• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενική απεργία στις 15/12/10

tasmak

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Βελιγρ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Λός Άντζελες
Ενημέρωση : Οι ελεγχτές προκύρηξαν την 48ωρη απεργία για 14-15 Δεκεμβρίου 2010. Για τις 14 θα προσβληθεί ώς άκυρη και λογικά θα ακυρωθεί, αλλά για τις 15 (αν δεν βγεί άκρη απο συνάντηση με Υπουργό την Δευτέρα-Τρίτη) θα προχωρήσει κανονικά. Εμείς λοιπόν που πετάμε στις 15 περαστικά μας, γιατί πρέπει να είμαστε σε αναμονή μέχρι τελευταία στιγμή, και δεν είναι μόνο το αεροπορικό, είναι και τα ξενοδοχεία που έχουν κλειστεί. Welcome to Uganda λοιπόν....μην σας πώ ότι τους προσβάλλω κι όλας τους ανθρώπους.

Borealis

Member
Ενημέρωση : Οι ελεγχτές προκύρηξαν την 48ωρη απεργία για 14-15 Δεκεμβρίου 2010. Για τις 14 θα προσβληθεί ώς άκυρη και λογικά θα ακυρωθεί, αλλά για τις 15 (αν δεν βγεί άκρη απο συνάντηση με Υπουργό την Δευτέρα-Τρίτη) θα προχωρήσει κανονικά. Εμείς λοιπόν που πετάμε στις 15 περαστικά μας, γιατί πρέπει να είμαστε σε αναμονή μέχρι τελευταία στιγμή, και δεν είναι μόνο το αεροπορικό, είναι και τα ξενοδοχεία που έχουν κλειστεί. Welcome to Uganda λοιπόν....μην σας πώ ότι τους προσβάλλω κι όλας τους ανθρώπους.
Ώστε στην Ουγκάντα γίνονται απεργίες, και εγώ που νόμιζα ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των εργαζομένων. Καταννοώ την αγωνία σου γιατί και εγώ είχα ακύρωση πτήσης και μάλιστα με όλα τα μπαγάζια στο αεροδρόμιο μια ώρα πριν φύγω (και μια άλλη φορά φαλήρισε η εταιρεία και δεν το ήξερα) αλλά να θεωρούμε την απεργία προνόμιο μόνο των κατοίκων της Ουγκάντα...ε, κάτι δεν πάει καλά...

tasmak

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Λός Άντζελες
Αν κάθε φορά που κάποιος κλάδος του δημοσίου έκανε απεργία αφαιρούνταν απο τον μηνιαίο μισθό των εργαζομένων το αντίστοιχο ποσοστό για την ημέρα που τα έξυναν...θα σας έλεγα εγώ αν θα έκαναν μετά απεργίες. Τέλως πάντων...αυτή είναι η Ελλαδίτσα μας, όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει πάει αλλού. Καλές γιορτές σε όλους!

manelaki

Member
Aν ειναι δυνατον... Ενταξει εχεις εκνευριστει που δε θα πραγματοπιηθει η πτηση σου στις 15 αλλα ας μη τα ισοπεδωνουμε και ολα! Και φυσικα οταν καποιος εργαζομενος απεργει, που εχει καθε δικαιωμα να το κανει, δεν πληρωνεται για τις μερες εκεινες! Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ξέρω κι άλλες Ουγκάντες.

Γαλλία,Ιταλία,Ισπανία,Πορτογαλία,Μεγάλη Βρετανία και θα μεγαλώσει κι άλλο η λίστα.Γι'αυτό γρήγορα παιδιά,μακρυά από χώρες που κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι.Άκου απεργία!

Αλυσίδα και μαστίγιο γρήγορα για τους πολιτισμένους.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ειδικά για την απεργία των ελεγκτών, όποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν έχει pro ή δεν πίνει, μπορεί να κοιτάξει την παρακάτω συζήτηση, στην οποία μάλλον έπεσε σύρμα και συμμετείχαν οι μισοί ΕΕΚ. Τα συμπεράσματα δικά σας:
Ανεστάλη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας | ANTINEWS

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Αν κάθε φορά που κάποιος κλάδος του δημοσίου έκανε απεργία αφαιρούνταν απο τον μηνιαίο μισθό των εργαζομένων το αντίστοιχο ποσοστό για την ημέρα που τα έξυναν...θα σας έλεγα εγώ αν θα έκαναν μετά απεργίες. Τέλως πάντων...αυτή είναι η Ελλαδίτσα μας, όποιος θέλει κάθεται, όποιος θέλει πάει αλλού. Καλές γιορτές σε όλους!
Ρε φιλε,εισαι σοβαρος,τα πιστευεις αυτα που λες ή τα λες για πλακα?Ειναι δυνατον,καποιος που κανει απεργια να πληρωνεται?
Τοτε θα δηλωναμε ολοι απεργοι και θα πληρωνομασταν πινοντας καφε στο σπιτι μας.
Στην απεργια δε χανεις μονο το μεροκαματο αλλα και το αντιστοιχο ποσοστο απο δωρο Χριστουγεννων,Πασχα,καθως και απο το επιδομα αδειας το καλοκαιρι.Γιαυτο,κατα κανονα,σπανια υπαρχει μεγαλη συμμετοχη,ανεβαινει πολυ το ποσο που χανεις.

ilias_l

Member
Παιδιά και εμείς πετάμε στις 15 με easyjet για basel (απο θεσσαλονίκη).

Αν ακυρωθεί η πτήση η επόμενη είναι σάββατο και χάνουμε 4 μέρες ξενοδοχεία, τρένα κτλ όλα pre-booked...!!!

Εναλλακτικές δεν υπάρχουν και πολλές... μόνο αν πάρουμε τρένο για σόφια αλλά απεργεί ο οσε...

Η προηγούμενη είναι δευτέρα, αλλά δεν βολεύει αφού και δεν έχουμε όλοι τόσο άδεια, και θέλουμε άλλες 3 μέρες ξενοδοχεία...

Αυτό σημαίνει ότι χάσαμε 2000ε (είμαστε 3 άτομα και τόσο έχουν τα ξενοδοχεία κτλ)...
helpp....καμιά ιδέα ?

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ρώτα τον peter75rhodes. Αυτός το κατέχει το θέμα...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ελεος παιδια ! και το δικο μου ταξιδι κρεμοταν απ αυτη την απεργια αλλα δεν θα εφτανα ποτε σε σημειο να κατηγορω εργαζομενους που υπερασπιζονται τα δικαιωματα τους και ειδικα σε τετοιες εποχες! και φυσικα δεν πληρωνονται οταν κανουν απεργια!

ilias_l

Member
tasmak είναι σίγουρο (υπάρχει επίσημη ενημέρωση ? )

αν ναι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε.... τι ταλαιπωρία...

tasmak

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη-Λός Άντζελες
Αγαπητέ wotan1975 δεν γνωριζόμαστε και απο παλιά για να με αποκαλείς "ρε φίλε". Σχετικά με το αν πληρώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι (όταν απεργεί σύσσωμος ο κλάδος τους) έχω την εντύπωση οτι παίρνουν κανονικά τον μισθό τους. Αν σε αυτό κάνω λάθος, οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Παρά τάυτα, φαίνεται εδώ το forum έχει πολλούς δημοσίους υπαλλήλους και θίγονται ιδιαιτέρως να ακούνε αρνητικά σχόλια. Δείτε στα παραπάνω post σε πόσους συνανθρώπους σας προκαλείτε προβλήματα. Δούλευαν όλο το φθινόπωρο να συγκεντρώσουν χρήματα να κάνουν ένα ταξίδι και τώρα αυτό όχι μόνο κινδυνεύει να ακυρωθεί αλλά να χαθούν και οι προκαταβολές σε ξενοδοχεία. Εσείς (δημόσιοι υπάλληλοι) που όλα αυτά τα χρόνια καλοπερνάγατε με μισθούς 1500 και πάνω και με προσφορά δυσανάλογη του μισθού σας, τώρα σας κακοφαίνετε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στον ιδιωτικό τομέα να δείτε εκεί τι περνάνε οι εργαζόμενοι. Αλλά αυτοί δεν κλείσαν δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια που τόσα χρόνια τους εκμεταλεύονται. Πηγαίνετε λοιπόν και κλείσετε την βουλή και να τα ψάλετε σε αυτούς που σας διόρισαν και όχι να ταλαιπωρείτε τον κοσμάκη που δουλεύει και δεν είναι τεμπελόσκυλα σαν εσάς.

Ηλία, μίλησα σήμερα με φίλη ελέγκτρια και σας παρέθεσα αυτά που μου είπε. Άρα θεωρώ έγκυρη την πηγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ΜΜΕ το έχουν κάνει γαργάρα το θέμα. Μάλλον δεν θέλουν να ξεσηκωθεί ο κόσμος Χριστουγεννιάτικα.

Αν έχω κάτι νεότερο θα το γράψω, απλά η αντιπάράθεσή μου με τους δημόσιους υπαλλήλους εδώ μέσα τελειώνει εδώ και ο καθένας μπορεί να έχει το θάρρος της γνώμης του. Αλλά κουτόχορτο δεν τρώμε....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom