• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Αθήνας Εντυπώσεις

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Θενκς Cakenet για την ενημέρωση.

Ξαφνιαστήκαμε λίγο από την δυνατή μουσική και αναρωτηθήκαμε πως θα ακούμε ο ένας τον άλλο, αλλά το ξεπεράσαμε και προχωρήσαμε πιο μέσα.

Πρόταση για επόμενες συναντήσεις (όχι ότι με βλέπω να καταφέρνω να πάω σε καμία, αλλά λέμε τώρα): να λαμβάνουν χώρα σε μέρη όπου μπορεί κανείς να μιλήσει, να γνωρίσει τον άλλο χωρίς πολλές μουσικές, αν είναι δυνατόν σε ανοικτό χώρο. Π.χ πικνικ σε πάρκο στο χύμα με κανά κρασάκι χυμαδιό στο γκαζόν, άσε που θα μορούν να ξεχαρμανιάσουν και οι μπόλικοι καπνιστές με την ησυχία τους Είναι κρίμα να καταφέρνουν 20 άτομα να συνεβρεθούν και να μην μπορούν να ανταλλάξουν δέκα κουβέντες ήσυχα λόγω μουσικής, αν θυμάμαι καλά ήταν παράπονο κι από μια συνάντηση Θεσσαλονίκης.
Βρε Γιώργο, γι αυτήν την πρόταση, θα προσπαθήσω ν' ανεβάζω και μια φωτο αρχαίας πέτρας, καθημερινά στο προφίλ μου...:bleh::haha:

(Μόνο εσύ μας σκέφτεσαι, τελικά...:hug:)

XRISTOS71

Member
άντε να πω και 'γω κάτι
κάτω τα χέρια απο την ευαγγελία !!!!!!!!!!!!! είναι Ο ΜΥΘΟΣ !!!!!!!
περάσαμε καλά το μαγαζί ήταν καλή επιλογή ( thanks lthanos) ειδικά στο δευτερο μέρος του live
οταν πάς σε party γενεθλίων δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ ...απλά πίνεις τα ποτάκια σου και ρίχνεις και καμιά στροφή αν έχεις κέφι . χάρηκα που γνώρισα κάποια παιδια που δεν τους ήξερα πρίν.
για τις χορευτικές ικανότητες δεν θα πώ τίποτα τα 'χουν πει οι παραπάνω απο μένα
ευχαριστώ τον Δευκαλίωνα την διαχειριστική ομάδα και όλα τα παιδιά για την ωραία βραδυά που περάσαμε .

sporos : ευχαριστώ για το (δώρο) και επιφυλάσσομαι

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Πρόταση για επόμενες συναντήσεις (όχι ότι με βλέπω να καταφέρνω να πάω σε καμία, αλλά λέμε τώρα): να λαμβάνουν χώρα σε μέρη όπου μπορεί κανείς να μιλήσει, να γνωρίσει τον άλλο χωρίς πολλές μουσικές,

θα μου επιτρεψετε να συμφωνήσω με τον Γιώργο...
καλο ειναι καποιες τετοιες συναντήσεις πρώτης γνωριμίας να γινονται σε χώρους πιο ησυχους ωστε να μπορει να επιτευχθεί και ο σκοπός της συναντησης...
μετα οποιοι θέλουν μπορουν να συνεχίσουν...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα δεν παρακολουθείτε το θέμα. Είπαμε ήδη ότι η επόμενη θάναι beach party με διοργανωτή τη Ρόζα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι κοιταχτηκα στον καθρεφτη και παλι δεν καταλαβα: Μα καλα, για τοσο γραια θεια δειχνω, που ολοι επρεπε να με διαβεβαιωσουν οτι στην υπολοιπη ζωη τους ειναι:
α) σοβαροι
β)συγκροτημενοι
γ)αξιοπρεπεις
δ)φρονιμοι
ε)συνετοι
στ)υπευθυνοι
ζ)αξιοπιστοι
θ)δεν ειναι παντα ξοφλες
και οτι γενικως δεν ειναι ετσι καθε μερα. (αν αυτο αληθευει-κριμα!)
Ισως συντελεσε το γεγονος οτι δεν χορεψα, αλλα οχι επειδη δε μα κρατανε τα ποδια μου, αλλα απο σεβασμο στα υπολοιπα μελη. Δεν χρειαζοταν μια τοσο ευχαριστη βραδια να δουν αποτροπαια θεαματα. (ναι! ο χορος δε συγκαταλεγεται στα προσοντα μου). Η αρκουδα που χορευει, ειναι Μαργκοτ Φοντειν μπροστα μου.
Χαρηκα που γνωρισα την Apodrasi, εστω την ωρα που αποδρουσε, χαρηκα που γνωρισα τη Vasso, την Ioanna Karagianni (με πινελιες), τη Latina φυσικα, την ευαγγελια, την Chrikky, τον Λευτερη (νεα απειλη εις τον οριζοντα), τον Xristo 71, τον Dik7, τον CakeNet, τον σαιτα. Χαρηκα που ξαναειδα καποιους που ηδη γνωριζα και λυπηθηκα που δεν ετυχε να μιλησω και με τους υπολοιπους που ηταν ηδη εκει.
ΥΓ. Μηπως μπορουμε να γιορταζουμε τα γεννεθλια λιγο πιο συχνα;

XRISTOS71

Member
Οταν εφυγα και γυρισα σπιτι κοιταχτηκα στον καθρεφτη και παλι δεν καταλαβα: Μα καλα, για τοσο γραια θεια δειχνω, που ολοι επρεπε να με διαβεβαιωσουν οτι στην υπολοιπη ζωη τους ειναι:
α) σοβαροι
β)συγκροτημενοι
γ)αξιοπρεπεις
δ)φρονιμοι
ε)συνετοι
στ)υπευθυνοι
ζ)αξιοπιστοι
θ)δεν ειναι παντα ξοφλες
και οτι γενικως δεν ειναι ετσι καθε μερα. (αν αυτο αληθευει-κριμα!)
Ισως συντελεσε το γεγονος οτι δεν χορεψα, αλλα οχι επειδη δε μα κρατανε τα ποδια μου, αλλα απο σεβασμο στα υπολοιπα μελη. Δεν χρειαζοταν μια τοσο ευχαριστη βραδια να δουν αποτροπαια θεαματα. (ναι! ο χορος δε συγκαταλεγεται στα προσοντα μου). Η αρκουδα που χορευει, ειναι Μαργκοτ Φοντειν μπροστα μου.
Χαρηκα που γνωρισα την Apodrasi, εστω την ωρα που αποδρουσε, χαρηκα που γνωρισα τη Vasso, την Ioanna Karagianni (με πινελιες), τη Latina φυσικα, την ευαγγελια, την Chrikky, τον Λευτερη (νεα απειλη εις τον οριζοντα), τον Xristo 71, τον Dik7, τον CakeNet, τον σαιτα. Χαρηκα που ξαναειδα καποιους που ηδη γνωριζα και λυπηθηκα που δεν ετυχε να μιλησω και με τους υπολοιπους που ηταν ηδη εκει.
ΥΓ. Μηπως μπορουμε να γιορταζουμε τα γεννεθλια λιγο πιο συχνα;
Ερση χάρηκα πραγματικά πολύ που γνωριστήκαμε και τα είπαμε και από κοντά
η επόμενη φορά έυχομαι να είναι στα μέρη τα δικά σου :)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Κι εγώ χάρηκα που κατάφερα να δώσω πρόσωπο στα ονόματα που τους τελευταίους 2 μήνες βλέπω καθημερινά στο φόρουμ και να ανακαλύψω ότι όλοι σας είστε πολύ γλυκές φυσιογνωμίες. Η ατμόσφαιρα ήταν από την αρχή πολύ φιλική και χαρούμενη έτσι ακόμα και μια άσχετη σαν εμένα ένοιωσε άνετα από την αρχή. Ελπίζω να στο μέλλον να γιορτάζουμε τα γεννέθλια δύο ή τρεις φορές τον χρόνο.:bleh::bleh:.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
άντε να πω και 'γω κάτι
κάτω τα χέρια απο την ευαγγελία !!!!!!!!!!!!! είναι Ο ΜΥΘΟΣ !!!!!!!
πάντως, επειδή όλα τα φώτα τα πήρε πάνω της η λίτσα (όχι άδικα... :cool:)

να πω ότι από την πλευρά των αγοριών...ο χρήστος ήταν η αντίστοιχη ξό... εε... αποκάλυψη... (τι νομίζετε μόνη λικνιζότανε η λίτσα? :rolleyes:)

ΕΡΣΗ, κι εμείς χαρήκαμε...ελπίζουμε να τα πούμε και θεσσαλονίκη σε καμια αντίστοιχη φαση... για σου αποδείξουμε δηλαδή και ότι δεν είμαστε ξόφλες... :D

XRISTOS71

Member
πάντως, επειδή όλα τα φώτα τα πήρε πάνω της η λίτσα (όχι άδικα... :cool:)

να πω ότι από την πλευρά των αγοριών...ο χρήστος ήταν η αντίστοιχη ξό... εε... αποκάλυψη... (τι νομίζετε μόνη λικνιζότανε η λίτσα? :rolleyes:)

ΕΡΣΗ, κι εμείς χαρήκαμε...ελπίζουμε να τα πούμε και θεσσαλονίκη σε καμια αντίστοιχη φαση... για σου αποδείξουμε δηλαδή και ότι δεν είμαστε ξόφλες... :D

κοιτα τι γράφει ο άνθρωπος αμα ζηλέυει :haha::haha: να αποκαλεί αυτούς που χόρευαν "αποκάλυψη" :bleh::bleh:

vasso

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Κι εγώ σαν νέο μέλος χάρηκα που γνώρισα απο κοντά όλους όσους συνομιλούσα τόσο καιρό και που μας χάρισαν και μας χαρίζουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες!!!!
Οσο μας επέτρεψε η δυνατή μουσική με άλλους τα είπαμε περισσότερο και με άλλους λιγότερο.Ολοι ήταν τόσο φιλικοί που ενοιωσα σαν να τους ήξερα χρόνια!!!
Η έκπληξη όντως ήταν η ΕΡΣΗ και την δείξαμε όλοι όταν την είδαμε.
Πιστεύω κι εγώ οτι τα γενέθλια θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά .Εξάλλου ξεχάσαμε να κόψουμε και την τουρτα....οπότε Chief πρεπει να ξανασυναντηθούμε άμεσα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα