• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Αθήνας Εντυπώσεις

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Η επόμενη συνάντηση θα γίνει πάνω στο κότερο του Γιώργου στα ανοιχτά της Κούβας.
Θα βγάλουμε και συλλεκτική έκδοση από μπλουζάκια του travelstories που θα γράφουν... "Ήμουν κι εγώ στο σκάφος"; :haha:

Θεά τον έκανες το μουσακά.
Τι...θα 'ρθει κι ο Μουρατίδης; :shock::shock::shock:

θέλω πληροφορίες.:cool:
τι είδους μουσική ήταν δυνατά.
το είδος της ενδυμασίας,δηλ επίσημο με φράκο,casual,αλουμινόχαρτα οι κυρίες,σακίδια στην πλάτη ή Luis Vuitton???
και πουσαι cake δηλαδή τι περίμενες εσύ απο τον sporos ...σουκοψε τον αέρα βέβαια...
σιγά μην δείς κανένα καλό απο αυτόν!!:D
Όλα τα ήδη βασικά...από ποιότητα μέχρι και γάβγισμα! :bleh:

Η ενδυμασία ήταν casual και το αλουμινόχαρτο θέλαμε να το φορέσουμε εγώ και η Λατίνα για το νούμερο του Βέρκα και το αφιέρωμα σε Γιουροβιζιονοτράγουδα, αλλά δεν μας άφησαν! :haha:

Όσο για τον Σπόρο, όχι, δε μου τον έκοψε τον αέρα, αλλά δεν έκοψε ούτε τούρτα! :haha:

η επόμενη συνάντηση προτείνω να είναι στο εξωτερικό:clap:
να δείτε πόσοι θα μαζευτούν!!!
Να αναθέσουμε τον traveller να κλείσει την πτήση τσάρτερ και να κάνει και την επιλογή των αεροσυνοδών φυσικά! :lol:

άντε να πω και 'γω κάτι
κάτω τα χέρια απο την ευαγγελία !!!!!!!!!!!!! είναι Ο ΜΥΘΟΣ !!!!!!!
Τι έγινε...σε απείλησε με δικά σου χορευτικά ντοκουμέντα και βγήκες να την υπερασπιστείς αναγκαστικά; :bleh::haha:

Όσο για το μαγαζί, δεν αντιλέγω, καλή επιλογή ήταν, δεν είπε κανείς το αντίθετο, απλά το αναφέρουμε λόγω της ασυγκράτητης μανίας μας να επικοινωνήσουμε με τους άλλους και να τα πούμε και από κοντά...και μέχρι εκεί! ;)

Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι κοιταχτηκα στον καθρεφτη και παλι δεν καταλαβα: Μα καλα, για τοσο γραια θεια δειχνω, που ολοι επρεπε να με διαβεβαιωσουν οτι στην υπολοιπη ζωη τους ειναι:
α) σοβαροι
β)συγκροτημενοι
γ)αξιοπρεπεις
δ)φρονιμοι
ε)συνετοι
στ)υπευθυνοι
ζ)αξιοπιστοι
θ)δεν ειναι παντα ξοφλες
και οτι γενικως δεν ειναι ετσι καθε μερα. (αν αυτο αληθευει-κριμα!)
Ε...όχι και γριά...απλά παρατήρησα κι εγώ ότι ήταν όντως αρκετοί αυτοί που απέφευγαν να χορέψουν δίπλα σου και να δείξουν αυτήν ακριβώς την εικόνα που περιγράφεις παραπάνω. Τόσο μάλιστα που όταν έκανα κάποια στιγμή τις φιγούρες μου με την Ευαγγελία μπροστά σου, αναρωτήθηκα κι εγώ στιγμιαία....μήπως δεν έπρεπε; μήπως έκανα κάποιο σφάλμα για κάποιον λόγο; μήπως ξέρουν οι άλλοι που δεν χορεύουν και δείχνουν πιο φρόνιμοι μπροστά της και είμαστε εγώ και η Ευαγγελία τα μαύρα πρόβατα; :roll::lol:

Όλο αυτό σημαίνει ότι ήταν όντως επιβλητική η παρουσία σου! :D

Κι όσο για τα υπόλοιπα περί του...δεν είναι στα προσόντα σου ο χορός...δεν το έσκασα ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι από την ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού για να έρθουμε να χορέψουμε! Ειδικά εγώ, δεν σκαμπάζω και πολλά από χορό, απλά μπήκα για λίγο στον ρυθμό της παρέας....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ δεν ξέρω τίποτα για τούρτες κλπ, το διοργανωτή της βραδιάς ρωτήστε. :D

XRISTOS71

Member
Τι έγινε...σε απείλησε με δικά σου χορευτικά ντοκουμέντα και βγήκες να την υπερασπιστείς αναγκαστικά; :bleh::haha:
μάλλον δεν πρόσεξες καλά !! εγω έχω τα φωτοντοκουμέντα της λατρεμένης ευαγγελίας και συλλεκτική photo του αγαπητού traveller που κάνει το παγώνι και δεν λέει τίποτα !!!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
δεν το έσκασα ούτε εγώ ούτε οι υπόλοιποι από την ομάδα του Φωκά Ευαγγελινού για να έρθουμε να χορέψουμε! ..
ουπς..cake, μιλα για τον εαυτο σου!!!
εγω και η ευαγγελια συνεργαζομασταν χρονια ολοκληρα με τον φωκα!!!:clap::clap::clap:

ερση, προς θεου!!μην απολογεισαι!!καποιος επρεπε να κρατησει το επιπεδο!!!:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι επιτυχια και αυτη η σημερινη!!! Δεν υπαρχει ενα ποστ που να μην αναφερεται το ονομα μου!! Ενταξει την επομενη φορα θα καθομαι βιδωμενη στην καρεκλα μου:rolleyes::rolleyes:
Για τον μυστηριωδη κυριο με το μωβ πουκαμισο δεν βλεπω να λεει κανεις κουβεντα!!:shock:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Υπαρχει φωτογραφια στο οικογενειακο μου αλμπουμ: μια σειρα απο καμια εικοσαρια κοριτσακια στις επιδειξεις του μπαλετου με φτερα και πουπουλα και φορωντας αιθερια τουτου (καναμε και τα κυκνακια τρομαρα μου!) οπου ολα τα κοριτσακια εχουν σηκωμενο το δεξι ποδι, το δε κοριτσακι που υπηρξα ειχε φυσικα το αριστερο. Μετα απο τετοιo handicap αντε να κουνηθω ξανα με μουσικη.
Οποτε απο τοτε και επειτα παρακολουθω τις χορευτικες φιγουρες με αφατη ζηλεια! Μα πως τα καταφερνουν! Αφου καλα καλα ουτε ρυθμικα παλαμακια να χτυπησω δε μπορω!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Υπαρχει φωτογραφια στο οικογενειακο μου αλμπουμ: μια σειρα απο καμια εικοσαρια κοριτσακια στις επιδειξεις του μπαλετου με φτερα και πουπουλα και φορωντας αιθερια τουτου (καναμε και τα κυκνακια τρομαρα μου!) οπου ολα τα κοριτσακια εχουν σηκωμενο το δεξι ποδι, το δε κοριτσακι που υπηρξα ειχε φυσικα το αριστερο. Μετα απο τετοιo handicap αντε να κουνηθω ξανα με μουσικη.
Οποτε απο τοτε και επειτα παρακολουθω τις χορευτικες φιγουρες με αφατη ζηλεια! Μα πως τα καταφερνουν! Αφου καλα καλα ουτε ρυθμικα παλαμακια να χτυπησω δε μπορω!
ερση, προκαλεις!!!σε λιγο θα σου ζητησουμε να ανεβασεις την φωτο για να αποδειξεις τα λεγομενα σου!!!:haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δε λεει καλη μου latina να την ανεβασω. Ειναι και ασπρομαυρη (ναι τοσο αρχαια...)

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Εγώ πάλι λέω:
Μα ( ο χορός) είναι κάτι που το αγαπώ πολύ , γιατί να το ξεφτιλίσω;
Αν πάλι πιω κλπ, κλπ, ενδίδω...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ερση μη ους δίνεις και πολύ σημασία τους στείλαμε ως εκπροσώπηση ότι καλύτερο είχαμε, δηλαδή εσένα:D και του χρόνου..

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
ουπς..cake, μιλα για τον εαυτο σου!!!
εγω και η ευαγγελια συνεργαζομασταν χρονια ολοκληρα με τον φωκα!!!:clap::clap::clap:
Εμένα με παρακάλαγε να ενταχτθώ, αλλά δεν μπορούσα να ξεκινήσω από τόσο χαμηλά, του εξήγησα ότι θα ξεκινήσω απευθείας από την ανάθεση που θα μου κάνουν για την εκπροσώπησή μας στην Eurovision! :bleh::bleh::bleh:

Για τον μυστηριωδη κυριο με το μωβ πουκαμισο δεν βλεπω να λεει κανεις κουβεντα!!:shock:
Ποιος φόραγε μωβ;

Το νέο ρεύμα στην χορογραφία αυτό προστάζει...να είσαι μέσα στην κίνηση μεν, αλλά να μην είναι όλες οι κινήσεις πανομοιότυπες! Φταις εσύ που ήσουν μπροστά τότε; :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom