ΕΡΣΗ
Member
Γλιτωσα την αυτοπυρποληση!Καλά είχα ξεχάσει ότι έβλεπα αυτή την κουταμαρούλα...Πολύ πίσω με πας βρε Ερση!!!:xmas_lol:
Γλιτωσα την αυτοπυρποληση!Καλά είχα ξεχάσει ότι έβλεπα αυτή την κουταμαρούλα...Πολύ πίσω με πας βρε Ερση!!!:xmas_lol:
Και βέβαια το σημείωσα, στην ολοκαίνουργια κόκκινη ατζέντα μου:xmas_cheesygrin:, αλοίμονο να χάσω τέτοιο πανηγύρι :xmas_lol:Λοιπόν κορίτσια για να μην ξεχνιόμαστε σημειώστε στην ολοκαίνουργια ατζέντα σας του 2010 ότι τα Χριστούγεννα έχουμε μεσαιωνικά ψώνια. Έχω πρόταση και για το μεταφορικό μας μέσο
Άμα είναι να πας Θιβέτ, τι να λέμε ? Εξ άλλου το Μπιλμπάο, είναι δίπλα, ένα τσιγάρο δρόμος...:xmas_mrgreen:, το κάνουμε άλλη φορά...:xmas_wink:Αν μου βρήτε σπόνσορα ευχαρίστως να πάμε και στην ξενητεμένη μας, αλλιώς και Μπιλμπάο και Θιβέτ την ίδια χρονιά, θα σκανδαλίσω τον κο Παπακωνσταντίνου και την κα Κατσέλη.
Ναι τελικά είπαμε αφού έχουμε μπει από πέρσι στο κλίμα να πάμε και στο Θιβέτ, να κυκλώσουμε τα Ιμαλάια γύρω γύρω:xmas_cheesygrin:.Τελικα Θιβετ παιζει; Οχι Αιθιοπια;