varioAthens
Member
Τέλειο ταξίδι!!! :xmas_smile:
Ήταν, ναι...Τέλειο ταξίδι!!! :xmas_smile:
Κι εγώ όταν ταξιδεύω με τον αδερφό μου, όλοι θεωρούν ότι είμαστε ζευγάρι (φέτος μας πέρασαν και για νεόνυμφους :xmas_rolleyes... Είναι τόσο ασυνήθιστο να ταξιδεύουν μόνα τους δυο αδέρφια??? :xmas_confused:Για άλλη μια φορά, ενημερώσαμε αφού ήρθε το θέμα, πως είμαστε αδέρφια.
Στο Γιοχάνεσμπουργκ, συμπληρώθηκε η διπλανή μου θέση (με μία νέα κοπέλα που σίγουρα πίστευε πως ταξίδευα με την κοπέλα μου)
Ε, απ'ότι φαίνεται. Ειδικά όταν οι ηλικίες είναι κάπως έτσι... Στην ιστορία, πρέπει να έχω γράψει πάνω απο 7 φορές ότι μας πέρασαν για ζευγάρι, φαντάσου πόσες ήταν όλες. Κάπου γράφω ότι είχε γίνει τόσο συχνή η ερώτηση που δεν θα το έγραφα συνέχεια. Και στην άφιξή μας στο Μatopos μας έδωσαν σουίτα γιατί μας είχαν περάσει για ζευγάρι, χαμός!!Κι εγώ όταν ταξιδεύω με τον αδερφό μου, όλοι θεωρούν ότι είμαστε ζευγάρι (φέτος μας πέρασαν και για νεόνυμφους :xmas_rolleyes... Είναι τόσο ασυνήθιστο να ταξιδεύουν μόνα τους δυο αδέρφια??? :xmas_confused:
Έλα ντε! Όποιος δε με ξέρει θα λέει, τι τοφαλος θα'ν'αυτός; Πές όμως Κωνσταντίνα!!Τι λύσσα σε έπιασε με το φαί??? :xmas_lol:
Εγώ ευχαριστώ για την υπομονή σας.Αντώνη ευχαριστόυμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το υπέροχο ταξίδι με τόσο παραστατικό τρόπο! Ταξίδεψα μαζί σου...Και εις άλλα!!!
Που να φανταστώ... (άντε, πες μας!-εκτός αν γράψεις καμιά ιστορία!)νάξερες συνονόματε τι μου θύμισες με το Cape Town!!!
πάντως μου έκανες ένα διαφορετικό κι απίθανο ταξείδι
Ναι, ναι επισημαίνω ότι είσαι φέτες!!! :xmas_cheesygrin:Έλα ντε! Όποιος δε με ξέρει θα λέει, τι τοφαλος θα'ν'αυτός; Πές όμως Κωνσταντίνα!!
Ίσως επειδή προσέχω γενικά στη ζωή μου, όταν είμαι διακοπές του δίνω και καταλαβαίνει. Αλλά γενικά και τις 16-17 μέρες εκεί, ευχαριστηθήκαμε φαγητό!! Όταν το λέω τώρα, νομίζουν ότι τους κάνουμε πλάκα. Επειδή ήμασταν Ζιμπάπουε, νομίζουν φαίνεται πως θα τρώγαμε μύγες...... :xmas_confused:
Ευχαριστώ!Ναι, ναι επισημαίνω ότι είσαι φέτες!!! :xmas_cheesygrin: