Λοιπον μου εδωσες τρελη ιδεα τωρα.Παιδες ανοιγω σχετικο θρεντ στο σοσιαλ.Σπευσατε συντρόφια!Αχ Γιώργο,πάρε με κι εμένα......:love1:
Ωχ,εκδηλώθηκα.
Καλό ταξίδι ρε συ αν και αυτό το Adios πρέπει να πονάει πολύ όσο κι αν βαρέθηκες.
Όσο για το νέο φίλο,καλωσήρθε και του εύχομαι να βρει ανταπόκριση.Αλλά και να μη βρει ας τραβήξει ένα ταξιδάκι να το ξεπεράσει.Θα ανοιχτεί νήμα "κατάλληλη πόλη μετά από χυλόπιτα".
Καλά τα λέει η Ιωάννα. Είπα κι εγώ στα "νέα μέλη" 600 εμφανίσεις;;; Κάτι τρέχει εδώ Και πράγματι κάτι τρέχει... και μάλιστα κάτι πολύυυυυυ σοβαρό Άντε καλή επιτυχία στους στόχους σου!!!Μπράβο ρε όχι δηλαδή μπράβο σας, όλο το καλοκαίρι έσκαγαν μηνύματα νέων μελών και με τα βίας βρίσκονταν δύο τρεις από σας να καλωσορίσετε. Μόλις μυριστήκατε κουτσομπολιό αμέσως την πέσατε όλοι. Χαμένα κορμιά.
σας βαρεθηκα ηδη... πωπωω
αι πατε κανα ταξιδι...
χαχα
και μας κανει πλακιτσα τωρα?
μπα μαλλον με βλεπω να παιζω... τα blues...Με δυο μηνύματα και προκάλεσες πανικό.
Αν ήρθες για να μείνεις σε καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου.
Για την κοπελιά όμως πες κατιτίς παραπάνω,μη μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού.
Που ξέρεις ,μπορεί και να μπορούμε να βοηθήσουμε να πάνε όλα κατ ευχήν
Μα, νομίζω δεν την έχει φάει ακόμη την απογοήτευση... Ή έχω χάσει κάτι;ομολογώ ότι με έχεις προβληματίσει. Σκέφτομαι αν γραφόμουν σε ένα σάιτ κάθε φορά που είχα μια απογοήτευση, σε πόσα θα ήμουν τώρα μέλος; υπάρχουν καταρχήν τόοοοοοσα πολλά;