαμενη... Αμα φαω την απογοητευση ειπαμε... Μενουμε Ελλαδα! Στα βουνα...
Αντε να αγοραζω μαλλινες καλτσες σιγα σιγα...
είδες τι θέλει ο λαός...;;;;
Μαλια κουβαρια εγινε το φορουμ.......τοσες σελιδες καλωσόρισμα δεν ειχαμε ποτε......
και απο 'μενα
:roll::roll:Σε αυτήν την περίπτωση δεν μας ενδιαφέρεις, καλύτερα να πάρεις τα βουνά,Ε καλα δεν ηρθα "με σκοπο το γαμο". Δεν ηρθα να βρω ντε και καλα κοπελα... Ειπαμε. Με παρεξηγησατε...
Ωχ αμαν! Βρε Ιωαννα τι προτεινεις και εσυ: να γινει ετσι το παλικαρι μας; Σκιαχτηκα!:roll::roll:Σε αυτήν την περίπτωση δεν μας ενδιαφέρεις, καλύτερα να πάρεις τα βουνά,
Προτάσεις:
Πεζοπορικός Ομιλος Αθηνών
ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΡΙΑΘΛΟ, ΣΚΑΚΙ, JUDO, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ κ.α.
Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελευσίνας, Ε.Ο.Σ Ελευσίνας, Ορειβατικός Σύλλογος Ελευσίνας, Ορειβασία, Αναρρίχηση, Ελευσίνα, Ορειβατικός