XRISTOS71
Member
μάλλον κάποιος ξέχασε να την αγοράσει έτσι bossΕξάλλου ξεχάσαμε να κόψουμε και την τουρτα....
μάλλον κάποιος ξέχασε να την αγοράσει έτσι bossΕξάλλου ξεχάσαμε να κόψουμε και την τουρτα....
Θα βγάλουμε και συλλεκτική έκδοση από μπλουζάκια του travelstories που θα γράφουν... "Ήμουν κι εγώ στο σκάφος";Η επόμενη συνάντηση θα γίνει πάνω στο κότερο του Γιώργου στα ανοιχτά της Κούβας.
Τι...θα 'ρθει κι ο Μουρατίδης;Θεά τον έκανες το μουσακά.
Όλα τα ήδη βασικά...από ποιότητα μέχρι και γάβγισμα!θέλω πληροφορίες.
τι είδους μουσική ήταν δυνατά.
το είδος της ενδυμασίας,δηλ επίσημο με φράκο,casual,αλουμινόχαρτα οι κυρίες,σακίδια στην πλάτη ή Luis Vuitton???
και πουσαι cake δηλαδή τι περίμενες εσύ απο τον sporos ...σουκοψε τον αέρα βέβαια...
σιγά μην δείς κανένα καλό απο αυτόν!!
Να αναθέσουμε τον traveller να κλείσει την πτήση τσάρτερ και να κάνει και την επιλογή των αεροσυνοδών φυσικά!η επόμενη συνάντηση προτείνω να είναι στο εξωτερικό
να δείτε πόσοι θα μαζευτούν!!!
Τι έγινε...σε απείλησε με δικά σου χορευτικά ντοκουμέντα και βγήκες να την υπερασπιστείς αναγκαστικά;άντε να πω και 'γω κάτι
κάτω τα χέρια απο την ευαγγελία !!!!!!!!!!!!! είναι Ο ΜΥΘΟΣ !!!!!!!
Ε...όχι και γριά...απλά παρατήρησα κι εγώ ότι ήταν όντως αρκετοί αυτοί που απέφευγαν να χορέψουν δίπλα σου και να δείξουν αυτήν ακριβώς την εικόνα που περιγράφεις παραπάνω. Τόσο μάλιστα που όταν έκανα κάποια στιγμή τις φιγούρες μου με την Ευαγγελία μπροστά σου, αναρωτήθηκα κι εγώ στιγμιαία....μήπως δεν έπρεπε; μήπως έκανα κάποιο σφάλμα για κάποιον λόγο; μήπως ξέρουν οι άλλοι που δεν χορεύουν και δείχνουν πιο φρόνιμοι μπροστά της και είμαστε εγώ και η Ευαγγελία τα μαύρα πρόβατα; :roll:Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι κοιταχτηκα στον καθρεφτη και παλι δεν καταλαβα: Μα καλα, για τοσο γραια θεια δειχνω, που ολοι επρεπε να με διαβεβαιωσουν οτι στην υπολοιπη ζωη τους ειναι:
α) σοβαροι
β)συγκροτημενοι
γ)αξιοπρεπεις
δ)φρονιμοι
ε)συνετοι
στ)υπευθυνοι
ζ)αξιοπιστοι
θ)δεν ειναι παντα ξοφλες
και οτι γενικως δεν ειναι ετσι καθε μερα. (αν αυτο αληθευει-κριμα!)
μάλλον δεν πρόσεξες καλά !! εγω έχω τα φωτοντοκουμέντα της λατρεμένης ευαγγελίας και συλλεκτική photo του αγαπητού traveller που κάνει το παγώνι και δεν λέει τίποτα !!!!!Τι έγινε...σε απείλησε με δικά σου χορευτικά ντοκουμέντα και βγήκες να την υπερασπιστείς αναγκαστικά;
ουπς..cake, μιλα για τον εαυτο σου!!!δεν το έσκασα ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι από την ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού για να έρθουμε να χορέψουμε! ..
ερση, προκαλεις!!!σε λιγο θα σου ζητησουμε να ανεβασεις την φωτο για να αποδειξεις τα λεγομενα σου!!!Υπαρχει φωτογραφια στο οικογενειακο μου αλμπουμ: μια σειρα απο καμια εικοσαρια κοριτσακια στις επιδειξεις του μπαλετου με φτερα και πουπουλα και φορωντας αιθερια τουτου (καναμε και τα κυκνακια τρομαρα μου!) οπου ολα τα κοριτσακια εχουν σηκωμενο το δεξι ποδι, το δε κοριτσακι που υπηρξα ειχε φυσικα το αριστερο. Μετα απο τετοιo handicap αντε να κουνηθω ξανα με μουσικη.
Οποτε απο τοτε και επειτα παρακολουθω τις χορευτικες φιγουρες με αφατη ζηλεια! Μα πως τα καταφερνουν! Αφου καλα καλα ουτε ρυθμικα παλαμακια να χτυπησω δε μπορω!
Εγώ πάλι λέω:Οποτε απο τοτε και επειτα παρακολουθω τις χορευτικες φιγουρες με αφατη ζηλεια! Μα πως τα καταφερνουν! Αφου καλα καλα ουτε ρυθμικα παλαμακια να χτυπησω δε μπορω!
Εμένα με παρακάλαγε να ενταχτθώ, αλλά δεν μπορούσα να ξεκινήσω από τόσο χαμηλά, του εξήγησα ότι θα ξεκινήσω απευθείας από την ανάθεση που θα μου κάνουν για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision!ουπς..cake, μιλα για τον εαυτο σου!!!
εγω και η ευαγγελια συνεργαζομασταν χρονια ολοκληρα με τον φωκα!!!
Ποιος φόραγε μωβ;Για τον μυστηριωδη κυριο με το μωβ πουκαμισο δεν βλεπω να λεει κανεις κουβεντα!!
Το νέο ρεύμα στην χορογραφία αυτό προστάζει...να είσαι μέσα στην κίνηση μεν, αλλά να μην είναι όλες οι κινήσεις πανομοιότυπες! Φταις εσύ που ήσουν μπροστά τότε;Υπαρχει φωτογραφια στο οικογενειακο μου αλμπουμ: μια σειρα απο καμια εικοσαρια κοριτσακια στις επιδειξεις του μπαλετου με φτερα και πουπουλα και φορωντας αιθερια τουτου (καναμε και τα κυκνακια τρομαρα μου!) οπου ολα τα κοριτσακια εχουν σηκωμενο το δεξι ποδι, το δε κοριτσακι που υπηρξα ειχε φυσικα το αριστερο. Μετα απο τετοιo handicap αντε να κουνηθω ξανα με μουσικη.
Οποτε απο τοτε και επειτα παρακολουθω τις χορευτικες φιγουρες με αφατη ζηλεια! Μα πως τα καταφερνουν! Αφου καλα καλα ουτε ρυθμικα παλαμακια να χτυπησω δε μπορω!