paefstra
Member
"Το λανθάνον πληκτρολόγιο λέει την αλήθεια" ή κάπως έτσι. Γιατί να μην είναι νόστιμα; Τα φαλάφελ ωραία δεν είναι;νηστισιμοτατα θες να πεις...
"Το λανθάνον πληκτρολόγιο λέει την αλήθεια" ή κάπως έτσι. Γιατί να μην είναι νόστιμα; Τα φαλάφελ ωραία δεν είναι;νηστισιμοτατα θες να πεις...
φιλική συμβουλή: Η αισιοδοξία και ο ρεαλισμός ειναι 2 διαφορετικά πραγματα που δεν πρεπει να συγχεονται.Ίσως μια μέρα το φάω για να εξαγνιστω από αυτά που έφαγα στην Ιαπωνία.
.
Καλα ντε, μη βαρας. Αλλωστε στο θεμα φαγητο εχεις και τη χαρη και τη γνωση και την εμπειρια, αποδεδειγμενα. Προτεινε μας που να φαμε κανα πατσα τωρα στο Παρισι να μας αφησεις σεκους....Σοβαρος ειμαι κυριος. Επετρεψε μου να γνωριζω τον ουρανισκο μου και το τι του αρεσει και τι οχι καλυτερα απο σενα. Με γεια σου και χαρα σου να προτιμας το μακαρονι, την πιτσα, το ωμο κρεας και το φου γκρα απο το μουσακα, τον πατσα και το γυρο...Ασε ομως και τους αλλους να εχουν τις προτιμησεις τους.
Καποτε,κατα λαθος παρηγγειλα ενα πιατο με λουκανικο,στο Παρισι,σε ενα εστιατοριο με φαγητα απο Αιτη.Αφου ηρθε,πηρα μια μπουκια και μου φανηκε διαφορετικη η γευση,ηταν αρκετα ζουμερο,με ενα περιεργο χρωμα.Ρωταω,τον σερβιτορο και μου λεει οτι ειναι λουκανικο με αιμα..........εεεε,τι ηθελα να το ακουσω...... Περασε αρκετη ωρα,μεχρι να ξεχασω,εστω και αυτη τη μπουκιαΛουκάνικο με αίμα χοίρου
Και που να φας black pudding που έκανα το λάθος και το δοκίμασα εγώ κάπου στοΚαποτε,κατα λαθος παρηγγειλα ενα πιατο με λουκανικο,στο Παρισι,σε ενα εστιατοριο με φαγητα απο Αιτη.Αφου ηρθε,πηρα μια μπουκια και μου φανηκε διαφορετικη η γευση,ηταν αρκετα ζουμερο,με ενα περιεργο χρωμα.Ρωταω,τον σερβιτορο και μου λεει οτι ειναι λουκανικο με αιμα..........εεεε,τι ηθελα να το ακουσω...... Περασε αρκετη ωρα,μεχρι να ξεχασω,εστω και αυτη τη μπουκια
Εχουν περασει 30 χρονια και δεν ξεχναω,αυτο που αισθανθηκα.
Αυτό έπαθα και εγώ ακριβώς εδώ στο Λέστερ. Σε ένα μπουφέ πρωινού το είδα, μου έμοιαζε με μπιφτέκι και το χτύπησα. Οι Άγγλοισπανοί φίλοι μου με έδειχναν και γελούσαν αλλά εγώ δεν πήρα χαμπάρι γιατί νόμιζα ότι με κορόιδευαν που τίγκαρα το πιάτο μουΚαι που να φας black pudding που έκανα το λάθος και το δοκίμασα εγώ κάπου στο
Yorkshire ...