• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
oπως η papi και χιλιάδες άλλοι...
Γονεις κλέβουν τις ζωές των παιδιών τους.με προγραμματισμό και αναίσχυντα!!
parents wanted..
Καλησπέρα renata:clap:
Δεν ξερω αν κατάλαβα λάθος, το μήνυμά σου αλλά εμένα δεν φταίνε οι γονείς μου, είναι το μόνιμο στήριγμά μου..., ότι πατάτα και αν έκανα στη ζωή μου:roll: (και δεν έκανα λίγες..:shock:).
Έλεγα στη meli ότι και μένα η μητέρα μου με προέτρεπε να τα παρατήσω πριν το γάμο αν πίστευα ότι δεν θα είμαι καλά..
Εγώ όμως ντρεπόμουν να το κάνω και φοβόμουν μην τους στεναχωρήσω...
Άνθρωποι άλλης εποχής πιο συντηρητικοί, ήθελαν βέβαια μετά από έξι χρόνια σχέσης να παντρευτώ αλλά δεν το έβαζαν πάνω από την ευτυχία μου. Στην ουσία η πρώην πεθερά μου με πίεσε αφόρητα.
Γι'αυτό είπα νωρίτερα ότι ήμουν μικρή και χαζή.. Στο μυαλό μου ήταν το πρόβλημα.
Άσχετο...μήπως βρήκες κανένα εισητηριάκι για την Κυριακή και συνφάγωμεν?? :bleh::clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλησπέρα renata:clap:

Άσχετο...μήπως βρήκες κανένα εισητηριάκι για την Κυριακή και συνφάγωμεν?? :bleh::clap:
το μήνυμα ήταν γενικότερο ...
κατάλαβα αυτα που έγραψες..
μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνω ..άν όχι καποια άλλη φορα..
θα ειναι εκεί οι καλοί μου φίλοι οπότε κανένα πρόβλημα..

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Εγώ λέω πως ο Fitziανο την έχει βρει και το σκέφτεται... Ζητά τι γνώμη μας τι να κάνει...
Καλέ αν το 'χει βρει το καλό το κορίτσι..να το πάρει...Και με την ευχή μας...
Προσωπικά θα του έδινα ακόμη πιο πολλές ευχές...αν μας καλέσει και έχει και ωραίο γαμοπίλαφο...(ποτέ δε λέω όχι σε 1-2 πιατάκια...:roll:) :haha:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ λέω πως ο Fitziανο την έχει βρει και το σκέφτεται... Ζητά τι γνώμη μας τι να κάνει...
Ωχ, ωχ με καταλάβε ο soudianos.
Αύριο λέω να πάω μέχρι την Ερμού μπας και βρω κάνα καλό μονόπετρο. Ή υπάρχει κάνα καλύτερο μέρος να κοιτάξω;

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωχ, ωχ με καταλάβε ο soudianos.
Αύριο λέω να πάω μέχρι την Ερμού μπας και βρω κάνα καλό μονόπετρο. Ή υπάρχει κάνα καλύτερο μέρος να κοιτάξω;

Βουκουρεστίου :lol:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αύριο είναι Κυριακή και θα είναι κλειστά,μην πάς.

manelaki

Member
15 σελιδες για το γαμο;;;;; Ανεξαντλητο το θεματακι ε;
Ο καθες ανθρωπος ειναι τοσο ξεχωριστος. Αλλος θελει να παντρευτει κι αλλος οχι. Που ειναι το κακο; Που ειναι το περιεργο; Και ποιος σοβαρος ανθρωπος που του αρεσει να κανει το κεφι του και τα ταξιδια του θα κανει ολοκληρο νταβαντουρι με 25 χιλιαδες ευρω;; Κανεις. Αλλος μπορει να γουσταρει να παει στο island και να καλεσει και 800 ατομα για να κανει το κομματι του και επειτα να παει γαμηλιο στο χωριο του γιατι του φαινεται ανουσιο να τρεχει στις καραιβικες. Κι οι δυο ομως μπορει να νιωθουν ευτυχισμενοι. Προσωπικα μου φαινεται χαζο να δινεις μια περιουσια για το γαμο οπως μου φαινεται χαζο να πηγαινεις στα μπουζουκια και να ξεφραγκιαζεσαι στα μπουκαλια και τα λουλουδια. Αν ομως θες να μοιραστεις τη χαρα σου με ανθρωπους που πραγματικα σε αγαπουν και αγαπας γιατι να μη το κανεις; Ισα ισα λιγο παραπανω κεφι δε βλαπτει!
Σημασια εχει οτι ο καθενας κανει ο,τι γουσταρει, ο,τι τραβαει η ψυχη του! Τωρα το αν θα κρατησει ο γαμος αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο... ο καθενας με τις επιλογες του πορευεται.

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Μανελάκι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με μία ένσταση συνήθως στους ελληνικούς γάμους πάει μέχρι και ο ξεχασμένος τελευταίος συγγενείς τον οποίον δεν σίγουρα δεν θα υπάρχει επαφή απλά επειδή μάνα πατέρας έχουν "υποχρεώσεις" τους καλούν Άρα όσοι είναι στο γάμο δε νομίζω να χαίρονται όλοι... Αλλά κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα....

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
15 σελιδες για το γαμο;;;;; Ανεξαντλητο το θεματακι ε;
Ο καθες ανθρωπος ειναι τοσο ξεχωριστος. Αλλος θελει να παντρευτει κι αλλος οχι.

Ένα δίκιο το'χεις...είναι μεγάλο το θεματάκι και χρόνια τώρα τα ίδια συζητάει κόσμος και κοσμάκης...:haha: και μαζί τους και μεις.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα