micmic
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βotswana
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trans-African Highways
Η Ερση μιλαει τη γλωσσα της λογικης και της εμπειριας απο τα ταξιδια, ο Micmac μου θυμιζει εργατοπατερα του ΠΑΜΕ στο λιμανι. To overbooking ειναι κοινοτατη τακτικη, οπως εγραψε και αλλος φορουμιτης το δωματιο δεν ειναι ενα προιον που αν δεν πουληθει σημερα πουλιεται αυριο και για αυτο αρκετοι ξενοδοχοι ειναι διατεθειμενοι να υποστουν το κοστος ενος "upgrade" της διαμονης σε καποιους προκειμενου να κερδισουν περισσοτερα απο περισσοτερους αλλους. Αυτο ειναι θεμιτο στην περιπτωση που ο πελατης μενει ευχαριστημενος αφου με τα ιδια χρηματα απολαμβανει ιση ή ανωτερη ποιοτητα υπηρεσιων και απαραδεκτο αν ισχυει το αντιθετο, δηλαδη παροχη υποδεεστερων υπηρεσιων.
Δεν ειναι βεβαιο οτι ο συγκεκριμενος κυριος ειναι απατεωνας, αν σε ικανοποιει το καταλυμα που σου προτεινει (και ειναι υποχρεωμενος να σου πει που μπορει να σε στειλει) παει καλα, αν οχι ζητας πισω τα χρηματα σου και αν δεν τα επιστρεφει προχωρας στις νομιμες ενεργειες που δικαιουσαι. Ειναι ομως λαθος να σπιλωνεται ενας επαγγελματιας και μαλιστα σε δυσκολους καιρους αν δεν υπαρχει βεβαιοτητα παρα μονο απλη υπονοια για τις κακες του προθεσεις.
Οπως εγραψα και σε προηγουμενο post τοσο εγω οσο και αρκετοι γνωστοι μου πεσαμε "θυματα" του overbooking αλλα τελικα βρεθηκαμε κερδισμενοι.
Είπα ότι δε θα συνεχίσω, αλλά ορισμένες απόψεις πραγματικά δεν παίζονται. Θυμίζω εργατοπατέρα του ΠΑΜΕ επειδή υπερασπίζομαι το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης; Μάλλον λίγο μπλεγμένα τα έχεις στο μυαλό σου. Και από πότε ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ ένας επαγγελματίας όταν παρατίθενται ΑΛΗΘΙΝΑ γεγονότα, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται ΕΠΩΝΥΜΑ; Πρέπει να αποκρύπτουμε δηλαδή το τί συμβαίνει για να προστατέψουμε τη φήμη του ξενοδόχου; Ας αναφέρει ο καθένας αυτό που πράγματι συμβαίνει στην αγορά, αφού είναι ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ. Αν δηλαδή εγώ πέσω θύμα overbooking και το αναφέρω με στοιχεία και ονόματα δεν πράττω σωστά, αλλά ο ξενοδόχος που με κρεμάει είναι σωστό να παραμένει ανώνυμος, παρόλο που δεν τον κατηγορεί κανείς για κάποια παρανομία.... Απίστευτο!
Η αναφορά των γεγονότων θεωρείται λοιπόν από ορισμένους κομμουνιστική προπαγάνδα... τί να πω, words fail me που λένε και οι Αγγλοσάξωνες. Μάλλον μας αξίζουν ορισμένες συμπεριφορές ξενοδόχων....