paefstra
Member
Εχει χρησιμοποιήσει κανείς uber απο το αεροδρόμιο Otopeni για το Βουκουρέστι; Βρίσκεις εύκολα;
....Talixo................Εχει χρησιμοποιήσει κανείς uber απο το αεροδρόμιο Otopeni για το Βουκουρέστι; Βρίσκεις εύκολα;
Το ταξί κοστίζει 8 ευρώ, γιατί να πληρώσω τρανσφερ;....Talixo................
Αναφέρεται παντού ότι έχει (tripadvisor, rome2rio και στη σελιδα της uber). Παρόλα αυτά δεν ξέρω πόσο διαδεδομένο είναι και γι αυτό ρωτάω αν ειναι αξιοπιστο το να βρω γρηγορα και αν εχει χρησιμοποιησει κανεις.Έχει Uber στο Βουκουρέστι; Το έχεις τσεκάρει κάπως; Αν έχει, τότε γιατί να μην δεν βρείς γρήγορα; Αφού βρήκα εγώ Uber στις 4 τα χαράματα στο Μαρκόπουλο για Ελευθέριο Βενιζέλο τότε θα βρείς και εσύ
Πάνε όμως αυτά πλέον στην Ελλάδα...
Ακόμα και ελάχιστα διαδεδομένο να είναι, στα αεροδρόμια έχουν πάντα καλή κάλυψη. Θυμάμαι εποχές που στην Αθήνα είχαν 60 αυτοκίνητα max, και πάνω από 10 ήταν μονίμως αραγμένα στο αεροδρόμιο.Αναφέρεται παντού ότι έχει (tripadvisor, rome2rio και στη σελιδα της uber). Παρόλα αυτά δεν ξέρω πόσο διαδεδομένο είναι και γι αυτό ρωτάω αν ειναι αξιοπιστο το να βρω γρηγορα και αν εχει χρησιμοποιησει κανεις.