ikarialover
Member
Μα τι όμορφες εμπειρίες ζήσατε σε αυτό το ταξίδι...Υπέροχα!
Καλά ήταν, δεν μπορώ να πώ... :xmas_lol:Μα τι όμορφες εμπειρίες ζήσατε σε αυτό το ταξίδι...Υπέροχα!
Δεν την θέλουμε την ησυχία μας! Ποιός είπε ότι την θέλουμε???? :xmas_rolleyes:Υπομονή πάντως, 1-2 μέρες έμειναν και μετά σας
αφήνω στην ησυχία σας! :xmas_biggrin:
Ναι, αλλά εγώ;;; Εμένα δε με σκέφτεται κανείς...;Δεν την θέλουμε την ησυχία μας! Ποιός είπε ότι την θέλουμε???? :xmas_rolleyes:
Εμείς θέλουμε ιστορία!!!!!!! :xmas_cheesygrin:
Ναι, αλλά εγώ;;; Εμένα δε με σκέφτεται κανείς...;
Πώς θα 'χω κουράγιο να γράψω την επόμενη όοοταν πραγματοποιηθεί το επόμενο ταξίδι;
Πώ πώ...Κοκκίνησα πρωί πρωί!Διαβάζοντας πολύ προσεχτικά την κάθε ενότητα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησες την ιστορία μέχρι σήμερα μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από τις καλύτερες για μένα ιστορίες του φόρουμ. Και καλογραμμένη, με πολύ χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να γίνεται κουραστική, με αγωνία, με πολύ ωραίες εικόνες. Σκέφτομαι πόσες αναμνήσεις θα έχεις αποκομίσει από αυτό το ταξίδι. Μπράβο Αντώνη!!
Φώκιες βλέπω καθημερινά, τα πιγκουϊνάκια είναι που μ'αρέσουν κι εμένα!Και μενα μου εφτιαξες τη μερα Αντωνακη!
Ειδικα με την αφηγηση για τις φωκιες κ τα πιγκουινακια ..λατρεμενα ζωακια..πολυ θα ηθελα να ημουν μαζι σας.
ΥΓ Δεν πειραζει που δεν πηγες στην Κινα ,ηρθε η Κινα σε σενα.
ΥΓ1 Δωσε παραλιοαναφορα αληθεια ...