• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γερμανία: Οι «μεσαιωνικές» χριστουγεννιάτικες αγορές συγκεντρώνουν όλο και περισσότερ

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπόν κορίτσια για να μην ξεχνιόμαστε σημειώστε στην ολοκαίνουργια ατζέντα σας του 2010 ότι τα Χριστούγεννα έχουμε μεσαιωνικά ψώνια. Έχω πρόταση και για το μεταφορικό μας μέσο

Και βέβαια το σημείωσα, στην ολοκαίνουργια κόκκινη ατζέντα μου:xmas_cheesygrin:, αλοίμονο να χάσω τέτοιο πανηγύρι :xmas_lol:
αλλά...επειδή αργεί πολύ, βρε κορίτσια, μήπως να θυμηθούμε εκείνη την υπόσχεση στην ξενητεμένη μας getxo, για Μπιλμπάο, να το οργανώσουμε για την άνοιξη ? λέω τώρα...:xmas_confused:

Να κάνουμε και μια προθέρμανση για τα μεσαιωνικά, που θα έρθουν...:xmas_rolleyes:

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αν μου βρήτε σπόνσορα ευχαρίστως να πάμε και στην ξενητεμένη μας, αλλιώς και Μπιλμπάο και Θιβέτ την ίδια χρονιά, θα σκανδαλίσω τον κο Παπακωνσταντίνου και την κα Κατσέλη.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αν μου βρήτε σπόνσορα ευχαρίστως να πάμε και στην ξενητεμένη μας, αλλιώς και Μπιλμπάο και Θιβέτ την ίδια χρονιά, θα σκανδαλίσω τον κο Παπακωνσταντίνου και την κα Κατσέλη.
Άμα είναι να πας Θιβέτ, τι να λέμε ? Εξ άλλου το Μπιλμπάο, είναι δίπλα, ένα τσιγάρο δρόμος...:xmas_mrgreen:, το κάνουμε άλλη φορά...:xmas_wink:

Θιβέτ, Ιωάννα, Θιβέτ...:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τελικα Θιβετ παιζει; Οχι Αιθιοπια;
Ναι τελικά είπαμε αφού έχουμε μπει από πέρσι στο κλίμα να πάμε και στο Θιβέτ, να κυκλώσουμε τα Ιμαλάια γύρω γύρω:xmas_cheesygrin:.
Πολύ κρίμα που δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες μας, πολύ θα ήθελα να σε δω με φόντο τα γιακ.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πραγματικα κριμα!
ΥΓ Χρειαζεται φυσικη αντοχη για το ταξιδι η παμε και τη βρισκουμε στο δρομο;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δεν ξέρω αν ονομάζεται φυσική αντοχή ή ενθουσιασμός, έχει περπάτημα και ταλαιπωρία, για αυτό χρειάζεται και η παρέα να είναι δεμένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακολουθούμε πρόγραμμα παρόμοιο με αυτό που περιγράφει ο Traveladdict στο Έβερεστ.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ουφ! Καλο ειναι αυτο γιατι αν μου τη δωσει και τα βροντηξω ολα κατω...μη μεινω και στα μισα του δρομου...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλή μου βρόντα τα εσύ και μην σε μέλει για τα υπόλοιπα, αν οι περιοχές είναι έτσι όπως περιγράφονται δεν θα καταλαβαίνεις κούραση, ( μόνο πείνα, ιδρώτα, εξάντληση κτλ:xmas_cheesygrin:)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμα καταφερω και αφησω και πεντε απο τα κιλα μου εκει πανω στα ψηλα βουνα ο πειρασμος γινεται ακαταμαχητος...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αν άφηνα 5 κιλά σε κάθε ταξίδι μου και δεν τα ξαναέβρησκα μετά θα είχα γίνει μια κοντή μελαχρινή Β. Καγιά τώρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα