ConstadinosO
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπολόνια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Καλησπερα!Κατ'αρχας θα ηθελα και εγω να ευχηθω σε ολα τα μελη Καλη χρονια μιας και δεν προλαβα να το πω πουθενα στο forum και να σας ευχαριστησω που..υπαρχετε!αχαχα γιατι στην εφηβικη ηλικια δυστηχως λιγοι εχουν ενδιαφερον προς τα ταξιδια(παρεπιμπτοντως για οσους δεν το ξερουν ειμαι 16 ετων στα 17).Λοιπον,εχω ενα συνθετο προβλημα για το καλοκαιρι και θελω συμβουλες και προτασεις απο μελη του φορουμ!Οπως ειχα γραψει αρκετες φορες παλιοτερα,εχω κανει ανταλλαγες(οταν ημουν 14 ετων) με Βαρκελωνη.2 χρονια και κατι μετα ο Ισπανος(Ισπανοσουηδος για την ακριβεια,η Καταλανος ) ο οποιος ειναι 19 ετων ερχεται μαζι με ολη την οικογενεια του(ο αδερφος του 9 περιπου ετων και την Σουηδη μητερα του(μιας και ο οι γονεις του ειναι χωρισμενοι)) οπως και μαζι με ολη την Σουηδικη κοινοτητα Ισπανιας(γυρω στα 12 ατομα).Εμεις λοιπον εχουμε αναλαβει να τους φτιαξουμε το προγραμμα καπως.Θα κατσουν Αθηνα(η γυρω απο αυτην του στυλ Βουλιαγμενη) περιπου 3-4 μερες και μετα θα ηθελαν να δουν καποιο νησι!Θελουν να μεινουν νε σπιτι(και οχι ξενοδοχειο) και γενικως να μην ειναι πολυ ακριβο και σχετικα κοντα στην Αθηνα(οχι Κερκυρα πχ).Απο το μυαλο μας περασαν διαφορα νησια οπως η Τηνος,η Σιφνος και η Αιγινα ενω σε κατι πιο ακριβο η Σαντορινη(η οποια ομως ειναι αρκετα ακριβη).Εχουν παει καποιοι απο την παρεα τους στην Κρητη οποτε αποκλειεται.Η περιοδος που θα ερθουν θα ειναι πιθανοτατα ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ! Δεχομαι προτασεις μιας και σιγουρα θα λαβω υποψην μου την γνωμη σας!Ευχαριστω πολυ!