Βράβευση των συχνών ταξιδευτών.

mariadimi

New Member
Το να ταξιδεύει κάποιος πολύ είναι μια επιλογή που κατά την γνώμη μου, αποτελεί ιδιαίτερο επίτευγμα και αξίζει αναγνώρισης με τη μορφή βραβείου ή "παρασήμου". Εγώ για παράδειγμα έχω ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες τα τελευταία χρόνια και κανένας κρατικος οργανισμός δεν έχει ενδιαφερθεί για την βράβευση μου η έστω κάποια επιχορήγηση για τα έξοδα μου, τα οποία όπως ξέρετε είναι δυσβάσταχτα.
Βέβαια, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου οι τουρίστες λαμβάνουν κάποιες μικρές διακρίσεις, αλλά συνήθως αυτές προέρχονται από ιδιωτικούς φορείς ή αεροπορικές εταιρείες.
Πολλές ξενοδοχειακές αλυσίδες προσφέρουν προνόμια σε όσους ταξιδεύουν συχνά, δωρεάν αναβαθμίσεις ή ειδικές παροχές, αλλά δεν είναι αρκετό.
Θέλω να πω οτι ορισμένοι άνθρωποι σαν εμένα και τον άντρα μου που θα καταφέρουν να επισκεφθούν σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου μπορεί να τιμηθούν από το Υπουργείο Τουρισμού και μέσω αυτής της βράβευσης να εμπνεύσουμε και άλλους στα social media να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας.

Μια βράβευση μπορεί να ακούγεται υπερβολική. Όμως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν κάποιες φοροελαφρύνσεις για άτομα που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Εκτός των εξόδων που καλουμαστε να καλύπτουμε για τα υποχρεωτικά ταξίδια στο εσωτερικό όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα τριήμερα, έχουμε να πληρώνουμε και εκατό αλλά χαράτσια. Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αφορά άτομα με χαμηλά εισοδήματα για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και το αποτέλεσμα είναι να ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδος το πολύ δυο με τρεις φορές τον χρόνο.
Αλλά τι να περιμένεις από μια κυβέρνηση που δεν ίδρωσε το αυτί της από μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις όπως για τα Τέμπη.
Ίσως πρέπει να ιδρυθεί μια οργάνωση για τα δικαιώματα μας. Εσείς τι λέτε;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μια βράβευση μπορεί να ακούγεται υπερβολική. Όμως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν κάποιες φοροελαφρύνσεις για άτομα που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό.
Τι ακριβώς προσφέρουν στην κοινωνία όσοι ταξιδεύουν για τη παρτη τους ή τέλος πάντων για προσωπικούς λόγους, όποιοι και αν είναι αυτοί, ώστε να έχουν το "προτέρημα" της φοροελάφρυνσης σε αντίθεση με άλλους που δεν έχουν ως προτεραιότητα τα ταξίδια;....

fotast

Member
Ταξιδιωτικό φόρουμ είμαστε,τα ταξίδια αγαπάμε όλοι αλλά να διεκδικήσουμε και φοροελαφρύνσεις για ταξίδια και μάλιστα εξωτερικού δεν περίμενα να το διαβάσω....

paefstra

Member
Τα ταξιδια ανοιγουν το μυαλο σας και σας κανουν καλυτερους ανθρωπους, καλυτερους απο τους κοινους θνητους που πανε εξοχικο. Αυτο ειναι το βραβειο σας.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Tο ακούσαμε κ αυτό!
Για τον εαυτό μας το κάνουμε, είναι πάθος, στάση ζωής, δεν εξάγουμε πολιτισμό για να δικαιούμαστε κάτι, απλά περιφερόμαστε και φτιάχνουμε αναμνήσεις.
Βραβεία αξίζουν όσοι καταφέρνουν με χίλιες δυό υποχρεώσεις να βγάλουν το μήνα στο τρελοκομείο που ζούμε και όχι όσοι από επιλογή κάνουμε τα σουλάτσα μας, ούτε επίτευγμα είναι, ούτε σπουδαίοι είμαστε, ούτε καν παράδειγμα προς μίμηση. 'Εχει κόσμο που έχει κάνει το γύρο του πλανήτη δις και δεν ποστάρει καν μια φωτογραφία, οπότε τη μπάλα χαμηλά, γιατί από ψωνισμένους που την έχουν δει εξερευνητές χορτάσαμε, για άλλον το επίτευγμα είναι οι 5 χώρες και για άλλον οι 90 αλλά αυτό αφορά τον εαυτό του και μόνο και κανέναν άλλον.

Τα ταξιδια ανοιγουν το μυαλο σας και σας κανουν καλυτερους ανθρωπους, καλυτερους απο τους κοινους θνητους που πανε εξοχικο. Αυτο ειναι το βραβειο σας.
Σιγά μη μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Με τα κόμπλεξ μας φεύγουμε και μ αυτά επιστρέφουμε και το ξέρεις καλά.

paefstra

Member
Σιγά μη μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Με τα κόμπλεξ μας φεύγουμε και μ αυτά επιστρέφουμε και το ξέρεις καλά.
Ειπα να τρολαρω λιγο αφου σκαλωσα στο "υποχρεωτικα ταξιδια Χριστουγεννα Πασχα". Που ειναι το κρατος?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ειπα να τρολαρω λιγο αφου σκαλωσα στο "υποχρεωτικα ταξιδια Χριστουγεννα Πασχα". Που ειναι το κρατος?
Εγώ αιτούμαι να βραβεύονται οι ιστορίες του μήνα από τον ΠΘ και να κερδίζουμε βόλτα με το Airforce one (ή όπως αλλιώς το λένε :rolleyes: )

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ίσως πρέπει να ιδρυθεί μια οργάνωση για τα δικαιώματα μας.
Έχω ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό την οργάνωση υπέρ των δικαιωμάτων των ψηλών στις αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μη μας βάζουν σε θέσεις για Ιάπωνες, περιμένω με χαρά τη συμμετοχή σας.

δεν εξάγουμε πολιτισμό για να δικαιούμαστε κάτι
Τι λέτε κυρία μου, εδω έχουμε μάθει σε Κουβανό να πίνει φραπέ και σε Καμποτζιανό να λέει γεια μας όταν σηκώνει το ποτήρι του, αν δεν είναι αυτό πολιτισμός τότε τι;

fotast

Member
Εγώ αιτούμαι να βραβεύονται οι ιστορίες του μήνα από τον ΠΘ και να κερδίζουμε βόλτα με το Airforce one (ή όπως αλλιώς το λένε :rolleyes: )
Για την βράβευση υπάρχει διαθέσιμος και "πρίγκιπας"/"υψηλότατος"....άλλη κλάση η βράβευση...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αν είσαι troll γουστάρω. Αλλά αν τα γράφεις σοβαρά μπορούμε να έχουμε ένα remake της Μαντάμ Σουσού.
Έλα, που ζητάς επιβραβεύσεις και επιχορηγήσεις για τα ταξίδια που έχεις την ευχέρεια να κάνεις.
Και μια ερώτηση, τι δουλειά έχεις εδώ μαζί μας στον Μπύθουλα;

maria91

Member
Το να ταξιδεύει κάποιος πολύ είναι μια επιλογή που κατά την γνώμη μου, αποτελεί ιδιαίτερο επίτευγμα και αξίζει αναγνώρισης με τη μορφή βραβείου ή "παρασήμου". Εγώ για παράδειγμα έχω ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες τα τελευταία χρόνια και κανένας κρατικος οργανισμός δεν έχει ενδιαφερθεί για την βράβευση μου η έστω κάποια επιχορήγηση για τα έξοδα μου, τα οποία όπως ξέρετε είναι δυσβάσταχτα.
Βέβαια, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου οι τουρίστες λαμβάνουν κάποιες μικρές διακρίσεις, αλλά συνήθως αυτές προέρχονται από ιδιωτικούς φορείς ή αεροπορικές εταιρείες.
Πολλές ξενοδοχειακές αλυσίδες προσφέρουν προνόμια σε όσους ταξιδεύουν συχνά, δωρεάν αναβαθμίσεις ή ειδικές παροχές, αλλά δεν είναι αρκετό.
Θέλω να πω οτι ορισμένοι άνθρωποι σαν εμένα και τον άντρα μου που θα καταφέρουν να επισκεφθούν σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου μπορεί να τιμηθούν από το Υπουργείο Τουρισμού και μέσω αυτής της βράβευσης να εμπνεύσουμε και άλλους στα social media να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας.

Μια βράβευση μπορεί να ακούγεται υπερβολική. Όμως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν κάποιες φοροελαφρύνσεις για άτομα που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Εκτός των εξόδων που καλουμαστε να καλύπτουμε για τα υποχρεωτικά ταξίδια στο εσωτερικό όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τα τριήμερα, έχουμε να πληρώνουμε και εκατό αλλά χαράτσια. Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αφορά άτομα με χαμηλά εισοδήματα για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και το αποτέλεσμα είναι να ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδος το πολύ δυο με τρεις φορές τον χρόνο.
Αλλά τι να περιμένεις από μια κυβέρνηση που δεν ίδρωσε το αυτί της από μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις όπως για τα Τέμπη.
Ίσως πρέπει να ιδρυθεί μια οργάνωση για τα δικαιώματα μας. Εσείς τι λέτε;
Γινε influencer μη περιμενεις απο το κρατος δε θα αναγνωρισει τον κοπο σου,ουτε του αντρα σου!κ θα τα χεις ολα τσαμπα αμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.955
Μέλη
39.658
Νεότερο μέλος
PopiTakhs

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom