• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα, νομίζω ότι η ερώτηση "γιατί παντρεύεστε" είναι εντελώς άνευ νοήματος... Είναι σα να ρωτάς κάποιον "γιατί είσαι γκέί?" ή "γιατί ζείς μόνος?" ή "γιατί αλλάζεις γκόμενο/α κάθε 15 μέρες?"... Γιατί έτσι γουστάρω... Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για τα ίδια πράγματα... Άλλοι νιώθουν την ανάγκη να κάνουν οικογένεια, άλλοι νιώθουν την ανάγκη να ζουν μόνοι, άλλοι να ζουν τυχοδιωκτικά... Είναι επιλογή του καθενός το πώς θα ζήσει τη ζωή του και εξυπνακίστικες ερωτήσεις/συμβουλές από άλλους που επέλεξαν να ζήσουν με διαφορετικό τρόπο τη ζωή τους είναι εντελώς ανούσιες...
94 posts για να πει,επιτέλους,κάποιος το αυτονόητο

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο είναι μια γυναίκα πιο έξυπνη από τον άντρα και τουλάχιστον πέντε χρόνια μικρότερή του.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Βρετανοί ερευνητές που παρακολούθησαν από κοντά την ζωή 1.000 ζευγαριών.

Αν μάλιστα, κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει διαζύγιο στο παρελθόν, αυξάνονται οι πιθανότητες για μία πετυχημένη συμβίωση.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπαθ μελέτησαν συνεντεύξεις 1.500 ζευγαριών και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψαν σε 1000 από αυτά για να δουν την εξέλιξη της σχέσης τους.

Διαπίστωσαν λοιπόν, πως αν η γυναίκα ήταν πέντε ή περισσότερα χρόνια μεγαλύτερη από τον άντρα, έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο σε σχέση με ένα ζευγάρι όπου και οι δύο είναι συνομήλικοι.

Αν η γυναίκα είναι τουλάχιστον πέντε χρόνια μικρότερη από τον άντρα, αυξάνονται οι πιθανότητες να ζήσουν μαζί χωρίς προβλήματα.

Προσθέστε το ανώτερο εκπαιδευτικό επίπεδο της γυναίκας σε σχέση με τον άντρα της και έχετε τη συνταγή για έναν πετυχημένο γάμο.

να το μυστικό για εναν πετυχημένο γάμο...η ερευνα οσον αφορά εμενα εχει πεσει μέσα....ανηκω στην κατηγορία που εχω κάνει bold....

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Γαμός...χμ!!χμ!!! λαχείο.. Η μαμά μου έπαθε 44 εγκεφαλικά όταν λίγο πριν κλείσω τα 20 τις ανακοίνωσα ότι σε 3 μήνες παντρεύομαι :clap: πως έγινε μια μέρα ε!! λάθος ένα ξημέρωμα ήθελα να πω και ενώ είχαμε πιει όλο το Βόσπορο με τον καλό μου και είχαμε 4 χρόνια δεσμού αποφασίσαμε ότι ή παντρευομαστε ή χωρίζουμε. Τελικά παντρευτήκαμε, δεν χωρίσαμε εδώ και 14 χρόνια, τουλάχιστον όχι ακόμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι απόφαση μπορεί να πάρουμε ένα ξημέρωμα :D και ενώ θα εχουμε πιει όλο το Βόσπορο....συμπέρασμα ο γάμος λαχείο, αν σου κάτσει όλα καλά αν όχι παίρνεις άλλο γιατί ποτέ δεν ξέρεις....Αυτά
Υ.Γ. Τριπακια το Λονδίνο άπαιχτο είχες δίκιο

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο είναι μια γυναίκα πιο έξυπνη από τον άντρα και τουλάχιστον πέντε χρόνια μικρότερή του.
:shock:
Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι πως διαφωνώ με ολόκληρη την πρόταση...

amsterdam

Member
Με την ιδια λογικη να σταματησουμε να κανουμε καθε ειδους γιορτη, τραπεζια, γλεντια, διασκεδασεις, παρτυ. Να γινουμε τελειως αντικοινωνικοι και να φορτοθουμε ενα σακιδιο στην πλατη και γυρισουμε ολο τον κοσμο...

Ωραίο θέμα για δημοσκόπηση.
Προσωπικά,σακίδιο στην πλάτη και να γυρίσω όλο τον κόσμο.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
παντευόμαστε γιατί έτσι μας αρέσει............(Αμστελ)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πάντως για να επανέλθουμε στο θέμα, νομίζω ότι η ερώτηση "γιατί παντρεύεστε" είναι εντελώς άνευ νοήματος... Είναι σα να ρωτάς κάποιον "γιατί είσαι γκέί?" ή "γιατί ζείς μόνος?" ή "γιατί αλλάζεις γκόμενο/α κάθε 15 μέρες?"... Γιατί έτσι γουστάρω... Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για τα ίδια πράγματα... Άλλοι νιώθουν την ανάγκη να κάνουν οικογένεια, άλλοι νιώθουν την ανάγκη να ζουν μόνοι, άλλοι να ζουν τυχοδιωκτικά... Είναι επιλογή του καθενός το πώς θα ζήσει τη ζωή του και εξυπνακίστικες ερωτήσεις/συμβουλές από άλλους που επέλεξαν να ζήσουν με διαφορετικό τρόπο τη ζωή τους είναι εντελώς ανούσιες...
Δεν υπαρχει ευχαριστω βαριο.Με καλυψες!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
η πλακα ειναι παντως οτι εκατερωθεν ακους το εξης..
οι μεν πολυγαμικοι: η μονογαμια δεν ειναι στο DNA του ανθρωπου κλπ κλπ κλπ
οι δε παντρεμενο - μονογαμοικοι: ο γαμος και να κανεις παιδια ειναι στο DNA του ανθρωπου κλπ κλπ κλπ

τελικα τι παιζει;
εγω που ειμαι παντρεμενος αλλα χωρις παιδια μπας και δεν εχω ανθρωπινο DNA???

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
η πλακα ειναι παντως οτι εκατερωθεν ακους το εξης..
οι μεν πολυγαμικοι: η μονογαμια δεν ειναι στο DNA του ανθρωπου κλπ κλπ κλπ
οι δε παντρεμενο - μονογαμοικοι: ο γαμος και να κανεις παιδια ειναι στο DNA του ανθρωπου κλπ κλπ κλπ
Εγώ ανάποδα τα ξέρω.
Οι πολυγαμικοί λένε "να βρω επιτέλους μια καλή γυναίκα να κατασταλάξω να κάνω και κανένα κουτσούβελο" κι οι παντρεμένοι "α,ρε θυμάσαι που άλλαζα γυναίκες σαν τα πουκάμισα".

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
τα περί ανδρικής πολυγαμικότητας σηκώνουν πολλή κουβέντα.

πολλοί θέτουν ως προυπόθεση για γάμο το να κάνουν παιδιά και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το να παντρευτείς μόνο επειδή είσαι ερωτευμένος δεν εξασφαλίζει καμία διάρκεια (αφού ο έρωτας περνάει). είναι όμως η ύπαρξη παιδιών απο μόνη της ικανή να συντηρήσει ένα γάμο? μάλλον όχι.

απο την άλλη υπάρχουν και τύποι σα τον bob marley που έκαναν 12 (αναγνωρισμένα, τα ξέμπαρκα είναι πολύ περισσότερα) παιδιά με ποιός ξέρει πόσες γυναίκες (το 'one love' τον μάρανε) και παρ' όλα αυτά ο γάμος του με τη rita κράτησε.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Με κάλυψε η vario σε ό,τι ήθελα να πω και ο tripakias σε ό,τι αφορά το πρακτικό του θέματος- αν και όποτε το κάνω- στο πως θα είναι. 10 άνθρωποι σε μια παραλία, beach party και γλέντι εκεί- άλλωστε αυτό το κάνεις για σένα και για κανένα γονιό, θείο, θεία, ανήψι, κοινωνικές υποχρεώσεις κλπ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα