babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
αβυσσινι, ξύλινο, εβένινο μασίφ εξ Αβησσυνίας.Μαγιορκα: Μπαμπαντουμα.. τι χρωμα ειχε το "βραχιολακι" σου βρε,αβυσσινι ή βερικοκι?
Γιατί τσιμπάς; Είπα εγώ πουθενά ότι έμεινες σε κάτι τέτοιο ή έκανες τέτοιου τύπου διακοπές; Αυτό που είπα είναι ότι ο τόπος απευθύνεται/επικεντρώνεται σε αυτού του είδους την πελατεία - με όλα τα γνωστά συνακόλουθα. Και ό,τι και να λες ή να πιστεύεις, αυτή είναι πραγματικότητα είτε μας αρέσει, είτε όχι.οσοι με ξερουν εστω και λιγο, ειτε προσωπικα ειτε ακομη και μεσα απο το φορουμ, ευκολα καταλαβαινουν οτι δεν θα μπoρουσα ποτε να προτεινω σε καποιον διακοπες τυπου all inclusive..
δεν εχω μεινει ποτε σε all inclusive, ουτε προκειται..παντα επιλεγω το μικρο, το κεντρικο και το boutique οσο και αν μου κοστιζει αυτη η επιλογη..
δεν θα αντιπαρελθω επι του παροντος τα σχολια για το νησι, οι αποριες ολων θα λυθουν οσονουπω..
Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται οτι η Μαγιορκα ειναι ενας παρεξηγημενος προορισμος διακοπων.. αλλα τοσο υπεροχος για εκεινους που τον εχουν ανακαλυψει..
... την οποία, βεβαίως, ενδέχεται και να μην είδες, αν κυκλοφορούσες με λίμο ή την έβγαζες στους χώρους του boutique καταλύματός σου...
Anyway, αρκετά με την δια-προσωπική "κόντρα" για έναν τόπο που ούτως ή άλλως δεν αξίζει (τουλάχιστον όπως τον διαφημίζουν). Και όπως σωστά είπες, είμαστε αρκετά γνωστοί και οι δύο στα μέλη (είτε προσωπικά, είτε απ' τα γραφόμενά μας) του φόρουμ και μπορούν να κρίνουν και να καταλάβουν τι λέει και τι εννοεί ο καθένας μας. Καλά να περάσεις στη Λισαββώνα.