Καλημερα σε ολους.θα ηθελα να εκφερω και εγω την αποψη μου.Λοιπον ενα μεγαλο ποσοστο που δεν ταξιδευει,οπως αναφερανε και αλλοι συμφορουμιτες, εχει να κανει με θεμα νοοτροπιας και χαρακτηρα.Βεβαια υπαρχουν και ζευγαρια με υποχρεωσεις(παιδια...φροντιστηρια κτκ) αλλα και ατομα που απλα δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να πανε ενα ταξιδι εξωτερικο και γενικοτερα.Θα ηθελα να δωσω καποια παραδειγματα για θεματα νοοτροπιας και χαρακτηρα...πριν μια εβδομαδα βρεθηκα με φιλαρακι(μισθος γυρω στα 900 ευρω και η κοπελα του 800 ευρω με την οποια συζουνε σε σπιτι χωρις ενοικιο),και συζητουσαμε για καλοκαιρινες διακοπες.οταν του ανεφερα οτι θα παω εξωτερικο αυτος μου ειπε οτι θα παει σε νησι...του προτεινα να παει εξωτερικο να δει κατι διαφορετικο και η απαντηση ηταν οτι δεν ξερω να ψαχνω ιντερνετ,και πως θα κινουμε εκει,και γιατι να μην παω Ελλαδα κτλ(ετων 36 αυτος και 33 η κοπελα του)..αλλη περιπτωση εχω ατομα στον χωρο εργασιας μου με μεσο μισθο 900 ευρω τα οποια μενουν με τους γονεις τους...οταν τους ανακοινωσα οτι θα παω εξωτερικο , οπως εκανα και περυσι δεχτηκα απαντησεις του τυπου: "ελα μωρε θες και εξωτερικο..λες και στην Ελλαδα πηγες", "εγω θα πηγαινω αυθημερον για μπανιο στο.... και μετα σπιτι(μενω σε επαρχιακη πολη με 25 λεπτα την θαλασσα)...", "Σαν την Ελλαδα πουθενα...τι θες εξωτερικο?"...οπως ειπα θεμα νοοτροπιας και χαρακτηρα...καλα ταξιδια να εχουμε