• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

Bekos

Member
Γιατί παντρεύονται; Θα σου πω εγώ.
Γιατί έχουν ανασφάλειες, γιατί φοβούνται τι θα πει ο κόσμος, γιατί έχουν κά*λες , γιατί θέλουν να έχουν κάποιον στα 70+ να τους αλλάζει την πάνα, γιατί ο άλλος έχει λεφτά, γιατί ο άλλος θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, γιατί θέλουν να διαιωνίσουν το όνομά τους, γιατί θέλουν να πάρουν πράσινη κάρτα, γιατί θέλουν να ζηλέψει ο πρωιν, γιατί είναι μπάζα και τους έκατσε καλό και τυφλό γκομενάκι, γιατί δεν έχουν φίλους, για να έχουν πιο σίγουρο το sex. Τα περί αγάπης κτλ μη τα πολυπιστεύεις.

Αυτα! :)

varioAthens

Member
Γιατί έχουν ανασφάλειες, γιατί φοβούνται τι θα πει ο κόσμος, γιατί έχουν κά*λες , γιατί θέλουν να έχουν κάποιον στα 70+ να τους αλλάζει την πάνα, γιατί ο άλλος έχει λεφτά, γιατί ο άλλος θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, γιατί θέλουν να διαιωνίσουν το όνομά τους, γιατί θέλουν να πάρουν πράσινη κάρτα, γιατί θέλουν να ζηλέψει ο πρωιν, γιατί είναι μπάζα και τους έκατσε καλό και τυφλό γκομενάκι, γιατί δεν έχουν φίλους, για να έχουν πιο σίγουρο το sex. Τα περί αγάπης κτλ μη τα πολυπιστεύεις.

Και επαναλαμβάνω... Γιατί αυτά τα ψάχνουν μόνο όσοι παντρεύονται και όχι και όσοι είναι σε μακροχρόνια σχέση???

XRISTOS71

Member
BEKOS αν νομίζεις οτι με το '' γάμο θα έχει σίγουρο το sex '' είσαι βαθιά νυχτωμένος

XRISTOS71

Member
Δεν είπα κατι τετοιο. Μαλλον δε διαβασες καλα το post μου

Εσυ δεν το έγραψες .:shock:
Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις μάλλον θα χρειαστεί να ανάψεις τα φωτα γιατι ξημέρωσε έξω ;)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Όχι fitziano, εγώ θα έλεγα να μην συνεχίσουν. Το ότι βρισκόμαστε στο social δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαβάζουμε τέτοιου είδους συζητήσεις.

Άμα έχεις προβλήματα και αμφιβολίες για τον γάμο σου ή για τον γάμο άλλων άντε πες τα σε αυτούς όχι σε εμένα.
Άμα εσένα τώρα σου λείπει το sex άντε κανε παράπονα στη γυναίκα σου ή πήγαινε σε καμία επαγγελματία.
Συμβουλή : κόψε το πολύ το πέξιμο όμως γιατί σε βλέπω να τυφλώνεσαι
Ήμαρτον.

varioAthens

Member
Είπα πως αυτοί είναι οι λόγοι που παντρεύεται ο καθένας. Αυτούς έχω δει τριγύρω μου αυτούς λέω. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι. Πολλοί ναι, νομίζουν αυτό που είπα για το sex, άλλοι όχι. Δεν είπα ότι σώνει και καλά αυτά γίνονται.
Οπότε για να απαντάς τόσο απρόσεχτα χωρίς να σκεφτείς τι εννοώ και γράφω σημαίνει οτι μάλλον κάποια αλήθεια έτσουξε. Περαστικά σου. Άμα έχεις προβλήματα και αμφιβολίες για τον γάμο σου ή για τον γάμο άλλων άντε πες τα σε αυτούς όχι σε εμένα. Επίσης αυτό που είπες εσύ για το sex πάλι δεν ισχύει. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται στο κρεβάτι του καθενός. Άμα εσένα τώρα σου λείπει το sex άντε κανε παράπονα στη γυναίκα σου ή πήγαινε σε καμία επαγγελματία. Περαστικά και πάλι! :)
Να προσέχεις τις συναναστροφές σου λοιπόν!

varioAthens

Member
Καθόλου... αναφέρεις ότι κρίνεις από αυτούς που βλέπεις τριγύρω σου... άμα λοιπόν βλέπεις μόνο καμμένους, καλύτερα να άλλαξε παρέες γιατί με τις παρούσες βγάζεις λανθασμένα, γενικευμένα και ισοπεδωτικά συμπεράσματα!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να τελειώνουμε με τις ανωριμότητες. Όποιος θέλει να συνεχίσει on topic έχει καλώς. Διαφορετικά το τόπικ θα κλειδωθεί και θα αρχίσω να μοιράζω ban (αυτό πάει σε XRISTOS71 και bekos)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Mαλλον εχασα πολλα!!!:shock:
Αλλα αποτι καταλαβαινω, το θεμα κακως κατα την αποψη μου,εχει γενικευτει...
Ενταξει,μην εθελοτυφλουμε...οι πιο πολλοι γαμοι ειναι διαλυμενοι,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καποιοι που επιζουν...
Παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις..
Και ναι,υπαρχουν ευτυχισμενοι γαμοι!
Αλλα ας λεμε και την αληθεια...
Οτι οι μισοι -τουλαχιστον- απο αυτους που "σκιζουν τα ρουχα τους" υπερ,σε 2-3 χρονια χωριζουν.,..
Γιαυτο φιλοι μου κρατηστε μικρο καλαθι και μην φανατιζεστε υπερ καμιας πλευρας...;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom