mania_greece
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τα χωριά του Ρήνου
Πολύ ωραία γραμμένη ιστορία.Πολύ ωραίες εικόνες.Εύχομαι να περάσω κσι γω το ίδιο εντυπωσιακά.
Αμφιβαλλεις mania? Βουδαπεστη και "ασχημα" ειναι εννοιες μη συμβατες!Πολύ ωραία γραμμένη ιστορία.Πολύ ωραίες εικόνες.Εύχομαι να περάσω κσι γω το ίδιο εντυπωσιακά.
Δεν θελω δικαιολογιεςπιστεύω ότι έχω καλυφθεί από όλους τους άλλους, που ήταν λεπτομερείς και με φανταστικές φωτογραφίες.Έτσι, δεν νομίζω ότι θα έχω κάτι παραπάνω να γράψω.Χα!!!!Χα.
Θα κάνω ότι μπορώ. Νάσαι καλά.Δεν θελω δικαιολογιες
Το διαγωνισμα στην εκθεση ειναι υποχρεωτικο για ολη τη ταξη !!!
Καλώς την πάλι εδώ στην χειμωνιάτικη Βουδαπέστη.Μπαινω στο φορουμ διαβαζω για Βουδαπεστη......
Ανοιγω την τηλεοραση και πεφτω σε διαφημιση, η οποια εχει γυριστει στη Βουδαπεστη.........
Λετε το συμπαν να μου στελνει μηνυματα;
Ετσι νόμιζα και εγώ πριν ξεκινήσω να γράφω για την Βουδαπέστη (ευτυχώς που μου άλλαξε γνώμη η @Dina Z, σε κάποιο άλλο thread νομίζω).έχω καλυφθεί από όλους τους άλλους, που ήταν λεπτομερείς και με φανταστικές φωτογραφίες.Έτσι, δεν νομίζω ότι θα έχω κάτι παραπάνω να γράψω.Χα!!!!Χα.
Συμφωνω σε ολα μαζι σου και ιδιαιτερα σε αυτο.η συγγραφή ιστοριών προσφέρει, πρώτα απ' όλα, σε εμάς τους ίδιους την ευκαιρία να κρατήσουμε το ταξίδι ζωντανό στη μνήμη μας, για όσα χρόνια κι αν περάσουν
Θέλω κι εγώ να σ' ευχαριστήσω που μοιράζεσαι μαζί μας αυτή την εμπειρία με τόσο λεπτομερή περιγραφή και μας μεταφέρεις όχι μόνο όλη την πληροφορία αλλά και την ατμόσφαιρα της Βουδαπέστης. Σε δύο μέρες θα την επισκεφτούμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δίνεις. Ήδη μας έχεις βάλει στο κλίμα! Ευχαριστούμε και πάλι, καλά ταξίδια!Με κάνεις πολύ χαρούμενη που κατάφερα με την ιστορία μου να σε ταξιδέψω. Όταν διαβάζω τέτοια λόγια σκέφτομαι πως ο κόπος και η ταλαιπωρία που έχει η συγγραφή μίας ιστορίας έπιασαν τόπο και βοήθησαν κάποιους ανθρώπους είτε να ταξιδέψουν νοερά είτε να οργανώσουν το δικό τους ταξίδι καλύτερα και ευκολότερα. Σε ευχαριστώ θερμά.
Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου και σας εύχομαι καλό ταξίδι και καλά να περάσετε στην πολύ όμορφη Βουδαπέστη!Θέλω κι εγώ να σ' ευχαριστήσω που μοιράζεσαι μαζί μας αυτή την εμπειρία με τόσο λεπτομερή περιγραφή και μας μεταφέρεις όχι μόνο όλη την πληροφορία αλλά και την ατμόσφαιρα της Βουδαπέστης. Σε δύο μέρες θα την επισκεφτούμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δίνεις. Ήδη μας έχεις βάλει στο κλίμα! Ευχαριστούμε και πάλι, καλά ταξίδια!