Φανταζομαι ότι δεν ειναι ότι δεν εγκρινει κανεις τις επιλογες σου απλα εσυ ο ιδιος τις απερριψες στο μηνυμα σου λεγοντας ότι δεν θες Καπρι και Ιταλια, ουτε Κυανη Ακτη γιατι εχεις ξαναπαει. Εγω θα σου προτεινω να κατσεις να διαβασεις μερικες ταξ. ιστοριες για τους προορισμους που σε ενδιαφερουν, συζήτησε το με την κοπελα σου, ψαξτο και λιγο στο ιντερνετ γιατι διαφορετικα δεν θα καταληξεις παλι πουθενα.θελουμε εξωτερικο παιδια.Απο ελληνικα νησια εχουμε επισκεφτει τα περισσοτερα.Ιμπιζα κ μαγιορκα ειναι πανακριβα να βγεις εξω απ οσο εμαθα κ δεν ειναι κ οτι καλυτερο για διακοπες ζεγαριου.Θελαμε πιο ρομαντικα κτλ.Απ τις επιλογες που εβαλα εγω δεν εγκρινετε τπτ?Για το καπρι εχω ακουσει τα καλυτερα κ σε συνδιασμο με ρωμη που δεν εχω δει ακομα νομιζω θα ταν καλη επιλογη κ ακουσα κ πως δε χρειαζεται κ αμαξι.Κυανη ακτη εχω παει κ ειναι πανεμορφα κ ισως να ηθελα να δω κ το σαν τροπε κ για την τενεριφη εχω ακουσει πως ειναι απ τα καλυτερα νησια της ισπανιας.
Τυνησια θελαμε πολυ αλλα ειπαμε αν ειναι να παμε να γινει φθινοπωρο καλυτερα για να το ευχαριστηθουμε καλυτερα λογω καιρου.Μας ειπαν οτι επικρατουν θερμοκρασιες 40+ καθημερινα σε εκεινες τις περιοχες τον Ιουλιο κ οτι δεν ειναι καλη περιοδος.Για πορτογαλια δε το χω κοιταξει κ πολυ αν κ εχω ακουσει πραγματα για μαδειρα.Το κακο ειναι πως ψιλοβιαζομαστε για να τα κλεισουμε ολα για να βρουμε φθηνοτερα κ ακομα δεν εχουμε επιλεξει τον προορισμο.
γράφανε , γράφανε και στο τέλος μετά απο 10 σελίδες προτάσεων τους είπες "δεν θα πάω".
Γραφει καποιος οτι θελει να παει Περου,γραφουμε,γραφουμε και μετα αποφασιζει οτι θα παει Συβοτα...