• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενέθλια Travelstories - Συνάντηση Αθήνας Εντυπώσεις

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μπαααα μάλλον εμένα εννοεί. αντικειμενικά, κανείς δε χόρεψε τόσο καλά όσο εγω :D
Ελικρινα lefteris με εξεπληξες με τις χορευτικες σου ικανοτητες.Τι κορμι, τι λικνισμα..... Δεν εχω λογια:D

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
απο εμενα δεν περιμενε κανεις τιποτα λιγοτερο!!!λατινα γαρ!!
εσυ ομως, madame, εκλεψες τις εντυπωσεις!!!:clap:
Εγώ σας βλέπω ΟΛΕΣ υποψήφιες για το νέο talent show χορού στον Αντ1.:haha::haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
ΥΓ: αν δεν ειχαν κ τα ηχεια στο τερμα θα μπορουσαμε τα λεγαμε καλυτερα (ειμαι κ λιγο κουφος, οχι τιποτα αλλο:D)
Ναι..δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να τα πούμε και πολύ με τους περισσότερους και η δυνατή μουσική μας δυσκόλεψε όλους ακόμη περισσότερο.

μα υπήρχε τούρτα, απλά δεν ήταν για φάγωμα... πες ρε CakeNet
Ε...μα, και αυτοπροτάθηκα έναντι καλής αμοιβής να αναπαραστήσω την τούρτα...να κρατήσω ένα κερί να του σβήσουν βρε αδερφέ, αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία! :haha:

Πσσ πολύ καλό! Μια και το σκέφτηκες, επιφορτίζεσαι στο εξής να φέρνεις τα κεράκια, μη σου πω και την τούρτα. Άντε την τούρτα τη γλίτωσες. Την έχει αναθέσει ο Def.
Όχι...μια και γνωρίζω...θα επιλέγω την τούρτα και θα στέλνω τον λογαριασμό στον Defk! :haha:

μα, δεν καταλαβες!ο cake ειναι η τουρτα!!!
με την οικονομικη κριση, δεν ειμαστε για εξοδα!!
Η αλήθεια είναι πως κοστίζω λίγο ακριβότερα, αλλά υπάρχει σύγκριση; :haha:

Ποιοτικά; είχε και τσιφτετέλια μετά δηλαδή; :bounce:
Δεν έχουμε και emoticon που να σφυρίζει αδιάφορα! ...η Ευαγγελία θα χρειαζόταν πολλά απ' αυτά! :bleh:

κι ετσι στενος που ηταν ο χωρος (ειμαστε πολλοι και ανοικονομητοι...), παιζει να εφευγε καμια χεριά της λιτσας που χορευε πανω στη μηχανη και να χαναμε και το υλικο...
Εγώ της πρότεινα να ανέβει στο μπαρ αλλά δεν ήθελε!

Ήταν και τα 5 ποτά στη μέση....και δεν ήθελε να βρεθεί στα ξαφνικά τέζα σαν τον Σιανίδη τον χειμώνα... :cool:

Εννοεις το cakenet ο οποιος εδωσε ρεσιταλ χορου!!!:D:D
Τι έκανα εγώ;...δευτεράντζα δίπλα σε εσάς!

Εγώ σας βλέπω ΟΛΕΣ υποψήφιες για το νέο talent show χορού στον Αντ1.:haha::haha::haha:
Ποιοι θα 'μαστε κριτική επιτροπή είπαμε; :haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Και...μια και δεν έγραψα γενικά κάποια πράγματα για την χθεσινή συνάντηση....

Κάτι που θυμόμουν λάθος την ώρα και νόμιζα ότι η συνάντηση είχε οριστεί για τις 9, κάτι που δεν είχα προσέξει καν πως λένε το μαγαζί αλλά είχα παρατηρήσει μόνο που κοντά βρίσκεται, βρέθηκα στην περιοχή κάπου μετά τις 9 η ώρα! Τηλεφώνησα στην Λατίνα και με ενημέρωσε ότι δεν είχε ξεκινήσει ακόμη και ότι η συνάντηση ήταν στις 9.30!

Μα τι κακό κι αυτό, να μην μπορώ να είμαι ποτέ σωστός στα ραντεβού μου; Είτε θα φτάνω μισή ώρα νωρίτερα, είτε μισή ώρα αργότερα, δεν τα καταφέρνω εύκολα με αυτό τον συντονισμό...θα πρέπει να έχω πέσει μέσα σε μια σειρά πραγμάτων, να με ευνοούν και οι πλανήτες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ώστε να δείξει ο Καρκίνος την συνέπεια που απαιτείται στην περίσταση.

Η επόμενη που μίλησα στο τηλέφωνο ήταν η Ευαγγελία που ήταν στο δρόμο...κι αμέσως μόλις κλείσαμε είχα μια απρόσμενη συνάντηση με την Dorita σχεδόν μπροστά από το μπαράκι που θα μας φιλοξενούσε!

Αφού μαζευτήκαμε το πρώτο γκρουπ που θα κάναμε ντου στο πάρτι, μπήκαμε στο μαγαζί! Ξαφνιαστήκαμε λίγο από την δυνατή μουσική και αναρωτηθήκαμε πως θα ακούμε ο ένας τον άλλο, αλλά το ξεπεράσαμε και προχωρήσαμε πιο μέσα. Είδαμε μια ζεστή γωνιά στο βάθος, με κόκκινους δερμάτινους καναπέδες, και κατευθυνθήκαμε προς τα εκεί! Κάποια στιγμή πέσαμε πάνω στον Σπόρο που μας έκοψε τον αέρα και μας ενημέρωσε ότι ο χώρος που είχαμε το δικαίωμα να κινηθούμε ήταν στο όρθιο δίπλα στο μπαρ και μάλιστα οριοθετημένα από ένα γυάλινο μεγάλο διακοσμητικό βάζο που πολλοί το πέρασαν για τούρτα σοκολάτας με λευκή σαντιγί, αλλά ξεγελάστηκαν στην συνέχεια και έμειναν με την γλύκα! :haha:

Από εκείνη την στιγμή και μετά, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος συστάσεων και συζητήσεων τον τραβελοστοριτών που ήταν ήδη στην συνάντηση, ή ακολούθησαν στην συνέχεια! Η συγκεκριμένη πίστα του μπαρ θύμισε Ελ. Βενιζέλος και πραγματικά, νιώσαμε την χαρά του να συναντήσουμε και να γνωρίσουμε από κοντά ανθρώπους με τους οποίους συζητάμε καθημερινά αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε πως ακριβώς είναι. Όσο μπορέσαμε να γνωριστούμε δηλαδή, γιατί σίγουρα είμαστε αρκετοί και δεν ήταν εύκολο να συζητήσουμε! Με κάποιους μιλήσαμε λίγο περισσότερο, με κάποιους λίγο λιγότερο....ελπίζω να τα πούμε στο μέλλον και πιο άνετα τα πράγματα!

Γύρω στα μεσάνυχτα ξεκίνησε και το ζωντανό πρόγραμμα και τα υπόλοιπα τα μάθατε πάνω κάτω από τους υπαινιγμούς που γράφτηκαν στα προηγούμενα μηνύματα του συγκεκριμένου θέματος.

Πραγματικά, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά, όσο μπορέσαμε να γνωριστούμε!:clap:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θενκς Cakenet για την ενημέρωση.

Ξαφνιαστήκαμε λίγο από την δυνατή μουσική και αναρωτηθήκαμε πως θα ακούμε ο ένας τον άλλο, αλλά το ξεπεράσαμε και προχωρήσαμε πιο μέσα.

Πρόταση για επόμενες συναντήσεις (όχι ότι με βλέπω να καταφέρνω να πάω σε καμία, αλλά λέμε τώρα): να λαμβάνουν χώρα σε μέρη όπου μπορεί κανείς να μιλήσει, να γνωρίσει τον άλλο χωρίς πολλές μουσικές, αν είναι δυνατόν σε ανοικτό χώρο. Π.χ πικνικ σε πάρκο στο χύμα με κανά κρασάκι χυμαδιό στο γκαζόν, άσε που θα μορούν να ξεχαρμανιάσουν και οι μπόλικοι καπνιστές με την ησυχία τους Είναι κρίμα να καταφέρνουν 20 άτομα να συνεβρεθούν και να μην μπορούν να ανταλλάξουν δέκα κουβέντες ήσυχα λόγω μουσικής, αν θυμάμαι καλά ήταν παράπονο κι από μια συνάντηση Θεσσαλονίκης.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η επόμενη συνάντηση θα γίνει πάνω στο κότερο του Γιώργου στα ανοιχτά της Κούβας.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θεά τον έκανες το μουσακά.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
θέλω πληροφορίες.:cool:
τι είδους μουσική ήταν δυνατά.
το είδος της ενδυμασίας,δηλ επίσημο με φράκο,casual,αλουμινόχαρτα οι κυρίες,σακίδια στην πλάτη ή Luis Vuitton???
και πουσαι cake δηλαδή τι περίμενες εσύ απο τον sporos ...σουκοψε τον αέρα βέβαια...
σιγά μην δείς κανένα καλό απο αυτόν!!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα