underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Υπέροχη η ιστορία σου Αντώνη και εύχομαι να πραγματοποιήσεις πολλά ακόμα τόσο συναρπαστικά και ιδιαίτερα ταξίδια!
Γι'αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη "ΤΕΛΟΣ" αντί για ΤΕΛΟΣ, αλλά πόσο ήπιο μπορεί να γίνει το χτύπημα ακόμη και με αυτό;Αντώνη, άργησα να διαβάσω τα τελευταία κεφάλαια, μόνο και μόνο για να μην δω τη λέξη "ΤΕΛΟΣ" στην υπέροχη ιστορία σου.
Μα τι κακή συνήθεια είναι αυτή; Σαν να κοιμάσαι και ονειρεύεσαι κάτι υπέροχο και ξαφνικά κάποιος σου πετάει ένα κουβά παγάκια για να σε ξυπνήσει!
2012 ταξίδια σου εύχομαι
Τα ταξιδια δεν τελειωνουν ποτε μεσα στο μυαλο μας ..ουτε τα προηγουμενα ουτε τα επομενα .
Αντωνακη ευχομαι το 2012 να σου φερει κι αλλες συγκινησεις σε μακρινους προορισμους .
(Περασα την ταξη δασκαλε?:xmas_cheesygrin
Ε, λογικό...Όταν με το καλό την ξαναπιάσεις, ξεκίνα και πάλι (αν το έχεις ήδη διαβάσει) απο το κεφάλαιο Η Βουτιά Ι (είναι καλό σημείο να σε ξαναβάλει στο πνεύμα και αγαπημένο μου κεφάλαιο...).Eγω απο ενα σημειο κι επειτα χαθηκα στις τοσες σελιδες! Πρεπει να μεταφερθει η ιστορια σου για να τη διαβασω ολη σ'ενα ποστ
Ειμαι στην Ινδια της Vario τωρα :xmas_cheesygrin: Μολις φυγω απο'κει θα πεταχτω στη Ζιμπαμπουε για μια βουτια, μεχρι τοτε ισως να'χει μεταφερθει και θα ξεκινησω απ'την αρχη, δε μπορω αλλιως :xmas_biggrin:Ε, λογικό...Όταν με το καλό την ξαναπιάσεις, ξεκίνα και πάλι (αν το έχεις ήδη διαβάσει) απο το κεφάλαιο Η Βουτιά Ι (είναι καλό σημείο να σε ξαναβάλει στο πνεύμα και αγαπημένο μου κεφάλαιο...).
Έχω γράψει ''ΤΕΛΟΣ'' εδώ και μέρες, είδα ότι πολλές ιστορίες μεταφέρθηκαν, αλλά η δικιά μου έμεινε στις ''υπο εξέλιξη''.
Άντε βρε παιδιά, μεταφέρετέ με!!!
Αααα...τη διάβασα πρόσφατα και την Ινδία της Vario!Ειμαι στην Ινδια της Vario τωρα :xmas_cheesygrin: Μολις φυγω απο'κει θα πεταχτω στη Ζιμπαμπουε για μια βουτια, μεχρι τοτε ισως να'χει μεταφερθει και θα ξεκινησω απ'την αρχη, δε μπορω αλλιως :xmas_biggrin:
Ε αφου δε μπορουμε να "ξεπατωθουμε" στα ταξιδια το'χουμε ριξει στο διαβασμαΑααα...τη διάβασα πρόσφατα και την Ινδία της Vario!
''Ξεπατωθήκαμε'' στο διάβασμα!!
Αυτό δεν έπρεπε να το πείς...Ε αφου δε μπορουμε να "ξεπατωθουμε" στα ταξιδια το'χουμε ριξει στο διαβασμα
Κρατα γερα Αντωνη!Αυτό δεν έπρεπε να το πείς...