• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Αθήνας Εντυπώσεις

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το νέο ρεύμα στην χορογραφία αυτό προστάζει...να είσαι μέσα στην κίνηση μεν, αλλά να μην είναι όλες οι κινήσεις πανομοιότυπες! Φταις εσύ που ήσουν μπροστά τότε; :haha:
Κοιτα να δεις! Να ενα επιχειρημα που δεν ειχα σκεφθει να αντιταξω στην Ραλλου Μανου!

XRISTOS71

Member
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ευαγγελια
Για τον μυστηριωδη κυριο με το μωβ πουκαμισο δεν βλεπω να λεει κανεις κουβεντα!!:shock:

Ποιος φόραγε μωβ;

νομίζω οτι κάποιος ξεχναει γρήγορα και κάποιος άλλος κρύβεται
και αν αργήσει θα βγάλω τις photo στη φόρα

και οχι τυχαίο μώβ :shock::shock: lacoste μώβ και μάλιστα αγορασμένο απο ΝΥ μεριά :haha::haha:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι κοιταχτηκα στον καθρεφτη και παλι δεν καταλαβα: Μα καλα, για τοσο γραια θεια δειχνω, που ολοι επρεπε να με διαβεβαιωσουν οτι στην υπολοιπη ζωη τους ειναι:
α) σοβαροι
β)συγκροτημενοι
γ)αξιοπρεπεις
δ)φρονιμοι
ε)συνετοι
στ)υπευθυνοι
ζ)αξιοπιστοι
θ)δεν ειναι παντα ξοφλες
και οτι γενικως δεν ειναι ετσι καθε μερα. (αν αυτο αληθευει-κριμα!)
Έλα τώρα! Έχει ψαρώσει ο κόσμος με τα κείμενά σου κι αναρωτιέσαι γιατί σε σέβονται;
Τολμώ να πω πως θα μπορούσα να σε αναγνωρίσω από τη φώτο στο Κοπτικό Κάιρο.

Ισως συντελεσε το γεγονος οτι δεν χορεψα, αλλα οχι επειδη δε μα κρατανε τα ποδια μου, αλλα απο σεβασμο στα υπολοιπα μελη. Δεν χρειαζοταν μια τοσο ευχαριστη βραδια να δουν αποτροπαια θεαματα. (ναι! ο χορος δε συγκαταλεγεται στα προσοντα μου).
Next time θα κάνουμε παρέα. Ούτε κι εγώ χορεύω.

χαρηκα που γνωρισα τη Vasso, την Ioanna Karagianni (με πινελιες), τη Latina φυσικα, την ευαγγελια, την Chrikky, τον Λευτερη (νεα απειλη εις τον οριζοντα), τον Xristo 71, τον Dik7, τον CakeNet, τον σαιτα. Χαρηκα που ξαναειδα καποιους που ηδη γνωριζα και λυπηθηκα που δεν ετυχε να μιλησω και με τους υπολοιπους που ηταν ηδη εκει.
Ακόμα το φυσάω και δε κρυώνει, για όσους από σας δεν συνάντησα. Ας πρόσεχα.

ΥΓ. Μηπως μπορουμε να γιορταζουμε τα γεννεθλια λιγο πιο συχνα;
Γενέθλια χειμώνα με λευκή τούρτα, άνοιξης με πράσινη, τα καλοκαιρινά με γαλάζια και τα φθινοπωρινά με μόκα σοκολάτα... Νομίζω πως το στείλαμε το μνμ "περισσότερες συναντήσεις" εκτός αν πρέπει να το πούμε επισήμως στον καινούριο χώρο με τις προτάσεις μας.

σαιτας

Member
Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι κοιταχτηκα στον καθρεφτη και παλι δεν καταλαβα: Μα καλα, για τοσο γραια θεια δειχνω, που ολοι επρεπε να με διαβεβαιωσουν οτι στην υπολοιπη ζωη τους ειναι:
α) σοβαροι
β)συγκροτημενοι
γ)αξιοπρεπεις
δ)φρονιμοι
ε)συνετοι
στ)υπευθυνοι
ζ)αξιοπιστοι
θ)δεν ειναι παντα ξοφλες
και οτι γενικως δεν ειναι ετσι καθε μερα. (αν αυτο αληθευει-κριμα!)
Ισως συντελεσε το γεγονος οτι δεν χορεψα, αλλα οχι επειδη δε μα κρατανε τα ποδια μου, αλλα απο σεβασμο στα υπολοιπα μελη. Δεν χρειαζοταν μια τοσο ευχαριστη βραδια να δουν αποτροπαια θεαματα. (ναι! ο χορος δε συγκαταλεγεται στα προσοντα μου). Η αρκουδα που χορευει, ειναι Μαργκοτ Φοντειν μπροστα μου.
ΥΓ. Μηπως μπορουμε να γιορταζουμε τα γεννεθλια λιγο πιο συχνα;
ερση με ολο τον σεβασμο που εχω για γριες θειες, να αλλαξεις καθρεφτη γιατι μαλλον παραμορφωνει αυτος που εχεις. :russianroulette: ασε που δεν θυμαμαι να σε διαβεβαιωσα για τιποτα εγω, ειμαι χειροτερος καθε μερα. το οτι δεν χορεψες τωρα επιλογη σου,φυσικα το παραδειγμα σου αποτυχημενο. αν ησουν παντου υπεροχη δεν θα ηταν τρομερη αδικια για αλλαες γυναικες, αρα ενταξει στον χορο μπορεις να μην εισαι Μαργκοτ Φοντειν. ουτε γω χορευω αν και θυμιζω οπως προσεξες Φρεντ Αστερ, (καλυτερος ειμαι, στον χορο !). Χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα, και συνεχιζω να αναρωτιεμαι που εχουν κρυφτει γυναικες σαν και σενα ? νασαι παντα καλα και να σε βλεπουμε πιο τακτικα.:3483:

Alexandros_T

Member
Επόμενο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το επόμενο?

Το έχασα! :-( Πότε θα γίνει το επόμενο party? Όχι του χρόνου ελπίζω!

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
Το έχασα! :-( Πότε θα γίνει το επόμενο party? Όχι του χρόνου ελπίζω!

:( το ιδιο και εγω
και θα θελα πολύ να γνωρισω καποια πρόσωπα.

Ε! κατι θα βρεθεί πιστεύω σαν αιτία για μια ακομα μάζωξη

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ναι, βρε παιδιά. Καμιά...Χριστουγεννιάτικη μάζωξη και για εμάς που δεν μπορούσαμε να είμαστε εκεί???:(

spor_os

Administrator
Σας παρακαλώ να παραμείνετε στο θέμα που είναι η συνάντηση της Αθήνας που έγινε.
Για οποιαδήποτε άλλη συνάντηση θα ενημερωθείτε εν καιρώ.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Σας παρακαλώ να παραμείνετε στο θέμα που είναι η συνάντηση της Αθήνας που έγινε.
Για οποιαδήποτε άλλη συνάντηση θα ενημερωθείτε εν καιρώ.
να!!κατι τετοια κανεις και μετα ολοι σε εχουν στην μπουκα!!:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh