vasso
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκανδιναβία
προσπαθείστε λίγο ακόμη.....
Ελικρινα lefteris με εξεπληξες με τις χορευτικες σου ικανοτητες.Τι κορμι, τι λικνισμα..... Δεν εχω λογιαμπαααα μάλλον εμένα εννοεί. αντικειμενικά, κανείς δε χόρεψε τόσο καλά όσο εγω
Εγώ σας βλέπω ΟΛΕΣ υποψήφιες για το νέο talent show χορού στον Αντ1.απο εμενα δεν περιμενε κανεις τιποτα λιγοτερο!!!λατινα γαρ!!
εσυ ομως, madame, εκλεψες τις εντυπωσεις!!!
Από εμένα το δώρο του το πήρε...προσπαθείστε λίγο ακόμη.....
Σπορος .....Αλλο ενα χαρισματικο πλασμα στην πιστα του μαγαζιουΑπό εμένα το δώρο του το πήρε...
Ναι..δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να τα πούμε και πολύ με τους περισσότερους και η δυνατή μουσική μας δυσκόλεψε όλους ακόμη περισσότερο.ΥΓ: αν δεν ειχαν κ τα ηχεια στο τερμα θα μπορουσαμε τα λεγαμε καλυτερα (ειμαι κ λιγο κουφος, οχι τιποτα αλλο)
Ε...μα, και αυτοπροτάθηκα έναντι καλής αμοιβής να αναπαραστήσω την τούρτα...να κρατήσω ένα κερί να του σβήσουν βρε αδερφέ, αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία!μα υπήρχε τούρτα, απλά δεν ήταν για φάγωμα... πες ρε CakeNet
Όχι...μια και γνωρίζω...θα επιλέγω την τούρτα και θα στέλνω τον λογαριασμό στον Defk!Πσσ πολύ καλό! Μια και το σκέφτηκες, επιφορτίζεσαι στο εξής να φέρνεις τα κεράκια, μη σου πω και την τούρτα. Άντε την τούρτα τη γλίτωσες. Την έχει αναθέσει ο Def.
Η αλήθεια είναι πως κοστίζω λίγο ακριβότερα, αλλά υπάρχει σύγκριση;μα, δεν καταλαβες!ο cake ειναι η τουρτα!!!
με την οικονομικη κριση, δεν ειμαστε για εξοδα!!
Δεν έχουμε και emoticon που να σφυρίζει αδιάφορα! ...η Ευαγγελία θα χρειαζόταν πολλά απ' αυτά!Ποιοτικά; είχε και τσιφτετέλια μετά δηλαδή;
Εγώ της πρότεινα να ανέβει στο μπαρ αλλά δεν ήθελε!κι ετσι στενος που ηταν ο χωρος (ειμαστε πολλοι και ανοικονομητοι...), παιζει να εφευγε καμια χεριά της λιτσας που χορευε πανω στη μηχανη και να χαναμε και το υλικο...
Τι έκανα εγώ;...δευτεράντζα δίπλα σε εσάς!Εννοεις το cakenet ο οποιος εδωσε ρεσιταλ χορου!!!
Ποιοι θα 'μαστε κριτική επιτροπή είπαμε;Εγώ σας βλέπω ΟΛΕΣ υποψήφιες για το νέο talent show χορού στον Αντ1.