jimp
Member
Εεεε που είσαι; Περιμένουμε το ποστ σου, το ξέχασεςΝαι,θα το ήθελα πολύ . Αλλά, με βάση ότι βλέπω εδώ. Δύσκολα είμαι
Οι περισσότεροι είναι λες και είναι συγγραφείς.
Θα φάω κράξιμο![]()
Εεεε που είσαι; Περιμένουμε το ποστ σου, το ξέχασεςΝαι,θα το ήθελα πολύ . Αλλά, με βάση ότι βλέπω εδώ. Δύσκολα είμαι
Οι περισσότεροι είναι λες και είναι συγγραφείς.
Θα φάω κράξιμο![]()
Αυτή την στιγμή συγκεκριμένα βρίσκομαι Σιγκαπούρη (ήμουν Κουάλα Λουμπούρ) και το βράδυ επιστρέφω στα πάτρεια εδάφη.Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα χρόνοΕεεε που είσαι; Περιμένουμε το ποστ σου, το ξέχασες
Εντάξει δικαιολογημένος.Αυτή την στιγμή συγκεκριμένα βρίσκομαι Σιγκαπούρη (ήμουν Κουάλα Λουμπούρ) και το βράδυ επιστρέφω στα πάτρεια εδάφη.Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα χρόνο![]()
θερμοκρασίες 25-35 την μερα 20-27 το βραδυ αν σας φαινονται εσας οκ .......Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία τέλη Ιούλη είναι καλή επιλογή όσων αφορά τις καιρικές συνθήκες. Ευχαριστώ.
Μετά την Κίνα απαντάω και εδώΚαλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία τέλη Ιούλη είναι καλή επιλογή όσων αφορά τις καιρικές συνθήκες. Ευχαριστώ.
Έχω πλέον πειστεί ότι δε φαινεται ποτέ, ανεξαρτήτως εποχήςΤο Φούτζι δεν φαινόταν είναι η αλήθεια πρέπει να ξαναπάω ...
πιστεύω θα με πάρουν με τις πέτρες, ήδη ξεκίνησα και γράφω σβήνω στο word, γιατί το βλέπω να φτάνει σελίδες ....Εντάξει δικαιολογημένος.
Γυρνάς, μια μέρα ξεκούραση και μετά τα γράφεις που τα έχεις φρέσκα.