Αχ λες;;;!!!! :xmas_razz: αν είναι έτσι πρέπει να πάμε οπωσδήποτεΕλπιζω να μην ειναι τοσο αληθοφανες το ζητημα, ωστε να τις καινε στο τελος στην πυρα!
Εισαι δηλαδη για κατι τετοι στο εγχρωμο;:xmas_mrgreen:Αχ λες;;;!!!! :xmas_razz: αν είναι έτσι πρέπει να πάμε οπωσδήποτε
Καπως ετσι δηλαδη;Και στο έγχρωμο και στο πιο ζωντανό με όλα το φόντο του μεσαίωνα γύρω γύρω.
Άκου λέει ! Και βέβαια ναι !:xmas_lol:...πάμε να κάψουμε τις μάγισσες...:xmas_cheesygrin: η Έρση μου΄βαλε ιδέες :xmas_mrgreen:Αχ Πανδώρα κανονίζουμε του χρόνου να πάμε και εμείς σε μια τέτοια αγορά; θέλω να δω τις μάγισσες από κοντά.:xmas_razz:
Ναι ναι αν δεν κάνω λάθος Μόντι Πάιθονς ¨Οι ιππότες της ελεεινής τραπέζης" ; πολύ καλή επιλογή. Αυτό ακριβώς θέλω.Καπως ετσι δηλαδη;
[URL="- She's a witch![/URL]
Λοιπον κοριτσια σιγα σιγα ας οργανωνομαστε ωστε να το (τις) καψουμε!Άκου λέει ! Και βέβαια ναι !:xmas_lol:...πάμε να κάψουμε τις μάγισσες...:xmas_cheesygrin: η Έρση μου΄βαλε ιδέες :xmas_mrgreen:
Για να μαζευόμαστε, να ξορκίσουμε το κακό...
Εγω ειμαι ηδη ετοιμη!Λοιπόν κορίτσια για να μην ξεχνιόμαστε σημειώστε στην ολοκαίνουργια ατζέντα σας του 2010 ότι τα Χριστούγεννα έχουμε μεσαιωνικά ψώνια. Έχω πρόταση και για το μεταφορικό μας μέσο
Καλά είχα ξεχάσει ότι έβλεπα αυτή την κουταμαρούλα...Πολύ πίσω με πας βρε Ερση!!!:xmas_lol:Λοιπον κοριτσια σιγα σιγα ας οργανωνομαστε ωστε να το (τις) καψουμε!
Θα εχουν να το λενε ολοι οτι καψαμε το πελεκουδι. Στο μεταξυ ομως ενα μαγισενιο αποσπασμα απο μια παιδικη εκπομπη που εβλεπα ως παιδακι.
Αν υποψιαστω οτι ειμαι η μονη.... θα αυτοπυρποληθω:xmas_mrgreen:
[URL="- Bewitched: 'Samantha goes south for a spell' Part 1[/URL]