Yiota x
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θαυλάνδη
Ευχαριστώ Μαρία μου... άκουσα και εγω πολύ καλά σχόλια για τα clubs τους από κάτι παιδιά. Ποιό θα μου πρότεινες?
Εμεις πηγαμε στο barbero,s-club,old city και αλλο ενα που δε θυμαμαι ονομαολα μου φανηκαν κομπλε αν και το πρωτο ηταν πιο πολυ μπαρακι..ειχε και μαγαζια μονο με ροκ μουσικη αν εισαι του ειδους..μην σε ξενισει η παρουσια κοριτσιων-αγοριων ως υποδοχη απ εξω ή αν προσπαθησουν πιανοντας σου την κουβεντα να σε βαλουν στο μαγαζι που δουλευουν,μπορεις να αρνηθεις ευγενικα και θα φυγουν..καλα να περασεις και να μας πεις τις εμπειριες σου!Ευχαριστώ Μαρία μου... άκουσα και εγω πολύ καλά σχόλια για τα clubs τους από κάτι παιδιά. Ποιό θα μου πρότεινες?
Το bamboo ειναι αυτο που τραβα τον πιο πολυ κοσμο οποτε αν θελετε να πατε καλο θα ειναι να κανετε κρατηση.Τσεκαρετε και το control, εμας μας αρεσε.Επίσης από νυχτερινή ζωή τι λέει το βουκουρέστι? σκεφτόμαστε για κάποιο club μιας και θα ειμαστε και σαββατοκυριακο εκει, τι φάση είναι? θέλει κράτηση? μου βγάζει το bamboo ως καλή επιλογή. σχόλια?
thanks !Εμεις πηγαμε στο barbero,s-club,old city και αλλο ενα που δε θυμαμαι ονομαολα μου φανηκαν κομπλε αν και το πρωτο ηταν πιο πολυ μπαρακι..ειχε και μαγαζια μονο με ροκ μουσικη αν εισαι του ειδους..μην σε ξενισει η παρουσια κοριτσιων-αγοριων ως υποδοχη απ εξω ή αν προσπαθησουν πιανοντας σου την κουβεντα να σε βαλουν στο μαγαζι που δουλευουν,μπορεις να αρνηθεις ευγενικα και θα φυγουν..καλα να περασεις και να μας πεις τις εμπειριες σου!
ωραία, σ'ευχαριστώ!Το bamboo ειναι αυτο που τραβα τον πιο πολυ κοσμο οποτε αν θελετε να πατε καλο θα ειναι να κανετε κρατηση.Τσεκαρετε και το control, εμας μας αρεσε.
Αν θέλεις να πας σε κάστρο θα σου πρότεινα να πας στο Pelles. Είναι πιο ωραίο, πιο κοντά στο Βουκουρέστι και πας με το τρένο.γνωριζει καποιος αν απο το βουκουρεστι μπορει με οποιονδηποτε τροπο να μεταβει στο καστρο του δρακουλα .(με γκρουπ ή μεμονομενα)
Καλησπερα φιλε..επειδη ειναι να παω και εγω θεωρω οτι ακριβος προορισμος δεν ειναι..επειδη το δικο μου ταξιδι ειναι Πρωτοχρονια ισως ολο και κατι να ναι τσιμπημενο προς τα απανω..θεωρω την χωρα γενικοτερα σε σχεση μ αυτα που εχω διαβασει/ακουσει και σε σχεση με εμας φθηνη..Θελουμε να παμε καπου ενα 3ημερο... σχετικα οικονομικα γιατι το Μαρτιο εχουμε στο προγραμμα να παμε Βαρκελωνη και Μαδριτη, ειναι καλα πιστευτε στο Βουκουρεστη?
Εχει να δεις πραγματα?
Το ξερω οτι ειναι φτηνα...η απορια μου ειναι αλλη...εχει πραγματα να δουμε η δεν αξιζει και τοσο σαν μερος?Καλησπερα φιλε..επειδη ειναι να παω και εγω θεωρω οτι ακριβος προορισμος δεν ειναι..επειδη το δικο μου ταξιδι ειναι Πρωτοχρονια ισως ολο και κατι να ναι τσιμπημενο προς τα απανω..θεωρω την χωρα γενικοτερα σε σχεση μ αυτα που εχω διαβασει/ακουσει και σε σχεση με εμας φθηνη..
Η απορια σου θα πρεπε να ναι ποσα θες να διαθεσεις..αν εισαι Low budget τοτε πας Βουκουρεστι εχει πραγματα να δεις ενα google search θα σε πεισει!αν εισαι πιο ανετος τοτε δεν χωραει θεμα συζητησης...Το ξερω οτι ειναι φτηνα...η απορια μου ειναι αλλη...εχει πραγματα να δουμε η δεν αξιζει και τοσο σαν μερος?