Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!πολύ ωραία η αφήγηση σου και οι φωτογραφίες επίσης!!!!έχω μία απορία όμως.Μόνη σου σχεδίασες το ταξίδι σας?αν ναί από που πήρες τόσο αναλυτικές πληροφορίες?
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!Σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντηση στις απορίες μου,αλλά μάλλον το "χεις" με την οργάνωση.
Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να κάνεις τα ονειρεμένα ταξίδια σου!!!!!!!!κι εμείς να ταξιδεύουμε μαζί σου!!!!!!Καλές Γιορτές εύχομαι!!!!!!
Σε ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα σχόλια!Πάρ' ότι πριν εναμισυ χρόνο έψαχνα πληροφορίες για την Βουδαπέστη δεν βρήκα αυτή την καταπληκτική περιγραφή! Με ξαναταξιδεψες με διαφορετικές συνθήκες! Η μόνη ομοιότητα ήταν η βροχή, εσάς η τελευταία μέρα εμάς η πρώτη την οποία την περάσαμε στα public καραβάκια του Δούναβη. Μαϊος 2019.
Συγχαρητηρια για τις περιγραφές και τις φωτογραφίες!
@DimisG Αχ! Τι όμορφα λόγια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι ιστορίες μου βοηθούν τον αναγνώστη να ταξιδέψει νοερά μαζί μου. Πιο πολύ όμως χαίρομαι όταν κάποιος μπορεί να βοηθηθεί από τις δικές μου προτάσεις, πληροφορίες ή εμπειρίες ώστε να οργανώσει, όσο καλύτερα μπορεί, και το δικό του ταξίδι. Σου εύχομαι ολόψυχα κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις το ταξίδι αυτό και να περάσεις υπέροχα στην όμορφη Βουδαπέστη.Συγχαρητήρια @Klair , θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη και τόσο ζωντανή περιγραφή σου. Αφορμή για να τη διαβάσω στάθηκε το παρ'ολίγον ταξίδι μου στην Βουδαπέστη, το οποίο ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή άδοξα εξαιτίας ενός απροσδόκητου συμβάντος. Παρ'όλο αυτά πέντε χρόνια μετά και εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και βοηθητική για όποιον σχεδιάζει εκδρομή στην Βουδαπέστη. Ειλικρινά έπιασα μερικές φορές τον εαυτό μου να έχει απορροφηθεί από την τόσο ωραία και γεμάτη εικόνες περιγραφή σου, που ήταν σαν να ήμουν και εγώ εκεί. Αποκορύφωμα της όλης προσπάθειας σου φυσικά ήταν το θαυμάσιο βίντεο.