Volotea Volotea

maria91

Member
Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, έχει προκύψει κάποια αλλαγή στην πτήση σου; Διαφορετικά, δεν επιστρέφεται ο ναύλος σε απλό εισιτήριο, μόνο οι φόροι.
Οχι δεν εχει αλλαγη η πτηση μου απλα βλεπω που εχει επιλογη "αιτημα επιστροφης χρηματων" κ ελεγα μηπως βαζουν ολο το ποσο κ οχι μονο τους φορους...ευχαριστω για τη διευκρινηση!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Οχι δεν εχει αλλαγη η πτηση μου απλα βλεπω που εχει επιλογη "αιτημα επιστροφης χρηματων" κ ελεγα μηπως βαζουν ολο το ποσο κ οχι μονο τους φορους...ευχαριστω για τη διευκρινηση!
Πριν από 1,5 χρόνο για πτήση που δεν έκανα, μετά από σχετική ερώτηση έλαβα αυτήν την απάντηση:
1740324752249.png

ακολούθησα την υπόδειξη και πήρα τους φόρους πίσω.

chrisbd

Member
Η Γαλλία εχει βαλει επιπλεον φορους και δασμους σε πτησεις απο και προς αυτην.. τουλαχιστον αυτην την απαντηση εισεπραξα τηλεφωνικά απο την VOLOTEA οταν χθες εντελως ξαφνικά ειδα μια χρεωση στον λογαριασμο μου.. η χρεωση ειναι περιπου 2,5 ευρω ανα ατομο και ανα σκελος..

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Η Γαλλία εχει βαλει επιπλεον φορους και δασμους σε πτησεις απο και προς αυτην.. τουλαχιστον αυτην την απαντηση εισεπραξα τηλεφωνικά απο την VOLOTEA οταν χθες εντελως ξαφνικά ειδα μια χρεωση στον λογαριασμο μου.. η χρεωση ειναι περιπου 2,5 ευρω ανα ατομο και ανα σκελος..
Έχω κλεισμένο Τουλούζη Μαλαγα για Ιούνη με volotea. Ακόμη δεν είδα κάποια χρέωση..

chrisbd

Member
Έχω κλεισμένο Τουλούζη Μαλαγα για Ιούνη με volotea. Ακόμη δεν είδα κάποια χρέωση..
Mαλλον λιγες μερες πριν το ταξιδι θα γινει.. .. αρχισε απο 1η Μαρτιου..για την χρεωση δεν ειμαι βεβαιος ποσο ακριβως θα ειναι .. σε μενα βγηκε 2,5 ευρω ανα ατομο ανα σκελος..

αυτο μου στειλαν στο μαιλ

" Following the approval by the French Government of the 2025 Finance Law, the Solidarity Tax on Air Tickets (TSBA), has been increased for all flights departing on or after 1 March 2025 from any French airport. " κλ...

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Έχω και εγώ κωδικό αν θέλει κανείς... Επίσης μου έστειλαν λινκ να πληρώσω τα επιπλέον χρήματα... Και από το application δεν με αφήνει να πειράξω την κράτηση αν δεν πληρώσω... Δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή μου γράφει... Άρα θα το κάνω άμεσα
17434494203281549792817721236772.jpg
IMG_20250331_205111.jpg

fou

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Αυτό ακριβώς μου απάντησαν και μένα όταν τους τηλεφώνησα, αφού είδα επί πλέον χρέωση 11,24€ για πτήση δύο ατόμων σε Λίλ. Εμείς έχουμε και άλλο πρόβλημα. Η πτήση μας είναι την Τετάρτη 9 Απριλίου, που είναι η απεργία της ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, στην οποία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφοριας και υπάρχει φόβος ακύρωσης ή αλλαγής της πτήσης. Έχουμε κλείσει ξενοδοχεία και ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε και κράτηση αυτοκινήτου, το οποίο παγώσαμε προς το παρόν.
Πρέπει να μας ενημερώσει η αεροπορική εταιρεία και πόσο νωρίτερα;
Σήμερα μου είπαν ότι η πτήση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά να κοιτάξω το σάιτ της εταιρείας 3 μέρες πριν την πτήση.
Στην τελευταία μεγάλη απεργία επέστρεφα με την Αιγαίου, η οποία μας έδωσε 3 εναλλακτικές και τελικά επιστρέψαμε μια, δύο ώρες νωρίτερα.
Τώρα η Volotea πόσο αξιόπιστη είναι και ποια είναι η πολιτική της; Μην πληρώσουμε και τους έξτρα φόρους, χάσουμε και την δωρεάν ακύρωση του ξενοδοχείου και δεν ξέρω τι θα κάνουμε με το αυτοκίνητο.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Αυτό ακριβώς μου απάντησαν και μένα όταν τους τηλεφώνησα, αφού είδα επί πλέον χρέωση 11,24€ για πτήση δύο ατόμων σε Λίλ. Εμείς έχουμε και άλλο πρόβλημα. Η πτήση μας είναι την Τετάρτη 9 Απριλίου, που είναι η απεργία της ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, στην οποία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφοριας και υπάρχει φόβος ακύρωσης ή αλλαγής της πτήσης. Έχουμε κλείσει ξενοδοχεία και ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε και κράτηση αυτοκινήτου, το οποίο παγώσαμε προς το παρόν.
Πρέπει να μας ενημερώσει η αεροπορική εταιρεία και πόσο νωρίτερα;
Σήμερα μου είπαν ότι η πτήση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αλλά να κοιτάξω το σάιτ της εταιρείας 3 μέρες πριν την πτήση.
Στην τελευταία μεγάλη απεργία επέστρεφα με την Αιγαίου, η οποία μας έδωσε 3 εναλλακτικές και τελικά επιστρέψαμε μια, δύο ώρες νωρίτερα.
Τώρα η Volotea πόσο αξιόπιστη είναι και ποια είναι η πολιτική της; Μην πληρώσουμε και τους έξτρα φόρους, χάσουμε και την δωρεάν ακύρωση του ξενοδοχείου και δεν ξέρω τι θα κάνουμε με το αυτοκίνητο.
Θεωρητικά το ίδιο θα σας δώσει κ η volotea τώρα...τότε όλες οι αεροπορικές αυτές τις 3 λύσεις είχαν δώσει.
Θεωρώ αν γίνει κανονικά η απεργία, είτε θα σας δώσουν τα χρήματα πισω, είτε voucher με τα ίδια χρήματα, είτε θα σας πουν να αλλάξετε στην επόμενη διαθέσιμη πτήση αν υπάρχει...
Αλλά σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις μόνο την πρώτη πτήση και όχι όλο το ταξίδι.

fou

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Θεωρητικά το ίδιο θα σας δώσει κ η volotea τώρα...τότε όλες οι αεροπορικές αυτές τις 3 λύσεις είχαν δώσει.
Θεωρώ αν γίνει κανονικά η απεργία, είτε θα σας δώσουν τα χρήματα πισω, είτε voucher με τα ίδια χρήματα, είτε θα σας πουν να αλλάξετε στην επόμενη διαθέσιμη πτήση αν υπάρχει...
Αλλά σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξεις μόνο την πρώτη πτήση και όχι όλο το ταξίδι.
Πετάω από Άραξο και έχει μια φορά την βδομάδα για Λίλ. Η πρώτη επόμενη πτήση είναι αυτή της επιστροφής μου. Ιδού το πρόβλημα.

vasilis.gkik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γυρος του Κοσμου
Πετάω από Άραξο και έχει μια φορά την βδομάδα για Λίλ. Η πρώτη επόμενη πτήση είναι αυτή της επιστροφής μου. Ιδού το πρόβλημα.
Μιλα με την εξυπηρετηση πελατων να δεις τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, ρωτησε τους υποθετικα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom