• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Θεσσαλονίκης

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
γεια χαρα!:cool:ειμαι και γω μεσα στη φαση παιδια για εκεινο το σαββατο..θα χαρω πολυ να γνωριστουμε απο κοντα:clap:..και οτι μπορω να βοηθησω,ευχαριστως...:D

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Η λίστα έχει διαμορφωθεί ως εξής :
Def
Toumpiotis
Ulysses Phileas
ELGEO2
Skiouros82
Black Mamba
Fourkas
Eleni70
mariath
Stavros,Serres
Xontro Mpizeli
αθηνα123
giwrgos
................

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα είναι να βρούμε ένα χώρο και να ορίσουμε μια συγκεκριμένη ώρα, και μετά θα φτιάξουμε τη λίστα , με δήλωση συμμετοχών όπως για τη συνάντηση της Αθήνας. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει pm.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
Δεν έχω παραβρεθεί σε παλαιότερη συνάντηση, οπότε δεν γνωρίζω τί ακριβώς φαντάζεστε... έχω να προτείνω ένα ωραιότατο μικρό μαγαζάκι στα λαδάδικα το "εις την πόλιν" με κυρίως παραδοσιακές κωνσταντινοπολίτικες γεύσεις και ζωντανή μουσική με ανατολίτικο άρωμα....(μην φαντάζεστε χανούμισες και τα συναφή, πολύ διακριτική μικρασιάτικη μουσική και όχι μόνο)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Από εμπειρία άλλων μελών από προηγούμενες συναντήσεις, το καλύτερο μάλλον θα είναι ένα μερός χωρίς μουσική και λίγο κόσμο. Αλλιώς φοβάμαι πως ο καθένας θα ακούει μόνο το διπλανό του.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πιο πιθανό είναι να το κάνουμε στο καφέ του Μουσείου Φωτογραφίας, δίπλα στο kitchen bar.

Αναμείνατε όμως για την "επίσημη" ανακοίνωση γιατί μπορεί τελικά να πάει μια βδομάδα μετά η συνάντηση, έχω πρόβλημα με τη δουλειά (γκρρρρ)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
το καφέ αυτό έχω ακούσει κι έχω διαβάσει ότι είναι ωραίο!!
οκ,περιμένουμε...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
πληροφοριακά και μόνε αρχηγέ να σου θυμίσω ότι μιά βδομάδα μετά έχει εκλογές (αν μάθει ο christian ότι παραμονή εκλογών κάνατε γενέθλια αλί και τρις αλί :haha:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ωχ την πατήσαμε τότε. Φτου κέρατο. Καλά άσε να το δω Λευτέρη γιατί το σ/κ που έκλεισα τελικά παίζει να μη μπορώ λόγω δουλειάς.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Από εμπειρία άλλων μελών από προηγούμενες συναντήσεις, το καλύτερο μάλλον θα είναι ένα μερός χωρίς μουσική και λίγο κόσμο. Αλλιώς φοβάμαι πως ο καθένας θα ακούει μόνο το διπλανό του.
Τι, θα σαι και συ;
Οριστικοποιώ τη δήλωση συμμετοχής.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δυστυχώς παιδιά η συνάντηση αναβάλλεται/μεταφέρεται για μετά τις εκλογές, αφού έπεσε κάτι έκτακτο στη δουλειά ειδικά εκείνο το σ/κ και δε θα μπορώ να φύγω :(

Θα ξεκλειδώσω το θέμα όταν βγει πάλι ημερομηνία, με πιο πιθανή το επόμενο σ/κ των εκλογών.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie