Πιστεύω κ εγω σας συμφέρει η μετακίνηση σας εντός πόλης να είναι με ουμπερ και πόδια οι στάσεις του μετρό δεν είναι και τόσο βολικες ..Αν χρειαστεί μπορείτε να πάρετε και μεμονωμένο εισιτήριο από εκεί αλλά στο κέντρο όλα θα τα κάνετε με τα πόδια...Εμείς ουσιαστικά για αψιδα κ σπα πήραμε ουμπερ όλα τα άλλα άνετα με τα πόδια αρκεί να έχετε κλείσει κεντρικό ξενοδοχείο...Για τις φώτο στο μουσείο δεν ξέρω γτ τελικά εμείς δεν μπήκαμε μέσα...Ίσως ο @Στάθης σε βοηθήσει περισσότερο ...Καλησπέρα. Κοιτάζω να πάω κι εγώ στο Βουκουρέστι για 4-5 μέρες. Έχω διαβάσει πολλά ποστ αλλά έχω ακόμα κάποιες απορίες.
1. Από το αεροδρόμιο με το λεωφορείο πως πάμε στην πόλη; Από που θα το πάρουμε και χρειάζεται το απλό εισιτήριο ή κάποιο πιο ακριβό;
2. Χρειάζεται να βγάλω κάρτα για τα ΜΜΜ ή οι αποστάσεις καλύπτονται εύκολα; Αν συμφέρει η κάρτα από που θα την βγάλω και πόσο κοστίζει;
3. Έχω διαβάσει ότι σε διάφορα μουσεία, το παλάτι του λαού και το παλάτι πελες, πρέπει να πληρώσω για να μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες. Ισχύει αυτό; Που αλλού συμβαίνει αυτό;
4. Σκοπεύω να μείνω κι ένα βράδυ στο Μπράσοβ και από εκεί να πάω και στο κάστρο Μπραν. Διάβασα ότι υπάρχει λεωφορείο που καλύπτει αυτήν την απόσταση αλλά δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δρομολόγια, ώρες αναχώρησης και κόστος. Επίσης , το εισιτήριο Βουκουρέστι-Μπράσοβ-Βουκουρέστι πόσο κοστίζει;
Αν γνωρίζει κανείς τίποτα, ας με βοηθήσει!
Ευχαριστώ και καλη συνέχεια!