Χμμμ... πάντως αν χρειάζεααι πληροφορίες πες μου ;-)είναι κανονισμένα απο φεβρουάριο!!
Χμμμ... πάντως αν χρειάζεααι πληροφορίες πες μου ;-)είναι κανονισμένα απο φεβρουάριο!!
Σ' αυτό είμαι προκατειλημμένος στο βαθμό που από τη βεράντα μου βλέπω το Leinzer Tiergarten και Park... Το πάρκο είναι πολύ μεγάλο και φθάνεις με τραμ/λεωφορείο (δες Lainzer Tiergarten, Hermesstraße, Hietzing 1130 Vienna, Austria στο Google maps). Στο πάρκο - λόφο μπορείς να περπατήσεις και να δεις (από μακρυά εννοείται) αγριόχοιρους, ελάφια, ζαρκάδια, κλπ. Στο πάρκο είναι και η Hermesvilla, ένα υπέροχο μικρό αυτοκρατορικό μουσείο και cafe.
Γιατί να μη νοικιάσεις citybike (CityBike innovative Fahrr) σχεδόν τζάμπα και όταν χρειάζεσαι να πας με το μετρό απλώς το αφήνεις και παίρνεις άλλο στον προορισμό σου... εγώ έτσι κάνω. Μη μεταφέρεις ποδήλατο στις ώρες αιχμής (περίπου 08.00 - 10.00 και 16.00 - 18.30). Νομίζω ότι χρειάζεται μισό εισητήριο (παιδικό), αλλά μάλλον υπερβολή είναι αυτό δεν πιστεύω σε έλεγχο να σου πουν τίποτε, απλά χαμογέλα και δείχνε με ενθουσιασμό τη Wochen Karte...Nα'σαι καλα!1000 ευχαριστω!Αλλη μια ερωτηση γιατι πλησιαζουν οι μερες που θα κανω το ταξιδι και θελω να ειμαι προετοιμασμενος.Σκεφτομαι να νοικιασω ποδηλατο μια μερα και λεω να παω βολτα προς Prater και Donauinsle.Στο μετρο εχει καποιες ωρες που δεν μπορω να μεταφερω το ποδηλατο;Kαι περα απο την Wochen Karte θα χρειαστει και ενα επιπλεον εισητηριο για αυτο σωστα;
Επειδη το site τους ειναι στα Γερμανικα μπορεις να μου πεις πως τα νοικιαζω;Πρεπει να βγαλω καποια καρτα;Και μετα αν το κρατησω ωρες το ποδηλατο πως πληρωνω;Παντως δεν το θελω απλως για να παω καπου.Θελω να παρω και να παω βολτα στο Prater & to Donauinsel(δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος).Nομιζω εκει δεν εχει κανενα σταθμο ποδηλατων.Και παλι ευχαριστω!Γιατί να μη νοικιάσεις citybike (CityBike innovative Fahrr) σχεδόν τζάμπα και όταν χρειάζεσαι να πας με το μετρό απλώς το αφήνεις και παίρνεις άλλο στον προορισμό σου... εγώ έτσι κάνω. Μη μεταφέρεις ποδήλατο στις ώρες αιχμής (περίπου 08.00 - 10.00 και 16.00 - 18.30). Νομίζω ότι χρειάζεται μισό εισητήριο (παιδικό), αλλά μάλλον υπερβολή είναι αυτό δεν πιστεύω σε έλεγχο να σου πουν τίποτε, απλά χαμογέλα και δείχνε με ενθουσιασμό τη Wochen Karte...
Για κάπιο περίεργο λόγο το link ήταν λάθος. Το σωστό είναι CITYBIKE WIEN Λοιπόν:Καλως ορισες φιλε μου!Θα σε εχω στα υποψιν μου για πληροφοριες, μιας και η Βιεννη ειναι στα αμεσα ταξιδιωτικα μας σχεδια!!!Ευχαριστω πολυ παντως!
Αγαπητέ Ixtlan απαντώ και στα δύο: Το Σάββατο και Κυριακή προβλέπεται αίθριος πιθανώς με λίγη συννεφιά χωρίς βροχή και θερμοκρασία 26 - 30. Το βράδυ ελαφρή δροσιά, αλλά με κοντομάνικο άνετα (Wetter - ). τη Δευτέρα αλλάζει σε δροσερότερο, αλλά όχι και κρύο ~20 - 25 βαθμοί.Φίλε μου γεια σου. Στον ουρανό σε γύρευα στο site σε βρήκα. Το Σάββατο ερχόμαστε με τη σύζυγό μου Βιέννη και θα 'θέλαμε κάποιες πραχτικές πληροφορίες.
1) Αν λόγω 15αύγουστου είναι ανοιχτά τα μουσεία καθώς και τα εστιατορια
2) Επειδή φτάνουμε αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα ειναι ευκολο να βρουμε τραπέζι σε κάποιο καλο εστιατόριο (είναι η γιορτή της γυναικας μου) και αν εχεις να μας προτίνεις κάποιο, όχι ιδιαίτερα ακριβό.
3) Έχουν εκπτώσεις αυτη την εποχή τα καταστήματα;