efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
τελεια θα ειναι, το εκανα περσι το καλοκαιριεκτός Ιούλιο που θα είμαι σε ιστιοπλοικό στισ Κυκλάδες ;-)
τελεια θα ειναι, το εκανα περσι το καλοκαιριεκτός Ιούλιο που θα είμαι σε ιστιοπλοικό στισ Κυκλάδες ;-)
Λοιπόν καλώς να μας έρθεις... πες μου λίγο για τι θα ενδιαφερόσουν και θα σου στείλω πληροφορίες... π.χ. κάτι όχι και πολύ γνωστό (και κοντά στο σπίτι μου) είναι η Hermesvilla της Sissy (παρόλο που νομίζω δεν έμεινε ποτέ εκεί) HERZLICH WILLKOMMENΚαλο σου ταξιδι!
Θεου θελοντος και Sky europe επιτρεπουσης σκοπευω να επισκεφθω τη Βιεννη για ενα τετραημερο στις αρχες Οκτωβριου. Καθε inside information θα ηταν παρα πανω απο καλοδεχουμενη.
Η "κρουαζιέρα" είναι με μικρό σχετικά ιστιοπλοϊκό και τη φίλη μου που είναι αρχάρια στο είδος, οπότε με δεδομένα τα μελτέμια τον Ιούλη μάλλον θα είναι περιπετειώδης!!!καλα να περασεις στην Κωνσταντινουπολη και στην κρουαζιερα στις κυκλαδες!
Ελπίζω να μη σας κάνω να ζηλέψετε αν πω ότι γράφω από τη ταράτσα της πανσιόν μου βλέποντας τα καράβια στο ΒόσποροΕυχαριστω για την αμεση απαντηση. Οπως ολοι οι τουριστες θα με ενδιεφερε κατι λιγοτερο τουριστικο. Εστιατορια και καφε καταρχην. Επειδη με ενδιαφερουν τα μουσεια και η τεχνη, υπαρχει καποιο μικρο το οποιο συνηθως μας ξεφευγει; Εχω ηδη επισκεφθει το Kunsthistorishes και σκοπευω να ξαναπαω.
Αλλη μια ερωτηση αν γνωριζεις μια και σε βρηκα ευκαιρο: Ταξιδευουμε με Sky europe και απ' οτι ακουγεται υπαρχει θεμα κατα ποσον η εταιρεια αυτη θα συνεχισει να πετα, οποτε προς το παρον μεχρι να μπει ο Οκτωβριος δεν κανω καμια περαιτερω κρατηση πουθενα. Θελουμε ομως να δουμε παρασταση στην Οπερα. Εννοειται οτι δε θα κλεισω εισιτηρια εφοσον δεν ξερω αν θα πεταξω καν. Αν τελικα καταφερουμε και φθασουμε στη Βιεννη υπαρχει καποια διαδικασια στα εκδοτηρια να βρω εισιτηριο απο επιστροφες εστω την τελευταια στιγμη; Ευχαριστω.
καλό ταξίδι!!Κωσταντινούπολη πάω την Κυριακή ;-)))
Μια και μολις γυρισα απο τη Σκοπελο μπορω να αντιμετωπισω με σχετικη ψυχραιμια τη θεα του Βοσπορου. Εχω ηδη κλεισει με SkyEurope σε αστεια τιμη οποτε δε θα τα κλαψω τα λεφτα μεν, θα σπαστω ομως αν δε βρεθω στη Βιεννη δε. Αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια οποτε ηδη εχω αρχισει να κανω σχεδια... και σε ευχαριστω για το νοιαξιμο. Καλα να περνας!Ελπίζω να μη σας κάνω να ζηλέψετε αν πω ότι γράφω από τη ταράτσα της πανσιόν μου βλέποντας τα καράβια στο Βόσπορο
Λοιπόν Έρση εκτός από αυτά που ανέφερα ήδη θα επιστρέψω σε πληροφορίες για Βιέννη τον Αύγουστο που θα επιστρέψω γιατί διευθύνσεις έχω στο σπίτι. Προσοχή με τη SkyEurope... εγώ δεν κάνω κρατήσεις γιατί φοβάμαι καθυστερήσεις και προβλήματα... η Ολυμπιακή εξάλλου, αν κάνεις κράτηση νωρίς, έχει καλύτερες τιμές! Το ίδιο και η Αustrian στα λεγόμενα red tickets.
Μάλλον αρχίζει η συνεδριακή περίοδος...! Πάντως Σεπτέμβρια αρχίζουν και οι βροχές και μάλλον προτιμότερο θα ήταν να ερχόσουν Αύγουστο?xoxonis τι γίνεται στην Βιέννη το Σεπτέμβριο και είναι τα ξενοδοχεία γεμάτα
ενώ Ιούλιο-Αύγουστο έχουν διαθέσιμα δωμάτια; τίποτε συνέδρια;
εφχ
Μάλλον αρχίζει η συνεδριακή περίοδος...! Πάντως Σεπτέμβρια αρχίζουν και οι βροχές και μάλλον προτιμότερο θα ήταν να ερχόσουν Αύγουστο?