• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Θεσσαλονίκης

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Βaba, είχα αποφασίσει να διαβάσω την ιστορία σου ολοκληρωμένη, όμως δεν κρατήθηκα.
Μου άρεσε πολυ και ο τρόπος της αφήγησης αλλά και οι λεπτομέρειες που παραθέτεις.
Σ αυτές βασίσαμε και μεις το φετινό μας ταξίδι.
Προτείνω συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, οταν τελειώσεις την ιστορία
( Ετσι κι αλλιώς θα χουν βγεί και τα καινουργια τσίπουρα ως τότε)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βaba, είχα αποφασίσει να διαβάσω την ιστορία σου ολοκληρωμένη, όμως δεν κρατήθηκα.
Μου άρεσε πολυ και ο τρόπος της αφήγησης αλλά και οι λεπτομέρειες που παραθέτεις.
Σ αυτές βασίσαμε και μεις το φετινό μας ταξίδι.
Προτείνω συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, οταν τελειώσεις την ιστορία
( Ετσι κι αλλιώς θα χουν βγεί και τα καινουργια τσίπουρα ως τότε)
Thank you Vag. Όπως καταλαβαίνεις, έχει πολύ "ψωμί" ακόμη. Ίσως το επεξεργαστούμε και το βγάλουμε και σε βιβλίο όταν τελειώσει!!! Όσο για τη συνάντηση, είμαι πάντοτε ανοικτός σε κάθε "ανήθικη" πρόταση... ;) Έχουμε και special pass για "Μυροβόλο Σμύρνη". Αλήθεια, εκείνη η συνάντηση των travelostor-ιτών της Θεσ/νίκης με αφορμή τα 4α γενέθλια, πότε θα γίνει; ... Στα καπνά;;;;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Που ειναι η Μυροβολος Σμυρνη; Για ενημερωστε με και μενα... να καλυψω τις ελλειψεις μου...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Που ειναι η Μυροβολος Σμυρνη; Για ενημερωστε με και μενα... να καλυψω τις ελλειψεις μου...
Unbelievable! Δεν την ξέρεις; Στη αγορά Μοδιάνο. Εμείς τό'χουμε χτίσει αυτό το μαγαζί. Απ'τις αρχές της δεκαετίας του '80, όταν ήταν μια τρύπα και κανείς απ'τους επώνυμους σημερινούς πελάτες της δεν την ήξερε. Έχει αλλάξει τώρα, φυσικά, προτιμούσα την avant-guarde προσωπικότητα του παρελθόντος, αλλά εξακολουθεί ν'αποτελεί σταθερή αξία, ακόμη και σήμερα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ωχ! Πως δεν το ξερω! Το Alzeheimer ομως ειναι η κληρονομια μας! Για να αρχιζω να κοιταζομαι σιγα σιγα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ωχ! Πως δεν το ξερω! Το Alzeheimer ομως ειναι η κληρονομια μας! Για να αρχιζω να κοιταζομαι σιγα σιγα...
...Είπα και 'γω... Όσο για το άλλο, υπερβολές! Έχεις ψάξει τις ρίζες σου; Εμένα μου φαίνεται πιθανότερη η ύπαρξη γονιδίου απο Einstein μεριά! :roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
...Όσο για το άλλο, υπερβολές! Έχεις ψάξει τις ρίζες σου;
Δε λεω και το θειο Αλβερτο τον ειχαμε στο σοι μας ηταν, και ηταν λιγουλακι αφηρημενος καμια φορα, αλλα και απο τις αλλες περιπτωσεις εχουμε στο σοι, και δυστυχως ουκ ολιγες!

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Στα τσίπουρα δεχόσαστε και επισκέπτες?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Στα τσίπουρα δεχόσαστε και επισκέπτες?
Μα θέλει και συζήτηση; :welcome: Μαζεύουμε και υπογραφές... Αν θέλετε, στείλτε ΡΜ με εκδήλωση ενδιαφέροντος, να κάνουμε καταμέτρηση...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:mad::mad: Ναι ναι ωραίοι είστε πάτε στις Μαλαισίες, κανονίζετε τσίπουρα στις "Σμύρνες" και εμάς τους φτωχούς κατοίκους της πρωτευούσης :(μας έχετε στο περίμενε για την ιστορία και ούτε γεμιστά:bleh:, ούτε ραντεβού, ούτε τίποτα. :cry: Αν και σας συμπαθούσα όλους σας αυτήν την στιγμή το μόνο σκιτσάκι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι...:shark:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie