jousis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλα
Pizza mix, nutella, πολύ αμερικανιά βρε πανπαν.
Τζάμπα θερμίδες
Τζάμπα θερμίδες
O Χριστος κι ο Αγιος Νεκταριος! Το εφαγες αυτο; Τοσα φιστικια δεν τρωω ουτε μεσα σε ενα χρονο!
O Χριστος κι ο Αγιος Νεκταριος! Το εφαγες αυτο; Τοσα φιστικια δεν τρωω ουτε μεσα σε ενα χρονο!
Ειναι πολυ της μοδας,το φιστικι στα γλυκα,αυτο το καιρο στη Κωνσταντινουπολη....και υπεκυψα@karfitsa Κακούργα!!!!
Πες μου ότι έκανες συνειρμό το φυστίκια Αιγίνης με τον Αγ.Νεκτάριο Αιγίνης;O Χριστος κι ο Αγιος Νεκταριος!
Αυτο ακριβως, δεν εχω κατι αλλο πιο κοντινο σε φιστικι. Κι οπως βλεπω εζησε και στην Κωνσταντινουπολη (πραγμα που αγνοουσα). Αρα ταιριαζει γαντι!Πες μου ότι έκανες συνειρμό το φυστίκια Αιγίνης με τον Αγ.Νεκτάριο Αιγίνης;
http://el.wikipedia.org/wiki/Άγιος_Νεκτάριος_Αιγίνης
Φούλ της χοληστερίνης με ... ζοχάδες!Ινδική κουζίνα.
Τυριά και λαχανικά
Κοτόπουλο σε σάλτσα μάνγκο.
Αρνάκι σε κόκκινη καυτερή σάλτσα.
Χαχα, by far το πιο αστειο σχολιο που εχω διαβασει εδω και καιρο. Οταν θεωρεις τα λευκα ζυμαρικα, τα αυγα πτηνοτροφειου (Carbonara), το λευκο αλευρι (πανινι), τη ζαχαρη (gelato,Tiramisu), την κρεμα γαλακτος(gelato), τα αλλαντικα (Carbonara,πανινι, προσουτο), τα αγελαδινα γαλακτοκομικα προιοντα (gelato, Tiramisu), το αποφλοιωμενο ρυζι (risotto), τις μαργαρινες και τα μαγειρεμενα φυτικα ελαια (Carbonara, Polenta, rissotto) υγιεινα, πως να σε πεισω πως η ιταλικη κουζινα (τουλαχιστον το κομματι της που αγαπα ο κοσμος) ειναι κακης ποιοτητας;Σε κάποιο σχόλιο διάβασα πως η Ιταλική κουζίνα "ειναι πολυ κακης ποιοτητας". Θα συμφωνήσω, γιατί να φάω αυθεντική Carbonara με αυγό αφού υπάρχει η παραλλαγή με κρέμα γάλακτος με τόσα λιπαρά. Γιατί να φάω gelato τη στιγμή που στα περίπτερα υπάρχουν τόσα βιομηχανικά παγωτά;Ή η πολέντα, συνταγή από από τους ρωμαϊκούς χρόνους, μπαγιάτικη δλδ. Ή γιατί να φάω πανίνι όταν υπάρχουν τα mcdonalds με τόσα μεταλλαγμένα; Αμ το risotto; Ρύζι στο ...τηγάνι; Tiramisu; απαπα, Προσούτο; Μπέικον που έχει και λίπος για να νοστιμεύει. Αμ τα τυριά τους; Μοτσαρέλα λέει από μπάφαλο. Τι μπάφαλο; Μπάφαλο μπιλ, μπάφαλο σίτυ; Και στο τέλος σου φέρνουν και έναν εσπρέσο, μισή γουλιά!