• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ζιμπάμπουε Νότια Αφρική Βουτιά στο…αφρικάνικο όνειρο (Ζιμπάμπουε & Ν.Αφρική)

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Υπέροχη η ιστορία σου Αντώνη και εύχομαι να πραγματοποιήσεις πολλά ακόμα τόσο συναρπαστικά και ιδιαίτερα ταξίδια!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Αντώνη, άργησα να διαβάσω τα τελευταία κεφάλαια, μόνο και μόνο για να μην δω τη λέξη "ΤΕΛΟΣ" στην υπέροχη ιστορία σου.
Μα τι κακή συνήθεια είναι αυτή; Σαν να κοιμάσαι και ονειρεύεσαι κάτι υπέροχο και ξαφνικά κάποιος σου πετάει ένα κουβά παγάκια για να σε ξυπνήσει!
2012 ταξίδια σου εύχομαι :)

_antonis_

Member
Αντώνη, άργησα να διαβάσω τα τελευταία κεφάλαια, μόνο και μόνο για να μην δω τη λέξη "ΤΕΛΟΣ" στην υπέροχη ιστορία σου.
Μα τι κακή συνήθεια είναι αυτή; Σαν να κοιμάσαι και ονειρεύεσαι κάτι υπέροχο και ξαφνικά κάποιος σου πετάει ένα κουβά παγάκια για να σε ξυπνήσει!
2012 ταξίδια σου εύχομαι :)
Γι'αυτό χρησιμοποίησα τη λέξη "ΤΕΛΟΣ" αντί για ΤΕΛΟΣ, αλλά πόσο ήπιο μπορεί να γίνει το χτύπημα ακόμη και με αυτό;
Ελπίζω όντως να ήταν σα να ονειρευόσουν κάτι, γιατί χρησιμοποίησα τη λέξη και στον τίτλο μου! :D
Ευχαριστώ Άριά μου, καλά ταξίδια και σε σένα!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τα ταξιδια δεν τελειωνουν ποτε μεσα στο μυαλο μας ..ουτε τα προηγουμενα ουτε τα επομενα .
Αντωνακη ευχομαι το 2012 να σου φερει κι αλλες συγκινησεις σε μακρινους προορισμους .

(Περασα την ταξη δασκαλε?:xmas_cheesygrin:)

_antonis_

Member
Τα ταξιδια δεν τελειωνουν ποτε μεσα στο μυαλο μας ..ουτε τα προηγουμενα ουτε τα επομενα .
Αντωνακη ευχομαι το 2012 να σου φερει κι αλλες συγκινησεις σε μακρινους προορισμους .

(Περασα την ταξη δασκαλε?:xmas_cheesygrin:)

Έτσι είναι, αλλά είδα ότι χρειαζόμουν αυτό το ταξίδι για το συνειδητοποιήσω!

Να'σαι καλά. Βάζω τα δυνατά μου για να πραγματοποιήσω αυτό που μου εύχεσαι!! Και να ευχηθώ επίσης!!

(ότι και να λές, οι απουσίες έχουν περαστεί στα πρακτικά!! :bleh: )

manelaki

Member
Eγω απο ενα σημειο κι επειτα χαθηκα στις τοσες σελιδες! Πρεπει να μεταφερθει η ιστορια σου για να τη διαβασω ολη σ'ενα ποστ :)

_antonis_

Member
Eγω απο ενα σημειο κι επειτα χαθηκα στις τοσες σελιδες! Πρεπει να μεταφερθει η ιστορια σου για να τη διαβασω ολη σ'ενα ποστ :)
Ε, λογικό...Όταν με το καλό την ξαναπιάσεις, ξεκίνα και πάλι (αν το έχεις ήδη διαβάσει) απο το κεφάλαιο Η Βουτιά Ι (είναι καλό σημείο να σε ξαναβάλει στο πνεύμα και αγαπημένο μου κεφάλαιο...).

Έχω γράψει ''ΤΕΛΟΣ'' εδώ και μέρες, είδα ότι πολλές ιστορίες μεταφέρθηκαν, αλλά η δικιά μου έμεινε στις ''υπο εξέλιξη''.

Άντε βρε παιδιά, μεταφέρετέ με!!!

manelaki

Member
Ε, λογικό...Όταν με το καλό την ξαναπιάσεις, ξεκίνα και πάλι (αν το έχεις ήδη διαβάσει) απο το κεφάλαιο Η Βουτιά Ι (είναι καλό σημείο να σε ξαναβάλει στο πνεύμα και αγαπημένο μου κεφάλαιο...).

Έχω γράψει ''ΤΕΛΟΣ'' εδώ και μέρες, είδα ότι πολλές ιστορίες μεταφέρθηκαν, αλλά η δικιά μου έμεινε στις ''υπο εξέλιξη''.

Άντε βρε παιδιά, μεταφέρετέ με!!!
Ειμαι στην Ινδια της Vario τωρα :xmas_cheesygrin: Μολις φυγω απο'κει θα πεταχτω στη Ζιμπαμπουε για μια βουτια, μεχρι τοτε ισως να'χει μεταφερθει και θα ξεκινησω απ'την αρχη, δε μπορω αλλιως :xmas_biggrin:

_antonis_

Member
Ειμαι στην Ινδια της Vario τωρα :xmas_cheesygrin: Μολις φυγω απο'κει θα πεταχτω στη Ζιμπαμπουε για μια βουτια, μεχρι τοτε ισως να'χει μεταφερθει και θα ξεκινησω απ'την αρχη, δε μπορω αλλιως :xmas_biggrin:
Αααα...τη διάβασα πρόσφατα και την Ινδία της Vario!
''Ξεπατωθήκαμε'' στο διάβασμα!! :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα