Φορτωμένο είναι σίγουρα. Δεν γινόταν αλλιώς για τις ημέρες που είχα.Με τη μικρή εμπειρία μου, φαίνεται λίγο φορτωμένο
Όταν είχα πάει, τη Χιροσίμα την έκανα μονοήμερη μένοντας Οσάκα, είναι αρκετά κοντά.
Επίσης ειμαι οπαδός της στρατηγικής η τελευταία διανυκτέρευση να ειναι στην πόλη αναχώρησης, πολύ λιγοτερο άγχος για τη μετακίνηση προς το αεροδρόμιο και τυχόν απρόοπτα έτσι...
Ευχαριστώ για την απάντησηΠάρε μια μέρα από Οσάκα και δώστη στο Kyoto.
Και δες μήπως μπορείς να το φέρεις όλο ανάποδα (δηλαδή να αρχίσεις από Κυότο), μπας και προλάβεις κόκκινα φύλλα στα δέντρα.
Για τις λίμνες γυρω από το Fuji χρειάζεσαι αυτοκίνητο.
Κατά τα λοιπά καλό είναι.
Hakone ξέχνα το αυτή την περίοδο:Φορτωμένο είναι σίγουρα. Δεν γινόταν αλλιώς για τις ημέρες που είχα.
Η αναχώρηση είναι 22.00 στις 20/12. Γι'αυτό δεν έβαλα διανυκτέρευση Τόκυο.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Στις λίμνες δεν μπορούμε να το κάνουμε με αυτοκίνητο (δεν οδηγεί κανένας) θα πάμε μόνο στην λίμνη Kawaguchiko με τρένο. Είναι ταλαιπωρία αλλά δεν έβγαινε αλλιώς. Μετά επιλογή είναι το αρκετά πιο εύκολο απο άποψη πρόσβασης και μετακίνησης, Hakone. Ακόμη δεν έχω καταλήξει. Απο αυτά που είδα η λίμνη είναι σαφώς καλύτερη αλλά θέλει 2 αλλαγές τρένων και σχεδόν 2.5 ώρες διαδρομή.
Οι προβλέψεις λένε ότι μέχρι μέσα Δεκέμβρη έχει κάποια σημεία στο Kyoto ή στη Nara για να δεις τα φύλλα. Δεν ξέρω αν ισχύει. Αλλά ξέραμε ότι μάλλον έχουμε λίγες ελπίδες να τα προλάβουμε και απλά ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί.
Αν έχεις να προτείνεις και κανένα καλό ryokan στο Kyoto...
To Kyoto έχει πολλά όμορφα μέρη και σημεία ενδιαφέροντος στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, αλλά το κέντρο του είναι άχρωμο νταμάρι. Αυτό βοηθά τις τιμές των καταλλυμάτων στο κέντρο να είναι κάπως πιο προσιτές, αλλά από Ryokan δεν... (Disclaimer: έχω να πάω Kyoto από το 2010).To Hakone έχει πάθει μεγάλες ζημιές από τον τυφώνα Hagibis τον Οκτώβριο, θα πάρει πολλούς μήνες μέχρι να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία. Τσεκάρτε πριν πάτε.
Πο τι μου θύμησες το κάνα όλο αυτό το πακετακι ξεκίνησα 10 ώρα το πρωί από σιντζουκου και στο τσακ τα προλαβα. Δεν έχω πάρει τόσα μέσα στην ζωή μου.το mount fujji αγνοφαινοταν από το τελεφερίκ λόγω σύννεφων κατέληξα μετά στην λίμνη ashi η οποία έχει και είναι Τόρι μέσα.ωραια εκδρομή την συνιστωΓια το Fuji μια ωραία ολοήμερη από Τόκιο σε σχετικά καλή τιμή είναι η Hakone 5 lakes (τουλάχιστον έτσι λεγόταν πριν 6 χρόνια). Το βουνό φαίνεται πολύ καλά, ειδικά στη μεγάλη λίμνη, φτάνει να έχει καθαρό καιρό. Εισιτήρια πωλούνται ακόμη και στα γκισέ του σταθμού Σιντζούκου και συνδυάζει 5 μέσα (τρένο, οδοντωτό, τελεφερίκ καμπίνα, καραβάκι, λεωφορείο) για όποιον θέλει να μετακινηθεί με όλα.