• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

varioAthens

Member
Mαλλον εχασα πολλα!!!:shock:
Αλλα αποτι καταλαβαινω, το θεμα κακως κατα την αποψη μου,εχει γενικευτει...
Ενταξει,μην εθελοτυφλουμε...οι πιο πολλοι γαμοι ειναι διαλυμενοι,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και καποιοι που επιζουν...
Παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις..
Και ναι,υπαρχουν ευτυχισμενοι γαμοι!
Αλλα ας λεμε και την αληθεια...
Οτι οι μισοι -τουλαχιστον- απο αυτους που "σκιζουν τα ρουχα τους" υπερ,σε 2-3 χρονια χωριζουν.,..
Γιαυτο φιλοι μου κρατηστε μικρο καλαθι και μην φανατιζεστε υπερ καμιας πλευρας...;)
Αγαπημένη meli προσωπικά δεν "σκίζομαι" για τα υπέρ του γάμου, με εκνευρίζει αφάνταστα ο κάθε ανόητος να κρίνει τις επιλογές του άλλου... Δεν γουστάρω να με κρίνουν γιατί επέλεξα να παντρευτώ (ακόμα κι αν είναι πιθανό να χωρίσω) όπως δεν θα κρίνω εγώ κάποιον που το παίζει και καλά εργένης από επιλογή και του πλένει ακόμα τα σώβρακα η μάνα του...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αγαπημένη meli προσωπικά δεν "σκίζομαι" για τα υπέρ του γάμου, με εκνευρίζει αφάνταστα ο κάθε ανόητος να κρίνει τις επιλογές του άλλου... Δεν γουστάρω να με κρίνουν γιατί επέλεξα να παντρευτώ (ακόμα κι αν είναι πιθανό να χωρίσω) όπως δεν θα κρίνω εγώ κάποιον που το παίζει και καλά εργένης από επιλογή και του πλένει ακόμα τα σώβρακα η μάνα του...
Μ αρεσεις βαριο..το ξερεις.Συμφωνω και επαυξανω.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Vario,Kleopatra,αγαπητες φιλεναδες,με παρεξηγησατε...:)
Δεν τοπα vario για σενα καλε οτι "σκιζεσαι υπερ του γαμου",με τα πολλα διαγραμμενα μυνηματα,χανεται η μπαλα..:roll:
Απλως δεν μπορω τα ροζ συννεφακια ανευ ουσιας και πραγματικοτητας...:rolleyes:
Και κανενος επιλογη δεν κρινω..Κουβεντα κανουμε και λεω την αποψη μου...Αν και η αυξηση των διαζυγιων ειναι γεγονος και οχι αποψη..
Και οπως υπαρχουν εργενηδες που τους πλενουν τα σωβρακα η μανα τους,ετσι υπαρχουν και παντρεμενες που παιρνουν το φαγητο σε ταπερ καθε μεσημερι απο τη μαμακα τους και πανε σπιτι...:lol:
Anyway ,ναμαστε καλα να παντρευομαστε!!!!:p
Και για να μην ειμαστε εκτος θεματος και για να πηγαινουμε και ταξιδια!!:clap:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω παντως σας εχω ενα λογο γιατι καποιος παντρευεται... Μολις γυρισα απο γαμο και βαφτιση. Το ζευγαρι επρεπε να κανει υποχρεωτικα θρησκευτικο γαμο γιατι αλλιως δεν μπορουσαν να βαφτισουν την κορη τους!:shock:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αφού δεν υπάρχει θεός ρε tripakia. Μου φαίνεται πρέπει να ανοιχτεί κι άλλο topic.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Υπαρχει ο θεος Ανθιμος.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παντως σας εχω ενα λογο γιατι καποιος παντρευεται... Μολις γυρισα απο γαμο και βαφτιση. Το ζευγαρι επρεπε να κανει υποχρεωτικα θρησκευτικο γαμο γιατι αλλιως δεν μπορουσαν να βαφτισουν την κορη τους!:shock:
Καποιοι γνωστοι μου που τους ειπε ο παπας την ιδια μ@λ@κι@ του δηλωσαν επι λεξη οτι θα πανε στο αλλο το μαγαζι το καθολικο και θα το βαφτισουν εκει το μωρο τους. Δεν τους πιστεψε φυσικα οτι θα το εκαναν. Πηγαν λοιπον στην καθολικη εκκλησια και ρωτησαν σχετικα. Δεν τους εφεραν καμια αντιρηση να βαφτισουν το μωρο. Οποτε τηλεφωνησαν στον ορθοδοξο παπα: "θα το βαφτισεις το παιδι ορθοδοξο η θα παμε σε τρεις εβδομαδες στην καθολικη εκκλησια για τη βαφτιση που μας δεχονται οπως ειμαστε;" και να δεις πως τους βαφτισε αμεσως!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γυρισε η ΕΡΣΗ, γυρισε η ΕΡΣΗ...:clap::clap::clap:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Καλα,εσυ παλι ελειπες???:roll:
Θα σε μαλωσω!!!:bleh:
Κ...λο δεν βαζεις κατω.αμαν βρε Ερση μου,προκαλεις!!:cool:

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
ς;

Ξέρετε ότι οι μισοί θα χωρίσετε;

Αξίζει να χαλάσετε τόσα λεφτά για μια δεξίωση; Ξέρετε πόσα ταξίδια θα βγάζετε με αυτά τα χρήματα;

Δεν είναι λίγο γελοία η όλη διαδικασία; Είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός;

Για πείτε και εσείς οι παντρεμένοι ή χωρισμένοι μπας και σώσετε κάνα άνθρωπο…

Αν πάλι δε βάλετε μυαλό…

Απλά να σας ευχηθώ… και του χρόνου...
Καλησπερα και απο μενα και ας αργησα,
1ον για να ξεκινας με το χωρισμο παει να πει η οτι εισαι χωρισμενη ή εισαι καθαρα αντιθετη στο γαμο,αλλα να προσεχεις γιατι τα "εξυπνα πουλια" απο τη μυτη πιανονται.Και ειναι πολυ αρνητικο αυτο που γραφεις.
Οσο για τα ταξιδια μπορω να σου πω οτι εχω κανει περισοτερα σαν παντρεμενος παρα σαν εργενης

2ον οσο για τη δεξιωση,τσαμπα σου ερχεται στο τελος και απλως βαζεις τυρακι για να τσιμπισουν,εξαλου αυτα που βγαζεις δανεικα ειναι γιατι στο μελλον θα τα δωσεις πισω(αλλοι γαμοι, βαπτισεις).Απλως σε βοηθανε στο νεο σου ξεκινημα

3ον η διαδηκασια ειναι απλα μια ωραια εμπειρια,απο τι στιγμη βεβαια που δεν θα μπεις στο τρυπακι για το αν αρεσε στους καλεσμενους ή οχι.

4ον Το θεμα δεν εινα να "σωσεις " καποιον οπως λες κατα τη γνωμη μου απλα να ξερεις γιατι το κανεις και να το εχεις σκεφτει καλα το θεμα και οχι επιπολαια.

Μιας και λες και του χρονου μακαρι να παντρευομουνα καθε χρονο,θα ειχα περισσοτερα χρηματα και πολυ πιο ανωδυνα και ξεκουραστα.
Φιλικα!!

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Mαλλον εχασα πολλα!!!:shock:
Αλλα αποτι καταλαβαινω, το θεμα κακως κατα την αποψη μου,εχει γενικευτει...

Kαι εγώ μάλλον κάτι έχασα..
Ψυχραιμία δεν χωρίζουμε τίποτα.
Πάντως ανεξάρτητα με την προσωπική ιστορία ή άποψη του καθενός, δεν πιστεύω σε γενικεύσεις. Υπάρχουν ευτυχισμένοι γάμοι, όπως υπάρχουν κακοί γάμοι. Υπάρχουν γάμοι που γίνονται από συμφέρον ή από ανασφάλεια , υπάρχουν γάμοι που γίνονται όμως και από αγάπη και υπάρχουν γάμοι που δεν γίνονται καθόλου ή άλλοι που χαλάνε.
Δεν είναι ολοι οι άνθρωποι ίδιοι ρε παιδιά και είναι τελείως παράλογο να γενικεύουμε έτσι.
Εγώ πάντως ανεξάρτητα με την προσωπική μου εμπειρία δεν είμαι κατά ή υπέρ του γάμου, είμαι κατά των σχέσεων "γενικότερα" που υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν και υπέρ των σχέσεων που βασίζονται σε πραγματικά συναισθήματα.
Επίσης έχω φίλους παντρεμένους χρόνια που ζουν άριστες σχέσεις (με τα προβλήματα που μπορεί να έχουν) και συνεχίζουν να είναι σύντροφοι.., και παρ'όλο που δεν ξαναπαντρεύτηκα, βιώνω εδώ και χρόνια μια τέτοια.
Κανένας δεν έχει τη μαγική συνταγή....;), κανείς δεν μπορεί να υποδείξει σε κανέναν πως θα επιλέξει να ζήσει τη ζωή του ούτε να τον κρίνει για τις επιλογές του...

Έρση καλως ορίσατε :clap:
Αν δεν παγώσατε στα Βόρεια..έχετε μια δεύτερη ευκαιρία εντός τειχών.. Απ'ότι είδα οι μετεωρολόγοι λένε ότι από αύριο θα ψιλοπαγώσουμε...
Τα σέβη μας στον "αφέντη":haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα