manelaki
Member
παρε ενα τηλεφωνο στο 185, ειναι το πληροφοριακο κεντρο του οασα . ρωτα εκει για τα λεωφορεια του αεροδρομιου να'σαι σιγουρος.
Το site του ΟΑΣΑ αναφερει για σταση εργασιας στον προαστιακο απο 12:00-15:00. Αν δεν εισαι μεσα σ' αυτα τα χρονικα περιθωρια δεν εχεις προβλημα να παρεις προαστιακο.καλησπερα κ απο μενα! ειμαι καινουργια, εριξα μια ματια στο site και το βρισκω παρα πολυ ενδιαφερον και χρησιμο!
ειμαι μια απο τους "τυχερους" που η πτηση τους την τεταρτη ακυρωθηκε, και μολις αλλαξα το εισιτηριο μου στην lufthansa, για αυριο (η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι, μια επιπλεον μερα στο λονδινακι )
το προβλημα ειναι οτι μολις διαβασα οτι ολα τα μεσα μαζικης μεταφορας εχουν σταση εργασιας αυριο, κ καθως ειμαι απο πατρα κ φοιτητρια, υπολογιζα να παρω τον προαστιακο.
τι μου προτεινετε για να φτασω αεροδρομιο χωρις να μου στοιχησει τοοοσο πολυ?
ή δεν το αποφευγω το ταξακι?
Κάπως έτσι είναι αλλά όχι ακριβώς έτσι.Το site του ΟΑΣΑ αναφερει για σταση εργασιας στον προαστιακο απο 12:00-15:00. Αν δεν εισαι μεσα σ' αυτα τα χρονικα περιθωρια δεν εχεις προβλημα να παρεις προαστιακο.
Κάπως έτσι είναι αλλά όχι ακριβώς έτσι.
Τα μοναδικά δρομολόγια του προαστιακού που θα πραγματοποιηθούν αύριο (Τρίτη 14-12-2010) είναι τα 4310-4311-4326-4327-4328-4329.Ισχύει ακόμη το παλαιό πρόγραμμα.Περισσότερα στο link.
Παρακαλώ να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες.
Απεργιακές κινητοποιήσεις
Για να καταλάβω, όταν απεργεί ο ΟΣΕ σταματάνε να λειτουργούν και οι γραμμές του? Κατεβάζουν τους διακόπτες, δηλαδή?Έτσι ακριβώς είναι. Και αυτό συμβαίνει γιατί ναι μεν ο προαστιακός για την Τρίτη 14/12 έχει στάση εργασίας 12.00-15.00, αλλά ο ΟΣΕ του οποίου τις γραμμές χρησιμοποιεί ο προαστιακός έχει στάσεις 06.00-9.00, 12.00-17.00 και 21.00-00.00
Δυστυχώς, κάπως έτσι είναι. Όταν απεργεί ο ΟΣΕ, επηρεάζονται γενικά τα δρομολόγια του Προαστιακού και αυτά του ΜΕΤΡΟ για το τμήμα Δουκίσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.Για να καταλάβω, όταν απεργεί ο ΟΣΕ σταματάνε να λειτουργούν και οι γραμμές του? Κατεβάζουν τους διακόπτες, δηλαδή?
ξέρει κανείς αν όταν τα ΜΜΜ της αθήνας απεργούν εξακολουθούν να λειτουργούν οι γραμμές λεωφορείων από σύνταγμα, εθνική άμυνα και όπου αλλού προς ελ. βενιζέλος?
Θα σε κοιμησουν καποια εξτρα βραδια σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης τους και θα σε προωθησουν στην Ελλαδα με την πρωτη πτηση που τους ειναι ευκαιρη. Φροντισε να παρεις αδεια για μια εξτρα μερα.